![]() |
Sumienie -rl ss
Teraz postanowilem umiesci Moje sumienie
Otóz niedawno siostra mnie tak bardzo wkuzyla ze chialem ja juz zabic gdy spala ale... http://img.photobucket.com/albums/v6...el/ssnice1.jpg Satan i bog mnie namawiali do ciekawych czynów hmm co ty bys wybral ? http://img.photobucket.com/albums/v6...el/ssnice2.jpg bog oswiadczyl ze mi da dodatkowa tarcze nie ma co sie zastanawiac http://img.photobucket.com/albums/v6...el/ssnice3.jpg A wiec wybralem boga i nie zabilem siostry :> mam nadzieje ze tego zbytnio nie zbluzgacie :P :D :D Comment plx rl ss HAHA |
Kurde no...niezle xD
..N apoczatku fajna akcja..mogles mzrobic wiencej dialogów..mogłotobyc dluzsze...ale ....10/10 za sam pomysł....a za wykonanie...6/10 :P |
11/10 - za pomysł ;)
5/10 - za wykonanie |
Hahaha niezle sie usmialem ogladajac te zdjecia :D :D
Ten koles ze zdjecia przypomina mi maniaka Tibii ^^ "Jak ja zabije to bede mial red skulla..." miesza rzeczywistosc z gra :D Dobre!! Dawaj wiecej :) Btw. to co mowil demon "NIEEEE JESZCZE TU WROCE" to to mi przypomina ta reklame o "Malym glodzie" z dadonkami czy czyms tam xD |
ten koles ze zdjecia to ja :baby: :baby: :D
nastempny bedzie o tym jak mój ludzik wspina sie na lodówke :P :p :] |
O.o tego jeszcze chyba nie było 8o Faki z zdjęć z rl :o
Gratz za oryginalność :cup: Tylko to coś co zrobiłeś z tym "SaTaNem" nie za bradzo ci wyszło :( Ale ogólnie to spox :D |
lepszy pomysł niź wykonanie ale ogólnie to świetny faKe uśmiałem się z leksza :p
|
o.O Wreszcie jakas nowosc, fake wypas, nie jest zly, more plx. znudzily mi sie te fake z tibi zadnych ciekawych ale twoj to spox. :P !
|
Haha badzo oryginalne, tego jeszcze nie bylo!
Gratuluje pomyslu! |
omg za***iste tylko wykonanie kiepskie :P :D ale GZ pomyslu
|
thx all wiedzialem ze tak bedzie :cup: :cup:
co myslicie nad tym zebym zrobil mojego ludzika który wspina sie na lodówke ? :P :] :] a na szczycie niespodzianka :D |
Sproboj :] zobaczymy jak ci to wyjdzie :p ale tym razem moze cos bardziej o tibijskim temacie?
|
lol niezły pomysł. Jedna uwaga... Jak może byc ss z reala?? bo ss to screen shot... Co ty żyjesz w komputerze ;p
|
Wielki Gratz za pomysł i szacunek za rozwinięcie Fake'ów w tą stronę.
|
GrAtz
Gratz fajny pomysł wykonanie może być mogłeś się bardziej postarać ale looos :]
|
W.g. mnie kiła... Stsz tyłem.... Wiem że nikt nie chciałby pokazywac swojego zdjęcia RL w komiksie ale mogłeś stać przodem i np. dorobić sobie jakies wąsy zmienić oczy na takie krwiste (płonący rządzą zemsty) itd. i na pewno byłoby lepiej......
pomysł 7/10 Wykonanie 4/10.... ;/ |
Fajne to, Jakas odmiana na tym forum iciekawe :king:
|
Tytuł
NIe kce sie czepiac ale "wybór" pisze sie przez "ó" :D:D:D:D:D ale jak ktos zyje w swieccie tibii to sie nie czepiajmy szczegolow:P ja jak juz pisze to "ó" jako "o" itp.
Wykonanie nawet niezle 7/10 Grtz za orginalny pomysl tego jeszcze nie widzialem Pomysl 9/10 (malo smieszne ale ciekawe) fabula tylko malo rozwinieta 6/10 Ale takto wielki grtz dla Ciebie i powodzenia w dalszych pracach:) :cup: :cup: |
off topic:
czesc jestem wojtek mam 12 lat :P... topic: co tu duzo mowic m:D superrr pierwszy raz takie cos na forum widze |
o lol :D dobre, serio.... tak głupiutkie, że az dobre...
|
Fajne... Niewiele jest takich Fake'ow ... moje gratulacje
Pomysl 10/10 Wykonanie 9+/10 Ortografia 5/10 "ss1 - mnial" ; "ss3 - wruce i wybur Popracuj nad ortografia ... |
omg...
lol :blazen:
|
LOL, widze coś takiego po raz pierwszy, rób dalje, naprawde ciekawe! :king:
|
Fajne tylko kiepska ortografia...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:25. |