Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Grafiki (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=37)
-   -   Magic plate stuf :P (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=25216)

lukaszgo3 05-02-2005 20:11

Magic plate stuf :P

postanowiłem sie pobawić i zrobilem tak jakby niektóre (podkreślam niektóre) części eq. Wrzucam to bo chciałbym byście ocenili :P zależnie od efektów bedzie more :D
http://img.photobucket.com/albums/v5...szgo33/eeq.jpg

Tigin 05-02-2005 20:13

Co to jest to coś w miejscach na tarcze i broń??

lukaszgo3 05-02-2005 20:15

tarcza i bron??

@down
broń zalicze do axe :D

Black Rider 05-02-2005 20:15

Nawet fajne, tylko co to jest to gdzie sie trzyma broń :D? a tak to wszystko wyglada jakbys kopiowal ruzne czesci mpa i przekrecał :P
edit:
@dowm
wiem że to broń ale eee topór, młot?

Sozemego 05-02-2005 20:15

@up

bron i tarcza :D

@topic

Heh, troszke niewyrazne ale spoko :P

lukaszgo3 05-02-2005 20:18

Tak jak mówiłem, wy oceniacie a ja wnioski wyciągam :]

Tana 05-02-2005 20:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lukaszgo3
postanowiłem sie pobawić i zrobilem tak jakby niektóre (podkreślam niektóre) części eq. Wrzucam to bo chciałbym byście ocenili :P zależnie od efektów bedzie more :D

Tak jakby? Niektore? Nie dosc, ze krecisz, to jeszcze czuc, ze cos jest nie tak. Powiedz lepiej co zrobiles sam.

lukaszgo3 05-02-2005 20:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tanatess
Tak jakby? Niektore? Nie dosc, ze krecisz, to jeszcze czuc, ze cos jest nie tak. Powiedz lepiej co zrobiles sam.

a więc tak, sam zrobilem Hełm , Legi, Tarcze i Broń

@down
wiem że tarcza troszke nie wyszła :P

Romusiek 05-02-2005 20:28

heh, teraz to mnie ktos zaskoczyl.
tylko mam jedno pytanie co to jest co trzyma w prawej lapie ?

Gesundheit 05-02-2005 20:32

A ja już,cię rozpracowałem -_-.To prawda że samemu zrobiłeś topór,tarcze legsy i hełm tylko że ty to naszkicowałeś w paincie i poprzyklejałeś kawałki z Magic plate armor'u OmG -_-"""""

lukaszgo3 05-02-2005 20:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gesundheit
A ja już,cię rozpracowałem -_-.To prawda że samemu zrobiłeś topór,tarcze legsy i hełm tylko że ty to naszkicowałeś w paincie i poprzyklejałeś kawałki z Magic plate armor'u OmG -_-"""""

Prawie dobrze, najpierw szkic, potem oblokalem jakie mpa ma kolory i wstawianie kropka po kropce innego kolorku :P sam szkic nie jest trudny, no ale pomysł na ten szkic :D

Nightwalker 05-02-2005 20:50

Ja nie mam zastrzeżeń. W każdym razie fajny sposób na wykonanie no i efekt :)

Btw chyba legi krzywo wklejone ;/

Randlemen 06-02-2005 00:27

Ciekawie dobrane. Gratz pomysłu, ale co to jest "to coś" po lewej stronie arma?? Bo po prawiej to wiem - tarcza... :]

slimaczek 06-02-2005 16:54

Hełm i legsy veryyy nice. Zaraz sobie skopiuje do spr. :D Ale ta niby broń mogłą być inna albo wcale nie musiałeś jej robić.

Może i ten "axe" i spodnie jest troche powycinany z MPA, ale i tak dużo rzeczy jest ręcznie zrobiony. Zwłaszcza hełm i tarcza. Ale co to kogo obchodzi że jest taka sama paleta kolorów i 6x6 pikseli jest wyciętych z oryginalnego MPA?

Linek 06-02-2005 17:12

Kropka po kropce? Chodziło Ci pewnie o pixel po pixelu, ale tak czy tak kręcisz, bo widać, że to po prostu pocięty, poobracany, poklejony MPA, nie wysiliłeś się ani trochę, zrób lepiej coś sam, nawet jeśli będzie jeszcze gorsze od tego, zawsze będziesz czuć większą satysfakcję.

Dowizul z Inferny 06-02-2005 18:36

linek ma racje to tylko MPA poobracany 5 sek. roboty w paincie lub gimpie

Tomix6 06-02-2005 19:25

z tego setu najlepiej wyglada MPA i plat ammy :) no i backpack:) reszta to sklejki ;/

Jadzia 07-02-2005 08:30

legi to widac jakbys roscial mpa i przekrecil :P a ten axe? to wyglada jakby "ktos" rozkladal nogi :P helm jak czarna dziura a tarcza jak helm :P

lukaszgo3 07-02-2005 16:49

Widze że nie ma sensu dalej tego ciągnąć, zrobiiłem, zajeło mi to 6h i słysze aaa.. 5 sec w paincie, kto tak myśli szkoda mi go... prosze o zamknięcie tematu.

Galik 07-02-2005 17:00

Myśle że jakbyś się postarał i sam coś narysował to napewno zrobiłoby to większy efekt. Widziałem twoje fejki i takie coś mi naprawde nie imponuje.

Thero 08-02-2005 21:01

Cytuj:

@down wiem że tarcza troszke nie wyszła
Coś takiego, a ja zawsze myślałem, że w prawej ręce postać trzyma broń..

@Topic
Kieeeepksie to, nie wyraźne, jedyne co mi się podoba to kolor...

Fajowaziomaleczka 08-02-2005 21:28

@up
noob plz? mozna trzymac bronalbo w prawej, albo w lewej rece, jak chcesz
@topic
mi się podoba, a ci co mowią że 5 sek roboty w paincie to niech sami cos takiego zrobią :evul:

S.P.M 11-02-2005 19:09

Nie oburzaj się.... Na pewno nie robiłeś tego 6 godzin, a jeśli tak to nie będę komentował. Najbardziej ośmieszyłeś się mówiąc, że po prostu skopiowałeś kolory MPA... Przecież każdy widzi na twoim "toporze" naramiennik z MPA. Jeśli się przyjrzymy hełmowi widzimy, że powstał na bazie górnej części zbroi (przynajmniej mi się tak wydaje z tym hełmem). W każdym razie nie wiem po co naramiennik przy toporze... ale w końcu to magiczny stuff :) jak ja lubie ludzi którzy kłamią a potem się oburzają, że nie spotkali na swojej drodze trzody, a myślących ludzi.
Pozdrawiam serdecznie,
mejlun

Sorcerer The Pucek 11-02-2005 21:05

najlaniejsze z tego jest plat ammy bootsy i e-plate :D:D:D
nie no srednio nie postarales sie chlopie najlepsze z tego to chyba sa legi ( ze zrobionego przez ciebie)

matilol 16-02-2005 15:44

jedno powiem:
PIEKNIE

Thero 20-02-2005 10:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fajowaziomaleczka
@up
noob plz? mozna trzymac bronalbo w prawej, albo w lewej rece, jak chcesz

Ale czy to co trzyma w lewej ręce wygląda ci na broń? Bo mi nie..

EDIT: Bo ty nie potrafiłaś przeczytać mojego posta ze zrozumieniem i wyszło ci: "A ja myślałem, że postać zawsze trzyma broń w prawej ręce", a nie: "A ja zawsze myślałem, że postać trzyma broń w prawej ręce". Rozumiesz?

@Topic
Tylko butów nijak nie dałeś rady z armora ułożyć?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:32.