![]() |
Swiat dla polaków !
Co o tym myślicie świat w tibi tylko dla polaków.
Bez szweduw i amerykanyw.Napiszmy do nich morze cos zrobią jak nas jest tak dużo. Napiszcie co myślicie o świecie dla polaków. :D :D :D :D :D :D :D :D :D |
Polska dla polakow a ksieza na ksiezyc.
Cos Ty sie taki nacjonalista zrobil. Jestem zdecydowanie przeciw . Niby czemu mialoby to sluzyc? Myslisz ze polacy sa inni od reszty? Lepsi czy gorsi? Jak poczytasz dokladnie forum to juz niejednokrotnie ludzie pisali ze czasami lepiej nie znac polakow bo... Czasami jest oczywiscie przeciwnie. Wiec zupelnie nie wiem po co mialby powstac taki serwer? |
No (Cenzura) way. Zresztą po czym mili by poznać że ktoś jest Polak a inny nie?? Ksero dowodu??? I co masz do Szwedów czy Amerykanów?? Tak jak i u nas zdarzają się tam głąby.
|
Nikt by sie na takie coś z CIP'ow nie zgodził, ale jak tawet by zoś takiego powstało to musiałby to być świat non PvP ( polacy to zadymiarze )
|
bezsensu...czemu sami Polacy? ja lubie sobie pogadac z kumplami z angli, szwecji, brazyli,chile itd.
Polacy wcale nie sa lepsi od innych. Znam pelno polskich pk thiefow i noobow. Jestem przeciw. Zreszta jak bys sprawzdal czy ktos jest Polakiem? Logujac sie musial by powiedziec do mikrofonu "stół z powyłamywanymi nogaimi" ...LOL Aczkolwiek moglby byc jeden serwer w polsce,moze mniejsze lagi by byly (ale dla wszystkich). |
Gdyby jeszcze PACC kosztował 20zł/3 miechy to jestem za :)
|
polska dla polaków, ziemia dla ziemniaków, rowerzysci do rowów, księża na księżyc...............
1) Tibia od zawsze była grą międzynarodową, i tak pewnie pozostanie 2) CIPom by się to nie opłacało, bo tak naprawdę niewielu polakow ma pacc, a ci, co mają, to często kupiony od kogoś z zagranicy za tibijską kasę. Polaków, którzy sami płacili za pacc jest stosunkowo mało, i pewnie CIPom by się to nie opłąciło 3) Ja tam wolał bym grać na międzynarodowym serwerze, przynajmniej można się języka(ów) uczyć. 4) A czy polacy jacyś lepsi/gorsi od innych, że im trza dać oddzielny serwer? Bo jak nie, to odrazu osobny dla szwedów, osobny dla Niemców, dla Brazylijczyków, Amerykanów, Australijczyków, Hintusów, a jak ktoś z Zimbabwe gra, to jemu też serwer, i tak oto powstało by pewnie ze 150+ nowych serwerów :P |
Jak dla mnie glupi pomysl.Bylo by przede wszystkim nudno...Mi pasuje teraz tibia taka jaka jest.Mam kolege japonca i brazila i jestem happy :D
|
moze nie tyle świat tylko dla polaków, ale serwer który bedzie postawiony w polsce :D moze nie było by juz takich strasznych lagów...
POZdrawIAm |
R.I.P. ma dosyc niegłupi pomysł...to już by sie predzej dało zrobićale wątpie bo powiedzmy postawiąserw w polsce to sie zaczną pluć np z Włoch że oni też chcą potme szwedzi, żabojady itp...zrobi sie straszna rozpierducha... no ale pomarzyć zawsze można....przecięz żyjemy w Polsce kraju wolnego słowa(częściowo) :D
|
Taa a potem forum by zeszlo na psy. bo by bylo kupe tematów Jak to Polak zabil Polaka.
I by bylo wielkie plakanie |
Pomysł apsolutnie do BANI!!! pomijając fakt o tym że jestem antynacjonalistą no i ważniejszego faktu, że absotnie jest to niewykonalne (chyba że jakiś otserv ale to sprawa lat kilku) pozostaje FAKT że polacy(z przykrością stwierdzam) kiedy są wśród swoich są jeszcze bardziej chamscy (wnioskuję to np z gry w HBPL i HBUT) wiem że wielu z was to oburzy ale jak się nad tym zastanowicie to może dostrzeżecie w tym twierdzeniu ziarnko prawdy.
Co innego serwer w Polsce. Co prawda też małoprawdopodobne do zrealizowania ale to by napewno ułatwiło życie sporej populacji tibijskiej... świat powstałby wogóle na innym serwerze odciążył by inne światy (no może tak nie do końca bo wiemy jaktakie sprawy stoją :P ) no i dla nas lagi stały by sięmniej dokuczliwe :). Niestety taki pomysł to tylko we śnie się narazie może spełnić :P P.S. A morze wszyscy pojedziemy nad może sięwykompać??? Ja może nie jestem mistrzem ortografii ale takich byków nie robię od dziecaka (chyba że nie wiem co piszę co mi się na lekcji czasami zdarza.. P.S. 2 Jeśli masz już czasami dylemat przy kompie czy ż czy rz to wejdź na google.pl i wpisz wpierw pierwszy potem drugi wyraz... ten który będzie w większej ilosci doumentów na 99.9999999% jest prawdziwy ^^ |
Ja rowniesz uwaszam ze to bad pomysl.
Cipy na pewno sie nie zgodza na to. Np. Szwedof tesh jest duszo, oni rowniesz napefno chcielyby taki swiat tylko dla nich. Powstal by taki jeden to zaraz inne kraje zaczelyby sie domagac tego samego tylko dla nich. Bad pomysl. |
hmmm swiat w wiekszosci dla:
PK,nOObow,chamow,zlodzieji,oszustow? (przepraszam tych, ktorych urazilem) nie, dziekuje, ja na takim bym napewno nie gral |
Hmmmm....
Jeśli chodzi ci oto że nie lubisz innych narodów, to jestes w wielkim błendzie bo niestety Polacy, nie lepsi niż Szwadzi, czy Brazylijczycy.... A jesli masz problemy językowe to wydaje mi się, że powinien być polski klient Tibii (tzn. z przetłumaczonym menu opcjami i innymi bo często Polacy mają z tym problem na początku). |
Cytuj:
Kiedyś jak ktoś umiał choćby się poruszać po środowisku windows i grał w kilka gier innych niż FPP to musiał przynajmniej podstawy angielskiego opanować. Że już nie wspomnę że widziałem tylko dwa oficjalne tłumaczenia gier które się do czegokolwiek nadawały. (Baldur's gate i Kroniki Czarnego Księżyca) |
Bezzzzsenzzzz! Peeestoń stary, w praktyce jest to niemożliwe... jeżeli już coś tzrebabyło by robić nowom GRE... polską of kors... ...a c do innych krajów czemu się czepiasz? Ja osobiście uważam, że Polacy (jako gracze, nie jako naród nie obrażać się...) są najbardziej hamskimi, nOObowatymi typami w tej grze... oczywiście są pożądni reprezentanci naszego kraju i chwała im za to...
|
Cytuj:
|
Wedlug tego co Baske tu pisze to wyglada to jak my bys my byli bogami a amerykanie itp nedznymi robakami!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jestem przeciw!!! |
re: Polska wersja tibi
W sumie to chyba niewielki problem, skoro mozna bylo grafiki w tibi podmienic przedmiota to czemu nie grafiki przyciskow i menu? Moze ktos tam obeznany wypusci jakas wersje z polskimi opcjami... ale z drugiej strony polacy nic za darmo nie robia, czyli albo taka wersja nie powstanie, albo bedzie od poczatku napakowana keylogerami. |
Keyloggerami albo bedą chcieli kase za sciąganie gry z neta i takie tam.Poprostu bedzie trzeba płacić za gre. Pozatym ktoś wspomniał o Hellbrath i to prawda że na polskim servie (hbpl) jest hamstwo i złodziejstwo bo nie mażna zabijać a jak już sie zabije to nic sie prawie nie traci.
|
Zły pomysł bardzo zły. Hegemmon ma racje. Inne narody w realu uważają polaków za złodziei :/. Nie chce nikogo urazić bo sam jestem polakiem , ale taka jest prawda:/. Gdyby serwer był w polsce to było by super ale dla wszystkich a nie tylko dla polaków.
PS: przeczytajcie to http://kiosk.onet.pl/art.asp?DB=162&...148034&KAT=237 |
powaliło cie?
Jak by stworzyć taki świat to z kim byśmy toczli wojny? wiele byśmy stracili na tym!!
|
nieeee... nieee! NIE!
Pomysł absolutnie kiepski. Serwer w Polsce ale dla wszystkich? Też źle. Po za tym gdyby powstało 150+ serwerów to może dałoby się pograć w godzinach 14:00 - 23:00 i to byłoby dobre :] Gdyby serwer był non-PvP to by się z kolei rozpleniło złodziejstwo i chamstwo. A tak po za tym - na HBPL zawsze wszystko zabierałem z ziemi i nikt sie nie buntował, a jak już to oddawałem. A, i jeszcze jedno: PopracÓjcie nad ortografiOM. |
Ja mam papiery :P więc moge robić :P
w 45 % fajnie by było ale dużo byśmy stracili racja. |
Według mnie pomysl jest nawet dobry ale watpie ze ktos moze go zrealizowac:)
|
Za duzo wymagacie od CIpów, po prostu ze 2 nowe serwki, lub większy kontynent i limity na 1200 (przy większej mapie oczywiscie)
Mam nadzieje ze w końcu ruszy sie cos z test serwerem i będzie mnóstwo serwów:D |
E tam
to i tak sie nie uda prawda?
|
pomysl do bani ale serwer w polsce moglby byc
|
Dlamnie to to jest bomba pomysł
:D |
w summie to temat już jest wyczerpany, ale chciałem dożucić swoje 2 grosze. Uważam że serwer tylko dla polaków były bez sensu, bo właśnie to, że poznaje się ludzi z całego świata w tej grze jest fajne. Podczas zabawy uczysz się języka... i wogóle poznajesz charaktery ludzi ... a sewer w polsce fajnie by było...ale jak to w polsce zawsze było wciąż o wszytkim sie mówiło, a nic sie tam nie zrobiło:P I raczej nikt nie zrobi bo inicjatywe musieli by wysunąć właśnie polacy... zaproponować jakiś serwer dla odciążenia tibi.. np przejąć np 2-4 swiaty...lub stworzyć na nim nowe. Ale jak zawsze dobrze jest pomażyć ...bo każdy powie ja chce..ale i tak nikt nic nie zrobi :]
|
Cytuj:
|
Bez Sensu
to bez sensu!!! Przeciez ciekawiej jest ja sa ludzi z innych krajow, u mnie sie poprawil angielski :)
|
JESTEM PRZECIW BO PEŁNA FORMUŁKA BRZMI:
"POLSKA DLA POLAKÓW, WĘGRÓW I SŁOWAKÓW" TAK JAK POWIEDZIELI KOLEDZY I KOLEŻANKI POLACY NIE SĄ ANI LEPSI ANI GORSI!!! P.S.Serv w Polsce i pacc za 2 dychy to super pomysł. Z SERVEREM W POLSCE MOZNA BY BYŁO SPRÓBOWAC (SERV TYLKO DLA POLAKÓW NIE MA SZANS, CIP'Y SIE NIE ZGODZĄ) |
serwer dla polaków... nie to beznadziejny pomysł
osobiście wolał bym nowe tereny w Tibi :D niż nowy serwer tylko dla polaków. |
1.po pierwsze uwazam to za wspanialy pomysl
2.super bo lagi mniejsze 3.kto by nim nadzorowal (niemcy w polsce?) 4.my tak o tak wrzeszczymy na forum a tak naprawde czy cos wiadomo z zaufanych zrodel? |
Bez sensu.Ja gram w TIBIE nie tylko żeby zabijać smoki itp.Ale terz poto żeby pogadać z hiszpanem albo z rosjaninem.TBIA to taki nawet taki czat który jest bardzo rozbudowany.
|
Ja na początku mojego Tibiańskiego życia bardzo lubiałam Polaków i zawsze ich lepiej niż innych traktowałam - bo to swój przecież. Taniej stuff sprzedawałam, często dałam coś fajnego, zawsze pomogłam w potrzebie. I co ? Szybko doszłam do wniosku, że tylko ja taką nacjonalistką jestem i zmieniłam podejście.
W żadnym wypadku TIBIA tylko dla polaków, bo wtedy to już nikomu zaufać by nie można było. |
Ja tam wole tak jak jest. Zawsze mozna sobie pogadac z Hiszpanem, Szwedem, Amerykancem itd. Mozna sie dowiedziec paru ciekawych rzeczy ze swiata, co sadza inni o naszym kraju itd Ostatnio gadalem z Brazylijczykiem i powiedzialem mi ,ze w TV mowia o polsce ,ze to "pretty place" :D
|
Moim zdaniem...
Głupio by było gdyby byli tylko polacy... Nie było by wojen (Patrz "Wojna Polska vs Szwecja) :( Pozatym fajnie styrać gostka a on i tak nie szczai (chyba że ma translator :] ) !!!!!! :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:37. |