![]() |
Ma³y update tibia.com
Otó¿ dzisiaj zosta³y wprowadzone zmiany w obs³udze panelu gildii. Zamiast "Appoint character" znajdziemy przycisk "Edit Members". Wewn±trz natomiast cz³onkowie s± u³o¿eni rangami, a nie - jak do tej pory - alfabetycznie.
A przyzwyczai³em siê do alfabetycznej listy, bo ³atwiej zarz±dzaæ gildi±. Có¿... trzeba siê przestawiæ :/ Od tej pory nie zobaczycie tez na liscie Game Masterow kto jest na jakim swiecie online. Jest to i plus i minus gdyz ta funkcja byla wykorzystywana przez niektorych do szukania GMow na innych swiatach w celu powiadomienia o lamaniu Tibia Rules, jednak innym sluzyla do sprawdzania czy jakis GM jest na ich swiecie aby mogli sobie bezkarnie lamac zasady. A moze CipSoft stara sie tylko ukryc fakt ze jest bardzo malo GMow online? ;) Pozatym jesli jest sie w gildii nie mozna skasowac swojej postaci. Zapewne zmian jest wiecej, jednak nie wszystkie zostaly podane. Zapraszam do szukania zmian i wypisywania ich tutaj ;) I pamietajcie... To tibia.pl poinformowala was o tym na dlugo przed napisaniem newsa przez CipSoft :) |
Spox, teraz bedzie chyba nawet lepiej, bo to bylo bezsensu np. Adam 8lvl pierwszy a Wujek 120lvl ostatni (patrz: A i patrz: W)
|
Mi to wprawdzie nie przeszkadza ;) ostatnio pozbyle sie gildii :D
|
No no a jednak CipSoft bierze siê za tibie. Wcze¶niej Du¿o banów za Acc sharing a teraz ta zmiana
|
i dobrze ze tak zrobili :)
|
jesli takie cos zasluguje na osobny news..... to to, ze nie mozna sprawdzic jacy gm sa online tez powinniscie tu umiescic, albo najlepiej polaczyc te dwa newsy.
|
Jaki beznadziejny news. Wydaje mi sie ze trafil na strone dlatego bo (Tibijscy webmasterzy) nie mieli innych pomys³ow.
|
Zmieniono takze format daty :D
|
mi to nie robi roznicy. nie jestem liderem (juz niedlugo bede miec pacca 8o ) i nie mam zamiaru zrobic gildi wiec mi jest bez roznicy. niech sie martwia liderzy :D
|
Obojêtnie mi
:) Mi to jest obojêtnie poniewasz moj nik w Tibi jest tak i tak alfabetycznie prawie na koncu ale nie wiem co to ma do rzeczy chcecie wywyzszyc tych lepszych czy jak ;) A na razie nie mam gildi bo sie rozpadla wiec mi to obojetnie
__________SEE YOU IN TIBIA__________ 8o |
Mi to jest obojetnie
Cytuj:
|
chyba niektozy o tym nie wiedza....... ale nie jest wymagane ani bycie liderem, ani posiadanie pacc aby moc zmieniac rangi. poprostu trzeba byc w gildi.
@to ze ty wiesz to akurat sie domyslilem, ale ludzie piszacy tu chyba nie wiedza, przynajmniej tak wynika z ich postow ;] |
Có¿... mo¿e nie jest to news o takim znaczeniu jak update lub nowe serwery, jednak pomy¶la³em, ¿e dobrze jest byæ na bie¿±co, ¿eby ludzie wiedzieli, ¿e co¶ tam w ogóle siê dzieje ;)
@Scream: tak, wiem, ¿e nie trzeba byæ liderem. Nazwa trochê zwodzi... |
Zmiana o nijakim wp³ywie na sam± grê. News nie warty ¶wieczki :). Widze ¿e robicie dobry u¿ytek ze swoich koneksji kosztem OTServa :D
PS. Nie zagl±da³em tu d³ugi czas, a zarejestrowa³em sie przed chwila tylko po to zeby zadac jedno pytanie - CO SIÊ STA£O Z CENAMI W SKLEPACH??? |
Cytuj:
@Topic Fajnie, to na pewno bardzo znacz±co poprawi jkao¶æ gry w Tibiê. A tak serio to Raynold ten news by³ pisany ze wzglêdu, ¿e w koñcu co¶ musicie pisaæ na tej stronce? ;)Takie dziwaczne poczucie obowi±zku ;P. |
Hehe... có¿... powiedzmy, ¿e za³o¿enie tego tematu mo¿e nie do koñca by³o przemy¶lane ;)
Modki plx, zamknijcie ;P Albo... niech umrze ¶mierci± naturaln±... gorzka pigu³ka :/ |
Spx :)
[quote=Raynold]Có¿... mo¿e nie jest to news o takim znaczeniu jak update lub nowe serwery, jednak pomy¶la³em, ¿e dobrze jest byæ na bie¿±co, ¿eby ludzie wiedzieli, ¿e co¶ tam w ogóle siê dzieje ;)
I ma Raynold racje nawet najmniejsze zmiany powinno sie oglaszac, s±dze ¿e bedze mniej wygodny ten system lecz nie narzekam mimo ze jestem vice-liderem :) |
Newsy nie sa tylko od wstawiania przetlumaczonych tekstow z tibia.com
Maja tez informowac o rzeczach ktorych CipSoft nie podaje oficjalnie na tibia.com Raynold nawet nie mysl o zamykaniu newsa :P Jest dobry, tibijczycy powinni wiedziec nawet o tak malych zmianach :) <edit>No prosze CS jak zwykle spozniony napisal newsa na tibia.com Dorzuce do newsa potrzebne info ;) (Ray nie obraz sie ze ci sie w newsa wcialem z moim editem ;) ) Jak zwykle tibia.pl poinformowala was pierwsza o tym! :) |
No to podnios³e¶ mnie na duchu :)
Uwielbiam ten kawa³ek: "tibia.pl poinformowa³a was o tym pierwsza" <- rox ^^ |
Witam.
News potrzebny, jak komu¶ niepotzrebny nie musi sie nim interesowaæ. "tibia.pl Pierwsza" :D |
Co tu du¿o gadaæ... Przyzwyczaimy siê
|
zapowiada sie niezle :P
kurka widze ze tibia.pl ma takie zrodla w pozyskiwaniu newsow ze ho ho |
no i bardzo dobrze ¿e Tibia.pl napisa³a to jako pierwsza :]
Teraz Tibia.pl wymiata ^^ :D |
Wow.
Nom,stronka robi du¿e postêpy ale zmiany nie przeszkadzaj± mi zabardzo.
Elder Archer>Danubia>lvl13>skille 52/37> :lucznik: |
"Polaz³em po picie. Gulp!" <-- takie ma³e nie znacz±ce, ale pomaga ;).
Teraz new jest jak nale¿y ;P... Hey, hey! Jest co¶ nie tak ;). W pierwszej czê¶ci(czyt. czê¶ci Raynolda) news jest pisany z polskimi znakami, ale w czê¶ci Dromadera ju¿ nie :). Takie ma³e niz znacz±ce, ale pomoga w estetyce ;p.. @Topic To, ¿e Gmów nie widaæ to ukartowane oszustwo, CipSoft zmiast siê przyznaæ, ¿e Gmy ich nie lubi± i nie chc± sie logowaæ to zatajaj± ://... Btw. " pamietajcie... To tibia.pl poinformowala was o tym" Aaaah... ;p " Zapraszam do szukania zmian i wypisywania ich tutaj" <-- Te ma³e, ale jak¿e pomocne zmiany pocz±tkuj± jaki¶ ma³y remoncik Tibia.com? Mo¿e i tak. |
Hmm a jednak da sie zobaczyc ktory gm jest online :P Wystarczy klinkac view i przejrzec liste postaci 8o 18.
18. GM Liberaqueen Libera Gamemaster, online :P |
co to za roznica w jakiej kolejnosci jest sie w guild
"tibia.pl jak zwykle pierwsza" -----(moj kumpel napisal by GZ ) Gz :P:P:P:P |
Od razu widac ze ten news to lipa po prostu chca zeby sprawa z ostatnim zwolnieniem gma przycichla
|
Ostatni zauwarzylem wchodz±c na moje informacje zobaczylem dluga liste zabitych przezemnie PK-erów :) Nie wiem co to wlasciwie oznacza czy to jest nowy update czy cos innego.
Husute 22lvl 30mlvl :mag: Protektet by Mati de Palladyn 55lvl 16mlvl :lucznik: |
Cytuj:
ps. Wejdz w panel kontorlny uzytkownika i tam masz "edytuj podpis" nie bedziesz musial tego co na dole napisales pisac przy kazdym poscie... |
hmm.. ja zrobi³em to co napisa³e¶ Drom i nie widze takiej listy, jak j± wywo³aæ ;]
|
Musisz kogo¶ zabiæ;]
Jak kogo¶ zabijesz i siê zalogujesz na stronie, a potem znajdziesz swoj± postaæ [w community, nie w my account] to pisaæ bêdzie wszystko, tak¿e to, czy dozwolone zabójstwo czy nie. |
dziêki
:) znalaz³em ;] sporo tego jest xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Czy móg³by mi kto¶ powiedzieæ o co chodzi z tymi gildiami ????? :p
|
Ta zmiana pewnie bedzie miala wielu zwolennikow jak i przeciwnikow ;))
Ogolnie mi to bez roznicy, bo gildii wlasnej nie robilam i nie mam zamiaru ;) |
eee .... tam to tylko maly update :P .... Tibia bez hack'ów :D
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:06. |