![]() |
Nowe outfity
Witam. Mam pytanie wiecie jak moge powiadomic cipsoft o tym że w następnym updatecie powinni dac nowe outfity dla facc. Od dawan nie było update z nowymi outfitami. X(
|
no właśnie przydało by sie to im napisać, bo te outfity co teraz sa dla facc to porazka...
|
z przyjemnoscia ci pomoge ale ten update bedzie za rok niestety ale zobacz na tibia.com w info jaki jest meil do cipa i napisz ze masz propoycje aby nowe outy dali dla faccow
|
na tibia.com na forum jest odpowiednia komnata do Requstów i sugesitt
|
Popieram nowe outfity ale zeby byly nowe dla facc i dla pacc :)
|
Przydały by się dla Free z dwa outfity :]
|
no ale jak zrobia 2 uot fity dla FACCow to PACCi automatycznie beda je mogli uzywac czyli sa outfity dla 2
|
Cytuj:
jezeli to nie prawda to mnie prosze uswiadoic ale z tego co wiem to sa conajmniej 2 updaty w ciagu roku:D |
mogli by moze zrobić tak : stroje z Pacc tez dać Free i dać jakieś nowe Pacc i fajnie :D
|
najlepiej zeby wszystkie outfity byly dla kazdego czyli 4 z FACC + 4 z PACC = 8 dla kazdego i dolozyli 2 outy dla PACCow
|
a ja bym chcial zeby dobracowali paccowy out~~ pozniewaz miecz zmienia reke zaleznie od tego w ktorym kierunku sie patrzy:D(chodzi mi o stroj "rycerza" )
|
dokladnie to out fit ten co ma dlugie wlosy rozpuszczone
tez to zauwazylem, bo jak sie ustawi ludka w strone nas to miecz mu sie pojawia po prawej stronie hehe :D |
Cytuj:
|
Mi si epodoba outfit tego kolesia co sie tak smiesznie wozi, ten chudy i nie sadze zeby byly potzrebne nowe outfity dla facc! I znajac Cipow i tak nie bedzie outfitow :p
|
Severyn z jakiego osiedla jesteś?? ;)
|
Fordon :] a dokladniej Nad Wisła Wiesz tamto zadupie gdzie sa nawet pola :D
|
o tak! nowe outfity to jest cos. powinni zrobic dwa dla faccow (nie ten co maja pacci) i dwa dla paccow. moim zdaniem glupie by bylo gdyby jakis facc latal w stroju (dzisiejszego) pacca
|
niech dadza kilka tych co maja PACC FACCą a PACCą niech zrobią jeshcze lepsze jeshcze ladniejsze tak by bylo chyba najlepiej no bo w sumie tak jest i tak bedzie ze PACCe musza miec troshku lepiej :P niestety nie mam PACCa ;/
|
na to ze outfity aktualnie dosteptne tylko dla pacc stana sie dosteptne dla facc niemacie co liczyc. Wogule o tym, ze to co jest dosteptne tylko dla pacc kiedys stanie sie dosteptne dla facc tez niemacie co liczyc.
|
dokladnie, zgadzam sie. sprawa wygladac bedzie tak, ze beda juz potwory dajace 2x tyle expa co demon (mozliwe ;p) a faccom dalej zostanie warlock. bo wiecie, cip trzepie z tego kase i ze tak powiem nei ma bolca zeby nagle zrezygnowali z tego co bylo platne na rzecz faccow, bo oni tak chca. ich polityka pojdzie w inna strone - facce beda kisic dalej na tych samych terenach a oni tym czasem zacierac raczki beda jak kolejne pacc beda zamawiane by wreszcie zobaczyc cos nowego itd. nie ma sie co czarowac - ta gra byla dla zabawy tylko przez chwile, teraz to tylko interes dla cip soft.
|
ehh... prędzej niż facci dostaną 2 outfity to faccom zabioro 2 outfity...
|
to ze facc dostana nowe outfity jest mozliwe, ale to ze beda to te outfity, ktore aktualnie posiadaja pacc jest raczej niemozliwe.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:42. |