![]() |
narazie 9 ssow bez tresci.
|
Szczerze mówiac to bardzo nudne. Myslalem ze to mialbyc Dragon hunt a nie jakis komiks.
|
Cytuj:
|
Po co wogule ssy z drogi do orc Land, tytul powinien byc "Droga Do Orc Land" :D
Rob ssy z miejsca :P |
Sork,skroce te SS z drogi zostawie jakies 2 albo 3.Dzisiaj wrzuce reszte zdjec zara sie loguje i ide dalej bic orci...
|
Nuda totalna OmG xD
|
haha !! pfff !! nuda !!
|
Borring ^.-
10 znaków ? |
Cytuj:
|
A mi sie podoba ;]]
PS: JESTEŚMY Z PRZEMYŚLA !!:] CZUWAJ ROX :] |
nawet nawet
troche nudne X( , ale jakos przejdzie! :) :Ork:
|
Wszystko wpożądku tylko pokiego grzyba Marnowac sd na byle liderach ??
|
Cytuj:
|
Nudne...
hmm... co by tu powiedziec na ten temat. Szajski loot... i ma mało exp. i monsterow
|
Cytuj:
|
Heh...Widzę , że tu wiele krytyków jest i screeny opisują :,, Nuda". Lol, jestem pewien, że większość to nOOby , którzy się cieszą jak zrobią 15 lvl. Tak się składa, że chodzę z bohaterami zdjęć do klasy i znam ich dobrze.
Filia ostatnio przeżywała wstrząs , po robieniu przez pół roku 25 lvl padła niemiłosiernie 4 razy.Ale chłopak sie pozbierał i poszedł do Orc Landu. Ode mnie masz wielkie gratz i tak trzymaj! Dla mnie zdjęcia są spoko. |
Cytuj:
:cup: :cup: HAIL NIEZAPOMINAJKA :cup: :cup: |
Cytuj:
"Zaraz dam reszte zdjec",to nie musisz odrazu postow nabijac... |
I ja tez jestem z przemylsa... i ja tez jestem z klasy ludzi ktorzy wystepuja na SS ..i ja tez jestem 'ZA' :D baarodz mi sie podoba...:)
:evul: :evul: :evul: :evul: :evul: HAIL!!! :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: |
Ale syfiaste screeny. Jak na 23 lvl to bardzo mało walsiz z tych sd i hmm... który masz mlvl ?? 30 ?? taka nuda ze juz na ratach na rooku jest lepiej -.-
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Mam 31mlev i chociaz jest on slaby(nawet bardzo) taka postacia gra sie znacznie ciekawiej niz jakims druidem ktory na 20lev mam 50mlev i odrazu banshee idzie na 3SD... PS.Daje nowe SS z banshee :evul: :evul: |
Nudne, no ale cóż trzeba pogratulować :/
|
Podobaja mi sie
Zdiecia nie sa zle nawet ciekawe a jak ochodzi o mlv to jak gra sie sorcem lub drutem to ma sie taki mlv maly a zawsze mozna potrenic go .dobre zdjecia zamieszczaj takich wiecej :) .Sam gram sorcem ale tylko by nabic 27lv by mogl przywolac mi monka mojemu pallowi.
|
Ladne screeeny :)
Dawaj wiecej. btw. Gdzie jest ten domek banshee? |
Ten domek jest niedaleko Thais.Sa dwie drogi.Jedna w takiej wiezy(chyba Whiteflower Tower albo jakos tak ;) )jest tam bramka lev od 25lev i do zabicia 2 ghoule i MOZE byc zlurowany DS(zeby wejsc wchodzimy na dol wiezy sa tam 2 bugi :P i rozkopujemy miejsce na gorze,pozniej chyba w lewo,dol,lewo :P).Druga droga to musish dojsc na dol na cyce i obok gorki przed cycami skrecic w dol i po drugiej stronie rzeki isc w lewo.Jest gorka wykladamy 3 parcele i wchodzimy na gore.Rozkopujemy miejsce schodzimy na dol i tu uwaga jest kilka STALKEROW.Po zabiciu stalkerow przekopujemy pomieszczenie(dziura znajduje sie gdzie w poludniowo-zachodniej czesci pomieszczenia).Zlazimy na dol,pozniej schodkami w dol i zaraz jest banshee :D :D :D.
PS.Nastepne SD bede albo z dragow albo z DL(Kiperr powiedzial ze moze mi zablokuje jednego :cup: HAIL KIPPER :cup: )Plx o dodawanie oceny i komentowanie SS... |
Hehe.. gratz ss. Następnym razem więcej akcji mniej jakiś noobskich screenów :P I nie w Imageshocku, bo komu sie chce to włącząć , ogółem luzz :)
|
Nie wiem co sie stalo.SS z orc landu w tym samym servie dawalem i bylo good a teraz cus nie wyszlo :P .Jogi napish adres serv na jakim ty SS dawales plx...
|
Lol... ja to w photobukiecie robie, najs :cup:
|
I tak mi sie podoba ostani SS jak KUBA ginie,, ;] to moje.. :P to ja nim jestem to jest 12 druid :P mialem za zadanie zlurowac banshee... nie udalo sie uciec :P :) GRtaz sS ;] pozdro for JOGI :P
|
Troche to nudne:P
Nie bede tego komentować bo ss są nudne -.- (no moze czasmi było na co popatrzeć ;) )
|
beznadzieja nie było nawet na co popatrzeć. Totalne nudy :P
|
OMG !!!!!!!! O ****a ale shit ja *******e takie gówno to dla mamy pokazuj ****a smieciu ***any a nie na forum.. X( te zdjęcia to wielkie GÓWNO!!!!!!!!! ***any noobie ****a X( hail senida :cup:
|
Cytuj:
@Offtopic. Nie wiem, ale według mnie noobów trzeba banować ( tego za nim bycie :) oraz za ordynarne słownictwo). Modki bierzcie się do roboty. |
Cytuj:
@Offtopic. Do modków - jemu należy się upomnienie lub ban!(za ordynarne słownictwo) To nie knajpa tylko forum! |
Ej srry ale to nie ja ****a pisalem tylko muj kumpel srry za wszystko :)
|
Cytuj:
Za to teraz powiem moge dostac bana ale sam zaczales. To ty jest n00bem j*b*na szmato !!!!! |
<CUT>sorry net nawalil :P
|
Nice.Rob wiecej:P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:26. |