![]() |
Design tibia.pl
Ponieważ ostatnio już nowe propozycje na design dla tibia.pl nie pojawiają się, postanowiliśmy zrobić sondę i zapytać Was o wybór najlepszej propozycji z tych, które dotychczas napłynęły.
Oto propozycje: bosal 1 MatKus 1 MatKus 2 Dejvo 1 Dejvo 2 Dejvo 3 Głosujcie, komentujcie, i niech wygra najlepszy. Równolegle z ankietą na forum otwarta jest ankieta dla wszystkich gości strony (na stronie głównej, na samym dole) |
Sonda
Dajvo 3 !!! Zdecydowanie !!!
|
3 z nich są naprawde dobre, bosal1 dajvo1 i dajvo3
|
A ja uważam że bosal1 jest fajniasty. Designy ogólnie all fajne ale ten najbardziej mi przypadł do gustu.
|
Dajvo 1 jest the best.
|
Ej wiecie co wam powiem.Desing dajvo jest luz ale jak popatrzyłem na ten bosala i matkusa to sie za łeb złapałem 8o .Gdybym miał więcej czasu to bym wam pokazał co to znaczy desing ^ ^
|
Ja jestem za Bossal1 albo Dajvo3, pozostale Dajvo sa nieczytelne, a Matkus... wybacz, ale o ile super bylo by to na czyjas prywatna stronke to dla duzego serwisu nie bardzo pasuje.
|
Witam wszystkich ja uwazam ze bosal1 i dajvo3 tak jak poprzednik :D Chociaz ten ktory jest teraz tezz mi sie podoba :))
|
ja podobnie jak gremlin. Dejvo 3, ew. bosal1
|
Moim zdaniem Bosal1 jest najlepszy ale to nie znaczy że inne są złe :] chociaż jeżeli design Bosal1 nie wygra to licze na Dajvo3
|
Pozwoliłem sobie zedytować sonde i newsa, ponieważ jeden z autorów ma nick Dejvo a nie Dajvo.
Moim zdaniem, trzecia praca pana Dajvo zasługuje na to aby być naszym designem, ewentualnie pierwsza tego samego autora. Edit: Sondy nie mogę ~ |
Dejvo 1 albo Dejvo 3. Naprawde bardzo fajne designy, mają bardzo fajną grafę i łatwo się we wszyskim polapać. Bravo :D
|
Najlepsz są: bosal 1 , Dejvo 1 i Dejvo 2
|
najleprzy design ma bosal 1 czytelnie i wogóle.... :)
|
Moim zdaniem najlepszy design dla tibii.pl to DAJVO 1. Sa tam fajne kolory i niezle to jest zrobione. Niezla robota !!!
|
Najlepsze jest Dejvo1 !!!!!!!! Chociaż Dejvo 3 też spasi.
|
OK, no to moja odpowiedź, może nieco pełniejsza
bosal 1 - fajny design, ale trza by zmienić czcionkę w menu. Po za tym zastanawiam się, czy te miecze nie będą problemem przy wypełnianiu strony, a konkretnie przy różnych kolorach tła komórek tabelek. matkus 1 - design robiony na szybko, przyznaję bez bicia matkus 2 - IMHO bardzo fajny design, ale nie wiem, czy akurat do strony o tibii. Coś jakiś mi zbyt kosmiczny wyszedł. dajvo 1 - może fajny, ale przy dłuższym siedzeniu na strone będzie bardzo męczył oczy. A co dopiero, gdy ktoś chce spędzić parę godzin na forum, które, mam nadzieje, w przyszłości dostosuje swój wygląd do strony. dajvo 2 - może nawet jako tako, ale kolory źle dobrane i nieczytelny przez to. dajvo 3 - był by fajny, ale trochę znowu nieczytelny jest, szczególnie to górne menu, nie bardzo widać, co tam pisze. Ogólnie wszystkie designy są w miarę niezłe. Ale szczerze mówiąc nie ma tu żadnego rewelacyjnego :( Ja w sondzie nie głosuję, bo sam mam tam swoje propozycje, był bym więc stronniczy. Najchetniej wybrał bym coś a'la design bosala, ale w ciemnych kolorach. No cóz, nie można mieć wszystkiego :D |
Sonde zedytowalem. Dajvo=Dejvo
Dejvo 1, Bosal 1, Dejvo 3. -->kolejność istotna Matkus: A Tobie sie jaki widzi? Omiń swoje oczywiście. |
Jak juz mam wybierać to Bosal 1.
A stary lay nie może zostać? |
Nie przejadł ci się, Dobo?
Już jest nudny ten design. Sądzę że wększość użytkowników jest tego samego zdania. Potrzebujemy czegoś nowego. Dejvo moze zrob jeszcze jeden lay~ przez noc, a zapewne będzie najlepszy ^^ |
Cytuj:
Ja w prawdzie mam dostęp do strony i mogę ją edytować, ale jak już parę razy pisałem, bosal stronę robił edytorem jakimś (Dreamweaver chyba) i zmiana czegokolwiek jest mocno utrudniona. |
Powinien zwyciezyc..
Zwyciezyc powinien projekt Dejva : DEJVO 1 poniewaz chyba najlepiej wyglada nom i mi sie bardzo podoba :D
|
Cytuj:
Ps: Ty to wogole wiesz co to design ^^ |
heja,
podoba mi sie Matkus2 i Dejvo 2, sa proste, czytelne, estetyczne i takie powinny byc. W pozostalych albo za duzo prostoty, albo brak czytelnosci. pozdrawiam |
Bardzo mi sie podoba design Bosala i 2 design Dejva.
|
Moim zdaniem najlepszy i najladniejszy jest bosal1. Bardzo podobaja mi sie te mieczyki w tle i lubie strony z jasnym tlem sa nardzo przejrzyste. i wszystko wyglada bardzo estetycznie. Strona przypadla mi do gustu, inne tez sa ladne na drugim miejscu Dejvo 2.
|
wg mnie dejvo1
|
E no nie ma to tamto! Dejvi 1 jest najladniejszy i najbardziej pasuje di nastroju tibii.
|
Tak chwalicie Dejvo3 ja uważam, że mało czytelny i mało miejsca na tekst, a w ogóle jest strasznie ciemny. Fajny byłby Dejvo1 lub Bosal1, a Dejvo2 mógłby być lepszy gdyby menu było trochę mniejsze (na pełnym ekranie to musi wyglądać strasznie).
|
No wiec ja bym wybieral miedzy bosala a dejvo3
ale przewazajaco Bosal pod wzgledem przejrzystosci =) Ale wy macie gust w sumie patrzycie na kolory a moze na przejrzystosc byscie zwrocili uwage na latwosć poruszania sie i przyjemnosc a nie tylko "bo fajne kolorki ma" |
mozna jeszcze zglosic jedna prace?
|
bosal 1 i dejvo 1,przy czym wygraywa bosal1 za fajne przezroczyste tabele i ogolnie bardziej przejrzysty interfejs.Po kilku dluzszych chwilach przy interfejsie dejvo1 oczy mogly by mi wysiasc.
|
Ja uważam, że fajne są :bosal 1 ,Dejvo 1 ,Dejvo 3
|
Oooo żeby było fair play:
Bosal 1, Matkus 1, Matkus 2 |
Cytuj:
Ostateczna decyzja nelezy do bosala, a jak by go nie było, lub nie miał by czasy, to ja mam upoważnienie wybrać design i zrobić stronę. Jak zrobisz jakiś naprawdę dobry design, to nawet dziś mogę zamknąć temat i zabrać się do roboty z twoim, oczywiście pod warunkiem, że jakaś większa grupa ludzi uzna, że jest faktycznie lepszy od dotychczasowych propozycji. Niestety, nie można dodać nowej opcji do sondy, zresztą, i tak by to było nie fair, bo pewnie już spora część tych, co mieli zagłosować, zagłosowała, a zdania też nie można zmienić, ale to nie oznacza, że wybór nie może paść na coś z po za tej listy. |
Najlepiej to połączcie Dejvo1 i Dejvo 3,
niech kolory i logo będą raczej jak na dejvo 3, zaś ogólne menu jak na d..1 Według mnie to właśnie tak powinna wyglądać ta stronka.. oczy trochę bolą od pomarańczowego tła, zaś czeń uspokaja ]:) Muahhahahaha Ps. wybierzcie tak aby się dość szybko ładowała stronka..za dużo bajerów tesh niezdrowo.. |
dlaczego nie morze zostac strona tak jak jest
---edit by MatKus Na to pytanie odpowiedziałem już parę postów wyżej, poczytaj sobie. |
Ja zdecydowanie jestem za Bosalem.
Moim zdaniem desingi dejva w ogole nie pasuja do Tibi. Sa takie, takie zbyt fantastyczne (niepotrafie tego lepiej powiedziec). |
Mnie sie podobaja dwa projekty:
BOSAL1 DEJVO3 Reszta jest do bani. |
Wszystkie GooD :D
Ale z tych wszystki to: bosal 1 MatKus 1 A z tych dwóch to MatKus 1 :] jest na prawde cool ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:53. |