![]() |
Ulubiony Polski Kabaret
Jakię są wasze ulubione kabarety?
Moje to: Ani mru mru Kabaret Moralnego Niepokoju dam zdjęcia najpierw Ani mru mru w pełnym składzie: http://www.animrumru.art.pl/images/galeria/max/17_a.jpg I Moralnego Niepokoju: http://img180.exs.cx/img180/132/kaba...okojumaly8.jpg |
ani mru-mru. THE BEST. Kto oglądał wczoraj na tvp poloni ???
|
Ze starych - najbardziej chyba kabarety "Dudek" i "TEY".
Z nowych - też dwa, bo siłę przebicia ma praktycznie tylko kabaret "Ani Mru Mru" i jeszcze najwyżej "Kabaret Moralnego Niepokoju". Reszta niewarta uwagi jest... |
Nie znacie się :P Kabaret "Potem" Rządził dopóki go nie rozwiązali :/ Z TEJ strony możecie ściągnąć ich skecze w formacie MP3, a najlepszy skecz to królewna Śnieżka :D Chociaż kabaret „ani mru mru” nie jest taki zły :)
|
1. they - ale to tylko starsi pamietaja i niewielu rozumie o co im chodzi (nawet ja mam problemy ze zrozumieniem niektorych gagow)
2. ani mru mru - szczegolnie za "3 muszkieterow" i "otwarcie supermarketu" 3. grzegorz halama - "umiesz tak" dodatkowo nalezy wymienic "bajki dla potluczonych" niepamietam kogo i zarabisty kawalek "krolewna sniezka i 7 krasnoludkow" |
Cytuj:
|
Ze starych - nie ba wątpliwości, kabaret Tey (MayGyver : to nie jest they na pewno :P ) - można oglądac setny raz i nadal człowiek się śmieje, szczególnie, jeśli rozumie realia tamtych czasów (choć ja ich za dobrze nie pamiętam).
Z nowych - Ani Mru Mru - "W chińskiej restauracji" czy jaki to tam ma tytuł - można paść ze śmeichu i turlać się po podłodze. chociaż kilka innych kabaretów też jest dobrych. |
Kabaret Moralnego Niepokoju rzadzi w pelnej krasie. Skecz pt. "Impreza u Bogdana" jest niesamowity. Z bratem tarzalismy sie po podlodze podczas jego sluchania.
|
Cytuj:
"...a jak wracałes to podłoga w windzie jeszcze była?..." "...ej a jak ty w ogóle do domu doszedłes bo ze zchodzeniem po schodach nie miało to nic wspólnego.." :P |
Draga Pani sąsiadko,
Czy pani słyszała, że ta z pod siódemki, się z łysym bzykochała... Joł, Joł Jedwa.biście, ja***iści.e. *** Otto rządzi! |
najlepsze to:
ani mru mru "masz klient nasz pan :D" l jak laskowik, t jak tey "no mowilem ci nie dzwon tu mamuska nooo" "stoj kliencie lub ewentualnie popros" moralnego niepokoju niejest taki zly łowcy.b i oczywiscie HALAMA!! kuuurczakiii :D |
Ja uwielbiam "Ani Mru Mru" i "Kabaret moralnego niepokoju" (jak wszyscy) i poprostu NIENAWIDZĘ : ŁOWCY KROPKA B N/C
|
ze starych to tey ale tylko gagi piosenki już mnie nie teges
a z nowych to O.T.T.O rulez ja na kabaretcie O.T.T.O sie po części wychowałem pamietam jak oni byli w full sqładzie (jestem sobie prezent :)) |
Ani mru mru, Halama, OTTO
|
1.Tey 'Panie ja mam taki maly interes' 'a to juz nie moja wina:D'
2.Ot.to 3.Ani mru mru 4.POTEM!!! 'Oj dolosz moja dolosz ktoz mnie uratuje';) 'Porwała mniee krolowa snieegu bieeeedny Kaaai zamknela mnie w lodowym pudle aaaajajaaaaj' 5.KMN to wieksozsc skeczy ma do tylka, ale zdarzaja sie perelki. A z nie polskich Umbilical Brothers ROOXXXXXX(linka nie podam bo ni pamietom:P) |
OT.TO ROX za "Panią sąsiadke" 8o8o8o
|
Nie wiem czy znacie ale jest jeszcze takie Radio WAWA za***iste ma skecze...
|
POTEM RZĄDZI!!!!!!!!!
mumio też jest spoko:) ani-mru-mru tez fajne, ale mam do neigo jakiś uraz tofik!!!!!!!!!!!!!!!!rulez http://blog.tenbit.pl/skecze zapomniałem o Starszych Panach:) ostatnio też zaczynam się interesować Kabaretem Jachim |
ani mru mru ot.to kabaret morlanego nie pokoju :P Czasem ale tlyko czasem za kabaret dobrego humoru (mowie o dobrym humorze a nie sprosnych skeczach) mozna uznac moja klase na lekcji francuskiego :P
|
Może to nie kabaret ale warto wspomnieć o skeczach radiowych z serii "Detektyw inwektyw" xDDD
|
:)
Ani Mru Mru- Nocijety Naci.pany :D Otwarcie supermarketu 8o Ot.To- PAni somsiadka , i inne przerobione piosenki 8o Łowcy.B- Nie wiem ale oni maja taka facetke co udaje niedorozwoja i ostatnio widzialem jak spiewala O SOKOLE! TEY- Za to stare poczucie humoru (politycznego jak na tamte czasy). A tak to wszystkie kabarety lubie. 8o |
Bobry jest Marian i Hela Ale Ani mru mru jest lepszy:)
Chociaż tyle jest tych kabaretów.... Tródno wybrać 1. :] |
Ani Mru Mru-Tofik i reszta :D
I Kabaret Moralnego Niepokoju-Krzyżówka rulez! |
Ani Mru Mru!Łowcy.B!Halama!Kabaret Moralnego niepokoju :)
|
Ani mrum mrum a szczególnie chinska restaruacja oraz Tofik :)
|
Ani mru mru- chińska restauracja.
Naś klient, naś pannnnn! :D |
Tey, Halama, kabaret moralnego niepokoju (KMN - bylam przy ich poczatkach :D) - za caloksztalt ;)
|
A ja tak zachwalanego tutaj kabaretu OT.TO nie trawię. Akurat zachowują się identycznie jak Jerzy Kryszak, czyli non-stop powtarzają te same numery, które za pierwszym razem śmieszą, za drugim też, za trzecim ujdą, za czwartym ma się dosyć, a za piątym dostaje się napadu szału... Humor też mi jakoś nie pasuje - nie w moim typie widać.
|
Cytuj:
Jesli chodzi o tytul, to "Nasz klient nasz pan" (chyba najlepszy ich sketch). Jednak tez cenie ich za "Muszkieterow" oraz "Supermarket". Mam wszystkie ich sketche na hdd ;) |
Kabaret Moralnego Niepokoju, Tey, i Kryszak (jesli w ogole mozna jedna osobe nazwac kabaretem.).
|
:)))
No oczywiście
"Ani mru mru" - "Supermarket", "hińska restauracja" "Moralnego niepokoju" "Koń Polski"- "Marian i Hela :P" A ze starszych Jan Pietrzak :) |
Ulubione kabarety to:
1). Ani Mru Mru 2). Grzegorz Halama 3). Kabaret Moralnego Niepokoju 4). Wszystkie sa zaje^^^^. |
Otto, Ani mrumru, Moralnego niepokoju :p <żaden inny ;P...
|
ANI MRU MRU I KABARET MORALNEGO NIEPOKOJU NIE MAJĄ SOBIE RÓWNYCH xD
|
Oglądajcie HBO "Na Stojaka" i nie trzeba wam będzie żadnego kabaretu !
|
Ani mru mru i Kabaret Morlanego Niepokoju ;] Kiedyś dobre było OT.TO, ale zeszło na psy :P
|
Kabaret niemoralnego pokoju (lol) OWNZ :D A najlepszy na tym zdjeciu jest gosciu pierwszy od lewej ;)))
A dlaczego koty sa gupie? Bo koty miauczą... :D |
Ja te same co k-ostry :p
A ta fota ani mru mru to: Taki maly taki duzy moze smiesznym byc :p |
Cytuj:
|
Rotfl, po co zakładac taki temat przecież wiadomo że Ani Mru Mru i KMN.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:46. |