![]() |
Spoko ss'y tylko loot kiepski moze bys poszedł na necro? Może jakiś loot będzie fajny a jak bedziesz szedł gdzies na jakiś hunt to zrób ss'y
|
Fajne ss. Gratz levla :)
|
Gratz!
Bardzo sie ciesze, ze osoby z mojego swiata (mlodego jeszcze) juz sobie niezle radza na heroskach gratz. ss calkiem fajne szkoda ze loot niedopisal.
Dene de'Lar pozdro! |
Nie zbyt
Nie wiem czemu ale mi się nie podobają. Gratz lvl'a :]
|
A ty mnie spróbuj nastepnym razem nie wziaść to ci nogi z d..py wyrwe !! X( X(
|
stary !
jak to mozliwe ze taki ziom jak ty polazl tak szybko na hero :D powiedz mi jeszcze jak to sie stalo ze ten ziomo padl?? tka to jest jak sie spieszy. wszystko trzeba 2 rayz przemyslec zanim sie cos zrobi :D |
Skille blockera plx?
|
skille
Mm skille to jak dobrze pamientam to 64\54 :D:Dobre co hehe.....
|
Gratz. Niezły huncik, loot troche słaby nie:(. Pandoria to jakiś w porządku serv??. Bez dużej ilości PK, PA itd.??. Mam zamiar się tam przenieść i jeśli ktoś by mógł dać info byłoby elegancko:)
|
gz huntu. szkoda ze jestes w szwedzkiej gildi, basic, bo bede musial cie zabic :D chyba ze polacy mnie wyc***aja >.<
|
Fajne ss, GRATZ lvl , nice hity , loot sux ale ogulnia fajne nawet ladne hity lecialy jak na takim mlodym servie
|
Scream widać ze jesteś ślepy
w tedy byłem w swojej polskiej gildi "Forgotten Dragons" |
Spoko hunt i nice ss...... Tak osobiście to byłem na "necro" na nowym serivie blokować i z 14 necro 3 c-mace :confused: . Pozdro Vidian ;)
|
nie obchodzi mnie w jakiej gildi byles wtedy..... i jednak cie nie zabije bo nie gram na pandori ^^
|
Spox
Siemka zaje.... ssy bardzo mi sie podobają ale szkoda ze wam kumpel na początku juz padł :evul: :baby:
|
Dobre ssy ale bez loota końcowego no ale go nie było to moge wybaczyć ;)
Życze powodzenia na servie :Ptam graja szumowiny z arcanii(tzn niektóre zostały a niektóre poszły ) |
Cytuj:
@topic Milo widziec ze graja tu dobrzy polacy :) tez gram na pandori ale narazie kiepskie skille i nic nie expie tylko nabijam :) |
Pscelarka
Good ss ale p[owiedz tylko jedo jak mozesz ten bloker jakie skille ma :P :evul:
|
@up
juz pisal jakie skille mial bloker... hmm... szkoda ze nie bylo c-legsow lub c -armora ;) no i gratz levelu... |
Hehe, gratz ssów fajny huncik ale słaby loot :D dawaj więcej :)
|
nieźle dawaj wiencej :P
nastepnym razem(mam nadzeje że jeszcze raz pujdzecie) życze c-legsów :) |
Jak na 1 HERO HUNT calkiem nieźle:)
Szkoda tylko ze nie wypadło coś z seta:) TSUBASA OHZORA :flaga_pl: DRUID :mag: LVL22 MLVL36 HAMRONIA |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:32. |