Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   Władca Pierścieni Wojna o Śrudziemię (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=25769)

Lord Sauron 11-02-2005 20:34

:)Władca Pierścieni-Piszcie warto !!

:king: Temat ten stwrzyłem by muc się z wami wymienić poglądami . Sory was za wsztstko :( . Teraz na tym temacie będę chciał omawiać bohaterów Władcy Pierścieni ;) pomorzecie ??

Emil1 11-02-2005 20:39

Ale jaką pomoc? Nie zadałeś żadnego pytania tylko napisałeś, że ciężko Ci się wczuć w gre. Wątpie żeby można było Ci w tym pomóc.

Lord Sauron 11-02-2005 20:47

Przepraszam was . Od kogo zaczniemy ??

Maniak Hip-Hopu 11-02-2005 23:20

Sarevok .... n/c

Adolphus Elbragol 11-02-2005 23:24

@up: widzisz tu jakiegokolwiek Sarevoka...? Bo ja nie bardzo.

@autor: Cos cie boli? Jak mamy ci pomoc we wczuciu sie w gre? Wielkie, blyszczace i futrzaste R.O.F.T.L.

Kredi 12-02-2005 04:51

Hemm :/ o co ci biega? Hahaha czujecie... przyjedziemy do niego i bedziemy zagrzewać go do gry lol. Sauronie o co ci biegało z tym tematem?

Lord Sauron 12-02-2005 09:10

Szanuje wasze wypowiedzi i dzięki ---->za pisanie w tym temacie

Lord Sauron 12-02-2005 09:53

Jeszcze raz wszystkich przepraszam piszących w tym temacie :(

Draxolini 12-02-2005 13:53

Ej Adolphus

ej chlopak przeprasza jest grzeczny a ty juz odrazu musisz bluzgac .....
dobry nawet temat mowmy o np. Aragornie :D:D albo Legolasie:D:D

Lord Sauron 12-02-2005 14:28

Thx ale sam zasłużyłem :( . Ale spełnie twoje rzyczenie . Aragorn jest męski i bardzo sinym bochaterem . Chociarz niezmierzył się z Ssauronem jest jednym z moich ulubionych bohaterów B) A o legolasie się zastanowie ;)

Lord Sauron 12-02-2005 15:37

Władca Pierścieni ehhh...... B) Fajowska Fantastyka
Jak można tą fantastykę opisać piszcie czekam :)
Prosze was o waszą opinie na temat bohaterów o tóż tej fantastyki :)
Chcę dzięki zwami zapoznać się bardiej postaciami .
A tagre chce poznać różnice pomiędzy książką a filmem .

Polny Lowca 13-02-2005 19:15

ja uważam że nie zmarnowałęm 3 miesiący czytając 3 częsci L.O.T.R-a

Lord Sauron 13-02-2005 19:35

Masz racje :) Długa troszke ta książka i ciężka do czytania ;) Dzięki za pisanie w tym temacie ;) B) :)

eerion 13-02-2005 19:47

Omfg

Długa i ciężka do czytania? Jezus Maria... Ale herezje szerzysz.
Raz że jest tutaj max spamu...
Dwa - że opisujesz wszystko na podstawie filmu (
Cytuj:

Aragorn jest męski i bardzo sinym bochaterem . Chociarz niezmierzył się z Ssauronem jest jednym z moich ulubionych bohaterów
) to mnie coś bierze... Weź daj sobie spokój z tym tematem...
A cahrakteystyka postaci... no to p;o prostu jest szczyt... długości i mądrości

Lord Sauron 13-02-2005 19:57

Nie dam sobie spokoju ztym tematem słuchaj dla nie których książka ta jest ciężka :( A po drugie dziękuję za napisanie wtym temacie ;)

Czarny Paladyn 13-02-2005 21:10

Gimli roxx! :p

Lord Sauron 13-02-2005 21:12

Dzięki napisz coś więcej :) ;) :p

Lord Sauron 22-02-2005 17:21

Bitwa o śrudziemie !!
Zgłaszajcie swoje wojska do wielkiej bitwy . Zachęcam do fantastycznej zabawy !
Moje wojsko to :
Jźcy Rohanu , Elficy łucznicy , leśne krasnoludy , nie wspomne o dzielnych rycerzach na koniach > ;)

Resthin 24-02-2005 16:14

O jeny, ale mnie rozsmiesyzles chlopie z tym tematem. Ludzie taki geniusz nie moze sie marnowac, moze ty chlopcze zacznij pisac recenzje, pomsyl o tym. A co do tematu to faktycznie dla mnie ksiazka akurat byla nudnawa, i dlatego wieciej osob wolalo obejzec film. Jezeli lubisz czytac fantastyke to proponuje zabrac sie za Dragon Lance lub Sapkowskiego , owiele latweij sie czyta niz Tolkiena. Aha bym zapomnial - prosze zamknac ten temat, jakos nie widze jego przyszlosci bo wypowiada sie tu tylko sam autor. A jesli chodzi o to twoja fantastyczna zabawe w wojsko to jakos nie przypominam zeby byli jacys "lesni krasnoludowie" a dzielini ryceze na koniach to wlasnie jezdzcy Rohanu.
Do Lorda Saurona jak chcesz zalozyc kiedys temat to zastanow sie nad nim troszeczke dlozej.

Lord Sauron 24-02-2005 16:22

To nie było miłe i wiesz co komplemęty zachowaj dla siebie . Nie jesteś panem postów i miło by mi było gdy byś nie krytykował mych starań . X( . Powiem ci jedno Metal Górą :) Za te słowa jak by ciebie uraziły przepraszam

eerion 24-02-2005 18:06

Sorry za offtop ale...
Resthin ma racje.
Temat jest załosny, nic nie piszesz uważasz sie za wielbiciela LoTR a czytałeś samą sagę, tworzysz jakiś leśnych krasnoludów. Polska wolny kraj a ajk nie lubisz krytyki to nie wyżyjesz w tym świecie coś jeszcze?
Nic nie dałeś- opis armi też tragedia- gdyby każdy dowódca tak opiswał swoja armię to by ponosili klęskę za klęską

Lord Sauron 25-02-2005 09:37

Czemu stajesz w jego obronie . Dobra skoro tak mówisz może twoim zdaniem to jest pomyłkom że udzielam się na tym forum dobrze . Tu chodzi o zabawe a nie o prawdziwą walkę więc się zastanów zanim coś napiszesz .

eerion 25-02-2005 09:46

Zabawę? Jaką zabawę?
Cytuj:

Moje wojsko to :
Jźcy Rohanu , Elficy łucznicy , leśne krasnoludy , nie wspomne o dzielnych rycerzach na koniach > ;)
To jest zabawa?
Czemu staję w jego obronie? bo on ma racje...
Niby czemu pomyłką jest twoje udzielanie się na tym forum, ale nie zakładaj takich tematów - może i temat nie byłby na starty, lecz tutaj nic nie robisz tak naprawdę

Ostatnie zdanie rox.
Zastanów się zanim coś napiszesz - ja za to polecam ci abyś przeczytał wszystko co napsizesz bo nic tutaj nie ma sensu

Storm Silverhand 05-03-2005 14:33

@ Lord Sauron
Ty sie chopcze naucz ortografii :P
Potem mozesz zakładać tematy ale jeszcze czeka cię test na inteligencje :P
Dobra jak zdałeś to nie pisz po 5 postów pomiędzy wypowiedziami innych ok?
7/8 tego tematu to twoje posty...

error błąd 06-03-2005 18:33

po 1. nie jest rpg (jesli chodzi ci o gre...)
po 2. kup sobie na Wielkanoc slownik ortograficzny, albo wypozycz w takim miejscu zwanym biblioteka.
po 3. nie nabijaj postow...
po 4. nie mow zeby cie nie krytykowali bo maja za co...
po 5. temat do kasacji.
po 6. idz inne forum zasmiecaj

Podpalacz trawników 07-03-2005 07:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adolphus Elbragol
@up: widzisz tu jakiegokolwiek Sarevoka...? Bo ja nie bardzo.

LOL. A Lord Sauron co niby ma na avatarze, czerwonego kapturka?

Ma$ter MatiK 07-03-2005 09:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Sauron
Bitwa o śrudziemie !!
Zgłaszajcie swoje wojska do wielkiej bitwy . Zachęcam do fantastycznej zabawy !
Moje wojsko to :

1.Kup se slownik jezyka polskiego...
2.Pare razy przeczytalem Wladce Pierscienii i dlatego z cala pewnoscia moge ci powiedziec ze Jźcy Rohanu(tak napisales) to jest to samo co dzielni rycerze na koniach.
3.Recenzje lepiej sobie podaruj...
4.A za fana LOTR sie nie uwazaj...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:00.