![]() |
no ss fajne troche oklepane ale fajne....:D:D:D
|
Super ;)
Super zdjecia ;)
mam pytanie jakie skille? Bardzo mi sie podobay wszystkie ale najbardziej to jak walczyliscie z mumiami i vampami :P Cya........ |
no ciekawe
fajne foty
gz nawet ciekawe przygody :) |
!x!
Pytanko co to za mieczyk tam taki fajny (Drefia Sword?) czy ty jakiegos innego pica uzywasz czy co ?
Ss'ki spoko skille plx |
szkriny fajowe.
tylko zaskoczyla mnie sprawa dwóch pierwszych. dwa razy 50 lvl ;) tibia gg plzz ;) |
Cytuj:
|
najs veri. Czyj dh tam masz ? ;p
|
Cytuj:
|
fajowe sski :] powiedz jeszcze jakie masz skile :)
zazdroszcze takiego huntu :( |
super
spoko ssy i niezły set na tym lvlu , a ten demon helm to twoj ?? jaki twoj to gratz na tym lvcu taki helm :P
|
|
????
@up Giant Sword
Bardzo ciekawe screeny i gratz takiego equipa na takim lvlu (d-helmet). Może porobisz screeny z huntów i je zamieścisz w tym teamcie??? |
Gratz 60 lvl, czekam az nabijesz 100 :P
Des~ |
Ehh... kiedys bedzie 100, ale to trzeba poczekac. Szkola narazie ...
|
Fajne ssy ale jakie masz skile i czemu latasz na larvy z gsem? :P
|
Cytuj:
a tak ogulnie to nice |
Ehh... Wiesz ze sa programiki i paki jakies ktore przerabiaja wyglad niektorych itemow ? Tak wiec mysle ze to gs musi byc.
|
Fajne ss'ki :]
|
pharaoH sword
a co do S S O W V E R Y N I C E a io jeszcze : J A K A R O Z D Z I E L C Z O S C ? ? - . - |
o.O Noob Plx
Aaaa -.^ Ludzie przestancie z nazwami typu pharao sword czy jakis inny to zwykły Giant Sword nawet na OTservie taki jest koles ma inna grafike siagnieta prosze bez takich glupich komentarzy!! X( X(
|
Cytuj:
a ssow more :\ tylko mniejsza rozdzielczosc |
fajnie, fajnie, ale mam pytanko : (
GZ, i wogule, ja to jestem poczontkujoncy, ale jak moge pokazac kogo ja ubilem na tibia.com??
moze juz ktos o to pytal , nie wiem :D , ale juz od dawno prubuje coas takiego zrobic. ____________________________________ uwielbiam dzwienk łamanego krengoslupa ... to takie pienkne :) |
Cytuj:
@ppl To jest GS edited w Tibia Sprite Editor Expie czasem na scarabach/guardach/cyclo (akurat advance wyszlo na larvach...) |
Cytuj:
|
Blablablabla.... up ^
Bump ^ |
ehh... Vermyn co mam powiedziec? GRATZ adv. i eq :P
Ale podziwiam ludzi, ktorzy nie koncza z tibia po dedzie na 50lvl :O Jak padlem na 28lvl to przeszedlem na pandoria, zrobilem druta, nabilem lvl, a potem BLINK, czemu to robie jak mam postac na celescie? Oo, i wrocilem na ojczysty server i probuje odrobic skille/lvl :P |
@up
Oj Manhir, nie wiesz ile razy ja chcialem skonczyc z Tibia, szczegolnie po deadze... 100k kasy, exp i skill, ale jak to powiedzial mi kiedys ktos: 'nie wolno sie poddawac nigdy!'. A teraz gram dla Coryana, celem jest 109 lvl... kiedys sie uda. |
Cytuj:
Masz silna wole i dlatego osiagniesz duzo w tej grze |
Cytuj:
Dla Coryana Evlenhaira? On zostal chyba zdeletowany. Zycze wytwalosci w Twoim celu :) Have Fun |
Po 1 po co by mial uzywac brighta skoro pharao jest tez 1 reczny po 2 mial 50 level a to bylo dawno gdy byla stara grafika z kturej wyglad dla pharao sworda wyciagnieto i niech ktos jeszcze raz powie ze to pharao sword to osobiscie go zlapie i powiesze :evul:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:23. |