![]() |
Durin kontratakuje
Nasi bohaterowie szli spokojnie obok Kazo po udanym polowaniu na dwarfy. Nagle stalo sie coś strasznego.
http://img.photobucket.com/albums/v6...atrick/1xx.jpg Jak Durin powiedział tak zrobił. http://tinypic.com/1pib5v Sorki za błędy. Commetns plx :evul: :baby: :evul: |
ciekawe... ocena:7/10
:) |
Buahahahahahahaha, <patrzy na female zwloki> lol, pomysl dobry ale wykonanie lipa
PS. OTO MOJ 200 POST NA TYM FORUM!!!1111 |
coz wykonanie nie za ladne ale i tak + dla ciebie rob wiecej!!!!!! :D
|
Pomysł-6/10 wykonanie:2/10 ocena:4/10 Niezbyt ładne mogłeś zrobic ją trupa , a durin (czy jakoś tak)to jest powiększony geomencer.
|
Blisko dna.
|
Ujdzie w Tloku ;). Ale czemu nie zrobiles Nickow postaci. Bez Nickow wyglada to lyso :p
Wykonanie 4/10 Pomysl 8/10 |
pomysl fajny wykonanie nie za dobre:) ale gz bo prezentuje sie nie zle :)
|
Mi się podoba, rób dalej (to już twoje 2 fake'i)
Pomysl 7/10 Wykonanie 5/10 Ocenka 6/10 :D |
Mógłbyś siem troshke wysilić i zrobić własne screeny, bo te są z filmiku Cyclop Hunt.
|
pomysl fajny tylko wykonanie troche..... i o ile sie nie myle po kazdym dedzie traci sie plecak lub bag :)
|
ostatnio zrobiłeś 4 tematy z dennymifakami po dwa obrazki.... wysil się co
|
O ile się nie myle, jest to Twój trzeci OSOBNY temat z dennymi fake'ami. Z dwóch poprzednik usunąłeś już prace, tu zrobisz to sami, jak dostaniesz za dużo negatywnych komentarzy? :> Straszna pikseloza tego dwarfa, w ogóle pomysł jakiś taki bez sensu. Nie pokazałeś nawet, w jaki sposób Geomancer zabija tą postać.... Na przyszłość: Wstawiaj swoje prace w jednym temacie, ok? ....
|
Usmialem się!
|
Źle powklejane, czcionka nie tibijska one word: 5/10
|
:D :D :D geo zabil faceta a zwloki baby :D
|
Cytuj:
|
srednie
tylko pomysl jest fajny :/
ten durin taki powiekszony piksele widac a i ten dead human taki...dziwny ROB OBWODKE CZCIONKI! |
OOOOO!!!!
A to nosza krówka znowu piknie nosroła!!!HEJ!!! ;) Pomysł:7/10 Wykonanie:0,12436625117385783/24 |
Załamka x.x
Ocena 4/10 |
Pomysl fajny A nie mogles wzionsc darfa zrobic troche wyrazniejszego itp naprzyklad ze tibia spiritus edition :P
|
Cytuj:
1.Już nie rób fake'ów bo są tak szajskie że ocena : 1/10. 2.Durin to chyba król dwarfów, a nie gejomancer. |
dla mnie total zal... druid w trupa female ciekawe ....
|
robisz duzo fake... i sa coraz lepsze ;]
|
Pomysl: 4
Wykonanie: -10 Ogólnie: DNO PLUS METR MUŁU |
słabe wykonanie powinno bys wyraźniejsze
|
:d:d
Widze ze sa coraz lepsze comments (bo ja non-stop proboje poprawiac). Może zrobie dalsza czesc.
|
ja nie moge...jak widze tyle commentów o tym że gość się po śmierci w babe "zamienił" i że to mu wytykacie,to mnie muruje...jak można być na tyle głupim? jezu.na 2 fake widać jak "Durin" muwi "ale z niego była baba".to miał być żart,dla tych do nie wiedzą...wieć przestańcie pisać o tym komenty...
a teraz do topicu: wykonanie :średnie,5/10 pomysł :nawet nawet 6/10 profesjonalizm :troche brakuje..,3/10 inne szczegóły :takie tam..,4/10 OGÓLNIE :dosyć dobrze,5/10 gdzieś. do takich jak Dawny Gnom też nie mam siły...komentuje gościa i rysunek na "n00b",chociaż pewnie ani jednego fake'a sam nie zrobił...ludzie! :/ |
Nawet, nawet.
Nawet, nawet. jak dla mnie wykonanie 6,5:10, a pomysl 9:10. Ogolna ocena to 8:10. Rob dalej. :evul: :baby: :evul:
|
Lol?
Ten Durin To taki N00b jak ty n00bku :D ocena 5/10 za pomysl 1/10 za rysunek :DxD n00b
|
slabiutkie......
Do dna a oto powód:
~fatalny dwarf :D Tylko to i reszta fajna.Popracuj nad tym :D i będzie zajefajne !!:D :] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:33. |