![]() |
Fajne ss'ki dużo ich blokujesz i solujesz, ale jak masz taki lvl B) Gratz! 8o
|
Bardzo Fajne Ss'y
Gratz Wszystkiego takiej postaci lvl'a i wogle gratz ;] Powodzenia B)
|
Przejedwabiste SS'y bravo0o0o! lubie Hunty tego typu PS: Fajny ten Shield of Master. w podpisie 8o
|
spox ss'ki
Niezle hity 8o
|
Heh
No co ja taki malutki mogę powiedzieć... Gratz, gratz i jeszcze raz wielkie gratz. Ja mogę narazie tylko w marzeniach solować DLe :P. A wypadł Ci jakiś DSM, Tower shield lub Royal Helm :P ?
|
Hehe niezle SS ale nie wiem czy mozna nazwac to huntem :P raczej moze expienie? :baby:
|
Gratz, bardzo fajne ss :) tylko loot nijaki :P
|
Cytuj:
|
Spoxik sski tylko powiedz mi dlaczego na takim lvl nie pójdziesz na behy albo na demonki ????
|
Cytuj:
|
Fajne zdjecia. Yey knight solujacy dle ;].
Up Up: Na Behemothach i Demonach dostalby duzo mniej expa jako bloker ;) EDIT: Too late, too late... |
Piękność w sobie
Super ss'ki brawo mocnych hitów i liczby zabitych smoków
|
Mateunio, Amagad nOOb...szkoda uh jakby miał iść solo .....a na edron na dragach całkiem ładny exp jest ...;)
|
karwa wraca do gry?gz szkoda ze nie bylo dsm :)
|
Fajne ssy ;) gz lvla i tej postaci :P szkoda ze loot ci nie dopisal :/ ale nastepnym razem dopisze ci loot :P:P
|
No gratuluje Karwa, bardzo dobre SS'y:P
|
Cytuj:
Sebek czemu się podajesz za sebka mastera??sebek master ma 53 lvl i skille 75/71 i jest moim kolegą ,i ma 17 lat ,więc co *******isz ze to twój char??!! |
Gratz ale masz dobry lvl Eq tez o tera trenuj do 100/100 i bedzie Good :)
|
bardzo ladne ss ile uh ci poszlo na taki fast exp?? xD
|
Niestety nie wiem ile uh bo nei licze.
co do loota to bylem wczoraj znowu na smokach i wciagu pierwszych 30 minut wylecialo 2 seprnet sword i d hammer a wtedy w ciagu 2h nic. wiec jak widac wszystko zalezy od szczescia. |
Ladnie :) Behy sux
|
Co tu sie duzo rozpisywac, poprostu taki lvl eq to jest wy****** rzecz , przy takim lvl nie wychodzil bym z tych dragów , domyslajac sie po Sovie w rece zrobiles Aniego (annihilator <- jesli ktos nie wie) Wielkie Graty ! :cup:
|
Gratz!!:):)
SPOKO SSki:):):):)Gratz Stuffu:):)prosze wiecej zdjatek:P:P:P
|
Cytuj:
A tak przyokazji zaraz beda nowe ss. |
OMG!!!!!
Co za nubowy hunt. Wes wiecej nie wysylaj takich ****owskich skrinow. Taki sprzet to kazdy nub ma na 10 lvlu. OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Cytuj:
Lol, to oni maja pewnie jak ty 50 druidow Uhmakerow na macro i nie zaśmiecaj forum :ban: plz @Topic: Fajniutkie screeny,gratz levela i EQ, ale skoro nie zrobiłeś Anihilatora to skąd masz Sword of Valor? |
Gratz
Cóż ja moge powiedzieć po prostu wielkie gratz
|
Master of Devastation mysle ze sobie wyjasnilismy wszystko:P Jestem 2 owner...:)
|
@up: taa spox .....btw. karwa dawaj więcej ssów:P
|
Cytuj:
@Topic Niezłe SS, Karwa nie nudzi ci się gra już, bo eq masz maxymalne (prawie) skille i tak duże i wogóle co to za gra teraz????? |
@Sebek Master:
Account Sharing?? :P Lol Żart. Co do screenów to powiem tyle.. Karwa wymiatasz i szkoda że padłeś przy wykonywaniu Annihilatorka. Dla tych co nie wiedzą poszli na Annihilatora Karwa, Paladinka i jeszcze 2 osoby nie pamiętam. Paladinka i jedna z osób przeszły questa a Karwa i czwarta osoba niestety poległy. No ale widzę Karwa że chyba ferie miałeś?? :D Tyle lvl'i poprostu gratz. Ale udzielaj się częściej na forum bo lubię oglądać Twoje screen'y. A Paladinka to też niezłą jazdę z lvl'em zrobiła już ma 130+ :P |
ss
Co ty duzo mowic Gratz wiecej ss
|
najsss
Nielubie Cie Karwa ja kumpel Perzusia a ty mie nie odpisujesz na gg kiedy mam sprawe :baby: ;)
Pozdrawiam~~ |
wszystko wporzo, ss-y spox,Gratz mieczyka :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:58. |