Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Ma³y update tibia.com (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=25645)

Raynold 10-02-2005 20:23

Ma³y update tibia.com

Otó¿ dzisiaj zosta³y wprowadzone zmiany w obs³udze panelu gildii. Zamiast "Appoint character" znajdziemy przycisk "Edit Members". Wewn±trz natomiast cz³onkowie s± u³o¿eni rangami, a nie - jak do tej pory - alfabetycznie.

A przyzwyczai³em siê do alfabetycznej listy, bo ³atwiej zarz±dzaæ gildi±. Có¿... trzeba siê przestawiæ :/

Od tej pory nie zobaczycie tez na liscie Game Masterow kto jest na jakim swiecie online. Jest to i plus i minus gdyz ta funkcja byla wykorzystywana przez niektorych do szukania GMow na innych swiatach w celu powiadomienia o lamaniu Tibia Rules, jednak innym sluzyla do sprawdzania czy jakis GM jest na ich swiecie aby mogli sobie bezkarnie lamac zasady.
A moze CipSoft stara sie tylko ukryc fakt ze jest bardzo malo GMow online? ;)

Pozatym jesli jest sie w gildii nie mozna skasowac swojej postaci.

Zapewne zmian jest wiecej, jednak nie wszystkie zostaly podane. Zapraszam do szukania zmian i wypisywania ich tutaj ;)

I pamietajcie... To tibia.pl poinformowala was o tym na dlugo przed napisaniem newsa przez CipSoft :)

K-ostry 10-02-2005 20:30

Spox, teraz bedzie chyba nawet lepiej, bo to bylo bezsensu np. Adam 8lvl pierwszy a Wujek 120lvl ostatni (patrz: A i patrz: W)

Lamdar II 10-02-2005 20:31

Mi to wprawdzie nie przeszkadza ;) ostatnio pozbyle sie gildii :D

Godado 10-02-2005 20:51

No no a jednak CipSoft bierze siê za tibie. Wcze¶niej Du¿o banów za Acc sharing a teraz ta zmiana

..::QRAS::.. 10-02-2005 21:02

i dobrze ze tak zrobili :)

Scream 10-02-2005 21:04

jesli takie cos zasluguje na osobny news..... to to, ze nie mozna sprawdzic jacy gm sa online tez powinniscie tu umiescic, albo najlepiej polaczyc te dwa newsy.

Tede Maedhros 10-02-2005 21:50

Jaki beznadziejny news. Wydaje mi sie ze trafil na strone dlatego bo (Tibijscy webmasterzy) nie mieli innych pomys³ow.

Kwaki 10-02-2005 21:55

Zmieniono takze format daty :D

Maly =] 10-02-2005 22:23

mi to nie robi roznicy. nie jestem liderem (juz niedlugo bede miec pacca 8o ) i nie mam zamiaru zrobic gildi wiec mi jest bez roznicy. niech sie martwia liderzy :D

M³ody 10-02-2005 22:34

Obojêtnie mi

:) Mi to jest obojêtnie poniewasz moj nik w Tibi jest tak i tak alfabetycznie prawie na koncu ale nie wiem co to ma do rzeczy chcecie wywyzszyc tych lepszych czy jak ;) A na razie nie mam gildi bo sie rozpadla wiec mi to obojetnie
__________SEE YOU IN TIBIA__________ 8o

M³ody 10-02-2005 22:37

Mi to jest obojetnie

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez M³ody
:) Mi to jest obojêtnie poniewasz moj nik w Tibi jest tak i tak alfabetycznie prawie na koncu ale nie wiem co to ma do rzeczy chcecie wywyzszyc tych lepszych czy jak ;) A na razie nie mam gildi bo sie rozpadla wiec mi to obojetnie
__________SEE YOU IN TIBIA__________ 8o

I no like noob and lol

Scream 10-02-2005 22:43

chyba niektozy o tym nie wiedza....... ale nie jest wymagane ani bycie liderem, ani posiadanie pacc aby moc zmieniac rangi. poprostu trzeba byc w gildi.
@to ze ty wiesz to akurat sie domyslilem, ale ludzie piszacy tu chyba nie wiedza, przynajmniej tak wynika z ich postow ;]

Raynold 10-02-2005 22:48

Có¿... mo¿e nie jest to news o takim znaczeniu jak update lub nowe serwery, jednak pomy¶la³em, ¿e dobrze jest byæ na bie¿±co, ¿eby ludzie wiedzieli, ¿e co¶ tam w ogóle siê dzieje ;)

@Scream: tak, wiem, ¿e nie trzeba byæ liderem. Nazwa trochê zwodzi...

Ma³y N00bek 10-02-2005 23:12

Zmiana o nijakim wp³ywie na sam± grê. News nie warty ¶wieczki :). Widze ¿e robicie dobry u¿ytek ze swoich koneksji kosztem OTServa :D

PS. Nie zagl±da³em tu d³ugi czas, a zarejestrowa³em sie przed chwila tylko po to zeby zadac jedno pytanie - CO SIÊ STA£O Z CENAMI W SKLEPACH???

Thero 10-02-2005 23:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ma³y N00bek
Zmiana o nijakim wp³ywie na sam± grê. News nie warty ¶wieczki :). Widze ¿e robicie dobry u¿ytek ze swoich koneksji kosztem OTServa :D

PS. Nie zagl±da³em tu d³ugi czas, a zarejestrowa³em sie przed chwila tylko po to zeby zadac jedno pytanie - CO SIÊ STA£O Z CENAMI W SKLEPACH???

Mog³e¶ zadaæ ot pytanie w faq, ale có¿ :d. Zosta³y usuniête ze strony, poniwa¿ niektóre ceny sie pozmienia³y(nie wiem co napiasaæ), a pozatym niektóre rzeczy po wykonaniu qestu s± tañsze i wogóle nie wiem czemu go nie ma ;DD.

@Topic
Fajnie, to na pewno bardzo znacz±co poprawi jkao¶æ gry w Tibiê. A tak serio to Raynold ten news by³ pisany ze wzglêdu, ¿e w koñcu co¶ musicie pisaæ na tej stronce? ;)Takie dziwaczne poczucie obowi±zku ;P.

Raynold 10-02-2005 23:28

Hehe... có¿... powiedzmy, ¿e za³o¿enie tego tematu mo¿e nie do koñca by³o przemy¶lane ;)

Modki plx, zamknijcie ;P

Albo... niech umrze ¶mierci± naturaln±... gorzka pigu³ka :/

Darky 10-02-2005 23:54

Spx :)

[quote=Raynold]Có¿... mo¿e nie jest to news o takim znaczeniu jak update lub nowe serwery, jednak pomy¶la³em, ¿e dobrze jest byæ na bie¿±co, ¿eby ludzie wiedzieli, ¿e co¶ tam w ogóle siê dzieje ;)

I ma Raynold racje nawet najmniejsze zmiany powinno sie oglaszac, s±dze ¿e bedze mniej wygodny ten system lecz nie narzekam mimo ze jestem vice-liderem :)

Dr. Omader 11-02-2005 00:41

Newsy nie sa tylko od wstawiania przetlumaczonych tekstow z tibia.com
Maja tez informowac o rzeczach ktorych CipSoft nie podaje oficjalnie na tibia.com

Raynold nawet nie mysl o zamykaniu newsa :P
Jest dobry, tibijczycy powinni wiedziec nawet o tak malych zmianach :)

<edit>No prosze CS jak zwykle spozniony napisal newsa na tibia.com
Dorzuce do newsa potrzebne info ;)
(Ray nie obraz sie ze ci sie w newsa wcialem z moim editem ;) )

Jak zwykle tibia.pl poinformowala was pierwsza o tym! :)

Raynold 11-02-2005 00:59

No to podnios³e¶ mnie na duchu :)

Uwielbiam ten kawa³ek: "tibia.pl poinformowa³a was o tym pierwsza" <- rox ^^

Trener 11-02-2005 02:58

Witam.

News potrzebny, jak komu¶ niepotzrebny nie musi sie nim interesowaæ.

"tibia.pl Pierwsza" :D

Shardzik 11-02-2005 09:58

Co tu du¿o gadaæ... Przyzwyczaimy siê

Miril Sillent Assasin 11-02-2005 10:00

zapowiada sie niezle :P

kurka widze ze tibia.pl ma takie zrodla w pozyskiwaniu newsow ze ho ho

Mathea 11-02-2005 10:28

no i bardzo dobrze ¿e Tibia.pl napisa³a to jako pierwsza :]
Teraz Tibia.pl wymiata ^^ :D

Elder Archer 11-02-2005 11:04

Wow.

Nom,stronka robi du¿e postêpy ale zmiany nie przeszkadzaj± mi zabardzo.

Elder Archer>Danubia>lvl13>skille 52/37> :lucznik:

Thero 11-02-2005 11:50

"Polaz³em po picie. Gulp!" <-- takie ma³e nie znacz±ce, ale pomaga ;).

Teraz new jest jak nale¿y ;P...

Hey, hey! Jest co¶ nie tak ;). W pierwszej czê¶ci(czyt. czê¶ci Raynolda) news jest pisany z polskimi znakami, ale w czê¶ci Dromadera ju¿ nie :). Takie ma³e niz znacz±ce, ale pomoga w estetyce ;p..

@Topic
To, ¿e Gmów nie widaæ to ukartowane oszustwo, CipSoft zmiast siê przyznaæ, ¿e Gmy ich nie lubi± i nie chc± sie logowaæ to zatajaj± ://...

Btw. " pamietajcie... To tibia.pl poinformowala was o tym" Aaaah... ;p

" Zapraszam do szukania zmian i wypisywania ich tutaj" <-- Te ma³e, ale jak¿e pomocne zmiany pocz±tkuj± jaki¶ ma³y remoncik Tibia.com? Mo¿e i tak.

Zamkniety w domku 11-02-2005 15:03

Hmm a jednak da sie zobaczyc ktory gm jest online :P Wystarczy klinkac view i przejrzec liste postaci 8o 18.

18. GM Liberaqueen Libera Gamemaster, online :P

Jacoo 11-02-2005 15:40

co to za roznica w jakiej kolejnosci jest sie w guild
"tibia.pl jak zwykle pierwsza" -----(moj kumpel napisal by GZ ) Gz :P:P:P:P

Staszek 11-02-2005 16:51

Od razu widac ze ten news to lipa po prostu chca zeby sprawa z ostatnim zwolnieniem gma przycichla

Groszek 11-02-2005 19:08

Ostatni zauwarzylem wchodz±c na moje informacje zobaczylem dluga liste zabitych przezemnie PK-erów :) Nie wiem co to wlasciwie oznacza czy to jest nowy update czy cos innego.

Husute 22lvl 30mlvl :mag:
Protektet by Mati de Palladyn 55lvl 16mlvl :lucznik:

Dr. Omader 11-02-2005 23:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Groszek
Ostatni zauwarzylem wchodz±c na moje informacje zobaczylem dluga liste zabitych przezemnie PK-erów :) Nie wiem co to wlasciwie oznacza czy to jest nowy update czy cos innego.

To juz bylo jakis czas temu dodane. Jak jestes zalogowany to gdy wejdziesz na swoja postac widzisz liste zabitych przez ciebie graczy.

ps. Wejdz w panel kontorlny uzytkownika i tam masz "edytuj podpis" nie bedziesz musial tego co na dole napisales pisac przy kazdym poscie...

Zielevitz 12-02-2005 08:34

hmm.. ja zrobi³em to co napisa³e¶ Drom i nie widze takiej listy, jak j± wywo³aæ ;]

Bambuko 12-02-2005 12:02

Musisz kogo¶ zabiæ;]

Jak kogo¶ zabijesz i siê zalogujesz na stronie, a potem znajdziesz swoj± postaæ [w community, nie w my account] to pisaæ bêdzie wszystko, tak¿e to, czy dozwolone zabójstwo czy nie.

Zielevitz 12-02-2005 12:12

dziêki

:) znalaz³em ;]

sporo tego jest xD

Bambuko 12-02-2005 14:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zielevitz
dziêki

:) znalaz³em ;]

sporo tego jest xD

Daj passy, te¿ chêtnie popatrzê.

Zielevitz 12-02-2005 16:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SuPeRMAN
Daj passy, te¿ chêtnie popatrzê.

taaa evul hacker z ciebie :)

Rafik121 12-02-2005 19:21

Czy móg³by mi kto¶ powiedzieæ o co chodzi z tymi gildiami ????? :p

Nikodyna 12-02-2005 21:34

Ta zmiana pewnie bedzie miala wielu zwolennikow jak i przeciwnikow ;))
Ogolnie mi to bez roznicy, bo gildii wlasnej nie robilam i nie mam zamiaru ;)

Roni 14-02-2005 23:19

eee .... tam to tylko maly update :P .... Tibia bez hack'ów :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:06.