![]() |
Wojna na Dan00bi - Polska vs Szwecja
wszyscy ekscytowali sie tym, czy po smierci gottara wybuchnie wojna na isarze . tymczasem wlasnie wybuchla wojna na dan00bi . ogolnie bija sie vatos locos vs last section ( i sojusznicy tych gildii ), ale tak naprawde wojna ta przerodzila sie w pojedynek Polska vs Szwecja . FC nie bierze udzialu
zapowiada sie ciekawa bitwa :)) re down: http://forum.tibia.4players.de/forum...hreadid=278641 |
Ciekawe ze na oficjalnym foum nic o tym nie ma. :baby:
Za to jest dluuugi temat jak to chca kilnac dalitas drainer (lev 43) i Vanessa Ice (lev 80) za PK. |
Prosze powiedzcie cos wiecej..Jestem z novy a tam jak narazie nie ma bitew miedzy klanami
|
hehe wiedzialem ze do tego dojdzie ^^ a fc jusz nie ma sil zeby brac wojny kiedys byli silni i mieli tyle ludzi ze cala danOObia musiala by placic kup mi ktos bp sd to ostatni raz wlacze sorca i zaatakuje tych z last selection ^^
|
Na jakiej zasadzie jest ta wojna? -Hi - Hi -Swe? -no
>>>>>>>>>>>>>you are dead<<<<<<<<<<<<<< |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zaje**** że mi odpowiedzieliście zamiast rozwazać jakiś głupoty to powiecie o co poszło kto walczy,siła i czy bedzie ładna zadyma??
|
Cytuj:
Jak narazie jest spokojnie. Ale większość Szwedów z venore została wybita. Teraz bedzie trzeba podciągnąc skille aby przezyc :/ |
Cytuj:
bedzie wojna i to znowu Demonic Brotherhood vs. Reuniuon of Legend |
Pozostaje tylko zacytować z fallouta 2 - "war, war never changes" ;).
Ta, jak i następne wojny nic nie zmienią, IMHO ogólnie wojny w tibii nie mają sensu... Blah, pozostaje tylko kibicować VL (nie myle się?)[skądś znam tą nazwe ;)] |
Vade przesadzasz, mysle ze ludzi spoza VL i LS wojna nie dotknie.
Poza tym zobaczcie ilu ludzi doszlo dzis do Last Section, nawet Master the Fallen, ktory do tej pory kojarzyl mi sie z neutralnoscia. Kazdy chce zabic Shtahet :) Edit: sprawdzilem Vatos Locos, tam doszlo dwa razy wiecej osob :P No to powodzenia dla Vatos Locos =) |
;(
Znowu wiedziałam ze sie cos szykuje:( szwedy jakies taie bardziej agresywne :] i jak sie temu dobrze przypatrzec pakuja skile do bitewki i ostrza sobie na nas pazurki:P jak bendzie tak jak na wojnie FC vs Polscy Obroncy Kazordoonu:P to szykuje sie masakra
Plx naiszcie jeszcze cos o tym ============ Asieks-Lunara-Sorc-22lvl Asiekk-Danubia-pall-18lvl |
Cytuj:
- Hi -Swe? - YES ..................... :D |
to ja sie na bialo-czerwono przebieram ;)
|
Pharxx ja przesadzam ???:).
Czy ty wiesz co tam sie działo dzisiaj w Venore. Jak bedzie jakaś bitwa miedzy narodami wtedy wezme udział. Zrobimy obrone kazo :) |
niestety to jusz końcówka wojny :(
zabij szwead zgwałć mu żone miejsce w niebie zapewnione :P moim zdaniem najlepsze halso na szwedów.
|
Fc jest osłabione bo słyszałem że Rastlin (jakoś tak) z jakimś palem się zbuntowało przeciw FC gimli uświadom mnie.
|
Czy można jakoś uniknąć wojny i spokojnie sobie trenować np. ubierajonc się na biało ?
|
No to niezła zadyma idzie a ja kurcze nie mam postaci na danoobi :(:( Szkoda a tak to na novej tez swensonow przydalo by sie zjechać
|
kurde ja tam nie chce wojny,nie mozna spokojnie pograc.Zreszta to nikomu nic dobrego nie przyniesie.
|
Skilo a Łupy a uh jak beda szly a hmm a sd wojda to Jedna wielka KA$A.
|
Cytuj:
tyle ze teraz slysze ze kilku ludzi z FC weszlo do AB w charakterystycznych szwedzkich mundurkach . mozliwe ze tez sie wlacza, ale wtedy Vatos Locos duzych szans miec nie bedzie ... |
Kiedy skonczy się wojna ?
Skończy się do piątku ?
Bo mam zamiar skillować :) |
Cytuj:
|
Nom :(
Na wydarzenia w jakimś świecie ma się wpływ dopiero na lvl 40+ (+ czlonkostwo w dobrej gilidii), więc lowlvl którzy się nie liczą powinni być zostawieni w spokoju :( a często lowlvl padają ofiarą wojen... |
Mnie ci szwezi najbardziej wkurzaja jak ktos do mnie podchodzi i zaczyna cos *********, juz sie polapalem ze wiekrzosc tych downow to szwedzi:evil:
|
-hi
-hi -swe? -yes -die die die Jak ja to lubie :P |
Ostatnio od rozpoczęcia wojny na danubi wielu z tych, którzy w niej uczestniczą dostali bany za zabijanie np: Povi czy Raistlin, więc mam nadzieje że na jakiś czas wojna ta zostanie wstrzymana. Chciałbym też wspomnieć, że do wojny jako przeciwnicy VL dołanczają inne guildie, Raised Fist, Red Legion, Fated Circle... szanse Vatos maleją... :/
PS: zapowiada się rzeź(chyba tak się pisze ;) ) |
To co wyczytałem na Gery.pl
Cytuj:
Wypowidzi kumpla Rastlina. Cytuj:
Cytuj:
|
Gimli - a LoV po ktorej stronie staje? Rotfl ;)
|
hmmm
choć to pytanie nie jest do mine to jak kiedyś czytałem opis tej guildi to było napisane cos takiego "nie wdajemy sie w żadne wojny" :rolleyes:
|
No ciekawe co teraz bedzie z VL, Raistlin ma bana, ale Povi tez dostala. Mam nadzieje ze Polacy wygraja bo inacze glupie szwedzkie piz... beda panowaly na Danobi a tego bym nie chcial X( Zreszta da sie zauwazyc ze dzisaj jest troche spokojniej niz w ostatnich dniach. Dzisaj nie widzialem zadnej walki pomiedzy stronami i zadnego formowania grup do walki, wiec jest nadzieja ze moze sie zycie na Danoobi znowu wroci do normy tak jak kiedys :))
|
Cytuj:
:( i jeszcze coś shtahet powiedziala że wojne wywołali Povi i Damie zabijając ludzi z VL ale z tego jak się sprawy toczą można wywnioskować że Vl ma zamiary podbić danubie (czy to nie głupie), mam namyśli atak na Naroniego i ludzi z Fc... :/ |
Gimli co ty gadasz ?? powiedziałeś taką głupote z tą wojną że uhuhuh po pierwsze o wojne wypytywałęs mnie a po drugie czy lider mojej gildi wogóle jush nie wie co mówi???
Wojna nie jest Polska szwecja tylko Vatos Locos vs FC(bez Walkora i Aartusa) i Last Section. W wojnie poległo jush dwóch szwedów a mianowicie Damie 104 lvl i Povi 85 lvl z polaków z tego co wiem największy lvl to dranit 66 lvl. Lecz za mass pk Zbanowali Poviego i Raistlina więc polacy orzekli ze bez lidera nie mają szans i przegrają wojne a że Shtahet zaczoł zabijać ludzi z Red legiona pod preketstem podbicia świata Red legion zaczoł pomagac Fc i wyłudzać haracze mysle ze do czasu odbanowania raista nie będzie żadnych bitew |
Cytuj:
i zaznaczylem, ze wojna jest miedzy gildiami, ale praktycznie przerodzilo sie w to wojne polska vs szwecja ( tyle ze tych wyzszych lvl ) . padaja nawet ci ktorzy o wojnie nie mieli zielonego pojecia (do czasu... ) . i nie gadaj glupot ze to sa porachunki jedynie tych gildii, bo PKuje sie wiekszosc high lvli, a do wojny co chwila sie ktos wlacza i ujawnij sie kim jestes :P |
No to narazie mozemy sie cieszyc krotko trwajacym spokojem na Danoobi, przynajmniej jush sie w ab zrobilo normalnie i nie leza wszedzie ciala :)) Pozabiaja sie troche i nic nie beda z tego mieli a my tylko na tym tracimy :( Wogole to sobie glupi pretekst wymyslili na ta wojne i dlaczego nie wlcza miedzy soba tylko przy okazji zabijaja ludzi z nizszymi lvl bo ktorys z nich dostal red skull'a i mysli ze moze sobie teraz juz wszystkich zabijac :( Moim zdaniem ta wojna jest wielim bezsensem i powinna sie jak najszybciej skonczyc
|
podsumujmy co sie narazie dzieje Vatos chciało przejąc władze na danubi, gdy inne potężne guildie na danubi postanowily walczyc przeciwko vatos guildia sie rozpada :/
|
Oj...Szkoda ze na Amera nie ma jakis powaznych wojen...Tylko moze Ruthless Seven I Bondock Saints.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:11. |