![]() |
pytanie o necro/vamp
czy sorc ~35lv ~35mlv podola
necro solo necro z summonami ( i z jakimi najlepiej ) necro z blokerem vamp solo vamp z summonami ( i z jakimi najlepiej ) vamp z blokerem czy loot zwroci mi za runy, gdzie mozna je huntowac i ile jest exp/h na w danym miejscu. |
Necro
W ruinach na darashii na lewo od miasta na spawnie po prawej stronie. Z 1 dsem. Niewiele wiecej bedziesz mu zadawal niz on sie leczyl, wiec strasznie bedzie ci hmm'y zabierac. Na vampirach juz lepiej. W ankrahmun na tombie na prawo-dol od miasta na 2 pietrze. Jest resp 3 crypt shamblerow, 2 ghouli i vamp. Nic tylko gfb a resp bardzo szybki. |
Jeśli chodzi o Necro to moim zdaniem najlepiej 2 sorcow czy tam druidow z dsem (ktory bloczy) - od czasu do czasu idzie Ci uh na zsummowanego dsa ...
aha i zeby ten drugi sorc czy tam druid mial troche wiecej doswiadczenia / lepszy level, mlvl wtedy nawet fajny hunt bedziecie mieli a moze i jakis loot ... kto wie ;) dodam ze teeraz bohy wypadaja b.rzadko :confused: wes ze soba jakies 6-7bp hmm bp gfb i z 10 sd dla pewnosci ... jesli twoj kolega wezmie tyle samo to poexpicie 2-3h a i expa DUUUzo zgarnecie :) PS. Necro na Daramie w zachodniej czesci miasta (pod necro jest vamp hell) szybki resp tych Necrosow :) |
ale ile exp/h ? bo jak mniej niz 15k/h to chyba na rootach wole expic
|
25k minimum .... nie pamietam juz dokladnie ile bo bylem tam z 2 miechy temu ale wydaje mi sie ze 30k spoko
|
co lepiej bic ( zarowno pod wzgledem exp jak i lootu ) vampy czy necro? co lepsze? szegolnie mnie obchodzi ile exp/h zrobie na nich. Czy huntowanie na inne pacc stwory sie oplaca, jak np. bonebeast, lich, crypt shambler itp ( tak do 900exp)? przypominam ze caly czas mowa o sorcu.
|
vamp :confused:
|
Cytuj:
Necro z summonem - Tak (1 DS) Necro z blockerem - Tak (To chyba oczywiste) Vamp solo - Tak Vamp z summonem - Tak Vamp z blockerem - Tak (To chyba oczywiste) |
zeby niezakladac nowego tematu spytam tutaj - mniejwiecej na ile necro wypadaja boh? poprzednie pytania sa dalej aktualne ( szczegolnie exp/h >.< )
|
Cytuj:
|
No wlasnie, a z jakim summonem na vampa? moze jakis ds albo inny cut?
|
na vampa to ja bym z blokerem poszedl ;]
|
Scream :
Walisz 2 leadry na edron double i sie ciesszyz z expa na dragach ^^ Necro - z expem rozznie, zalezy w jakiej porze grasz :P Exp leci szybko, dość szybko ale.. :) Bohy wypadaja róznie :P GooD LucK @co do vampow : 1 ds :) Tylko ze musisz robic tak zeby owy wamp nie walil ciebie tylko dsa ;P wyzsza szkola jazdy plx ^^ |
Co do prowadzania summonow to mam duza wprawe :P ile to sie czlowiek nameczyl z dsami na dragach...
Scream - sry ze tak ci bazgram po temacie ale tez pojutrze ide na encro i chcialbym sie dowiedziec:D Jak mocno necro bije z lapy? Tak jak drag? czy moze tak jak vamp? a moze jeszcze mocniej? (jezeli chodzi o vampa to mam na mysli jego atak z life drain) |
mmm Necro biją z łapy jakies 20-50 ? więcej nie zauważyłem .. choć rzadko przebijają, ale za to z tego zielonego g***a mocno biją ;) jak sie wpakujesz na 3x resp bez summona to Ciezko Ci bedzie ;p
|
^^
Vampy niedasz rady :P. Znaczy zależy gdzie bo jak vamp hell to gwarantowany ded. Jeśli chcesz sumony na vampy to najlepiej fd albo fe bo ladnie z gfb wala a w przypadku fe to explo jest calkiem mocne 150+ czasami :] . Wiesz w vamp hell tego masowo wychodzi. Nekro z twoim lvl sa nieopłacalne. Bendzie ci iść tyle hmm że hohoho ;) . Najlepiej wez ze sobą jakiegoś kolege z podobnym lvl moze wyższym :P. Z expem to róznie zależy od szybkości ale wiem że nie jest taki nadrzwyczajny na nekro z wlasnego doswiadczenia. Vamp hell to co innego exp jest miodzio i runki tez szybko schodza. Gorzej jest na vamp tylko z loot :( Vamp shield jest holernie żadki :P. Bohy są tez żadko. Możesz raz po 15bp hmm nie mieć nic a raz po 3bp np jush bohy. Tobie to ja polecam guardy :P albo dragi z sumonami B)
|
To znaczy ze jezeli necro tak slabo bije z lapy to w sumie dobrym pomyslem moze byc ds + fd, ds bije go normalnie a fd grzeje go milym ogniem z dystansu :) mysalelm ze hity z lapy od necro to 100+... :D
|
35 mlvl zapomnij o necro jezeli chodzi o solo bo sie ci za hmm nie zwroci , chyba ze z sd chcesz mieszac :D, z necro dosc czesto bohy wypadaja, z vampa vampire shield niezbyt czesto, a tak to z necro wyciagasz na 1 h z 40k~ lub wiecej zalezy czy bijesz tylko necro czy tez oczyszczasz ds etc,na na 35lvl to na dragi na edron lec bo w innym motywie cie nie widze :P
|
Jeśli chodzi o te solo na 35 levelu to faktycznie byś musiał nieźle SD kupić żeby takie necro ubić ...... niezle sie leczy - kompletna strata run jak dla Ciebie - w moim przypadku sytuacja wyglada calkiem inaczej jestem palek na 42lvl (78 dist) chodze z 105 sorcem (63mlvl) wiec wiesz nam sie fajnie expi a i wieksza szansa na loot ;P poszukaj jakiegos kumpla ktory pojdzie z Toba i jazda ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
sd,sd,sd,sd,sd,sd,sd,sd,sd,sd,sd,sd. lootujesz rzeczy z cial... tylko trzeba szybko klikac... i najlepiej zwiazac sobie nogawki |
Necro z summonami w sumie jest fajne dopoki sie nie przerzuci, bylem z dsem + fd i hmmow malo schdozilo w sumie ds + fde bily mocno. Potwem niestety necro ubil mi fd :( Ale i tak robilem tak ze ds atakowal + heszczemoje hmmy, na bp uh zabilem jakies 30-40 necro, ale gdyby fd przezyl wynik bylby o wiele lepszy. W sumie fajnie bo po 3 bp hmmow zobaczylem bohy w necro ^^
Edit: Jestem sorc 35 lvl 38 mlvl |
Cytuj:
|
Jutro ide necro 7 bp hmm sorc 32 z 41 mlvl.
ide z 82 royalem z 88 dista. Powiem ile szlo expa na godzine i jaki loot |
Exp to tak sobie z racji tego ze summony tez bily i zzeraly expa, ale bylem z godzine mzoe troszeczke dlzuej i polecialo 17k expa
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:33. |