![]() |
5 knights..
Knight powah~~..
Mass behe , troche hero , troche wrl, troche innego shitu ;] Loot calkiem calkiem. Edit : Link ucieło xD http://forum.kefz.net/download.php?id=183 Jesli ktos jest zaintresowany : http://web.telia.com/~u87729992/zeni...0behemoths.rec Ten sam film tylko z innej perspektywy , wzbogacony o 3 DL'e Rehost do 2 linka jakby nie działał. http://forum.kefz.net/download.php?id=184 |
Supek, kozak, wypas xD
Przez ciebie spóźnie się na 18-nastke koleżanki. btw. WYpadałoby podpis zmienić ^^ |
No zapowiada sie calkiem fajny filmik...
Tylko taki mały szczególik, podasz link, bo chcialbym go zobaczyć? :p |
Kiperr Daj Link Plx Bo Wiem Ze Bedze Best Fasr~~!!~~
|
no i widzicie ?nawet waszemu bossowi sie zdaza pomyłka :P
Kiperr twoje filmiki sa zwykle fajne wiec daj link :) |
Szalałeś chłopie :]
Behe szły do boju dzielnie ale isę rpzed wami ugięły :] Miło takie filmiki oglądać :] gz tego ze często zbierałes największy lub rpawie największy exp z behe :] |
2x crown legs w 5 heorsach xD gratz
Ogolnie filmik fajny :] |
Za***isty filmik. :D Szkoda ze nie poszliscie niżej (tam a tym demonem, może jeszcze by coś było) A tak pozatym to niezłe mieliście szczęście z tymi c-legami.
|
"Kocham" twoje filmy ;P
Knight rulezzzzzz Kiper the best ;] Fuxa macie :D |
O zesz ****a filmik wy***any ale 2 dni temu widzialem podobny, ale najbadziej mi sie podoba [ eXoRi """Time to Die""" to jest wy***ane :P :D
Gratz filma |
Nawet fajny ale na pospieszeniu bo sie nie da patrzec jak przez ponad godzine behe lejecie -.-
|
Fajny film ale nuda na poczontku.Ale zastanawia mnie gdzie masz MPA ?? :p
:lucznik: Mental paladyn Lunara;] |
Gz!
No loot niezly ;D first grubasek i clegi.. niezle. chociaz film trwal nieco wiecej niz 2 godziny nawet nie przewinalem ciagle ogladalem cala noc ; ]
|
Heh... gratz. jeden z najepszych filmow jakie ostatnio widzialem. ;]
|
Boskooooooo
Naprawde Za***isty film :cup:
Oby tak Dalej :cup: |
Boskoooooo
Za***isty Film :cup:
Oby tak Dalej :cup: |
Niezly hardkor :D:D :p ||L00t miodzio :D|| Gratz dorobq i tak dalej... ;)
|
ladnie na pare hero 2 c-legs to po poprostu fart !
kiperr gdzie sov ? :] |
Piekny filmik ;D Slow brakuje zeby to opisac...I te c legsy xD Mieliscie za***iastego farta ;D
|
Kiperr gdzie się podziało twoje mpa i kiedy będziesz miał demon helmeta i sova ;)
|
Po mojemu to kwestia czasu. Kip mowil ze najpierw zrobi demon helmet,dopiero pozniej anni. Kwestia znalezienia ekipy godnej zaufania :F
|
Eee , filmik może być ale myślałem że jak ci zejdzie red skull to się trochę lepiej ubierzesz :P Póki co mamy ten sam eq ;) (bo ja mam nowe :P)
|
tak wiem ze odswierzanie starych tematow SUX ale kiperr robi za dobre filmy zeby jakis mi przeszedl kolo nosa a linki do tych filmow juz nie dzialaja :/
Kiperr PLZ rehost :) Albo jak nie chce ci sie znowu zamieszczac to daj PW podam ci maila i ja zamieszcze na lycosie :] z gory thx |
fajnieeee ....
co tu duzo mowic ... fajniee :D
lol :P |
Rehost plz
[quote=CentyBoy]tak wiem ze odswierzanie starych tematow SUX ale kiperr robi za dobre filmy zeby jakis mi przeszedl kolo nosa a linki do tych filmow juz nie dzialaja :/
Kiperr PLZ rehost :) Podpisuje sie pod tym. |
Bah..... Zaden Z linków niedziała... Rehostnij Ktos albo napiszcie na priv, podam mejla i sam rehostne :)
|
Niestety żaden link mi nie dziala a bardzo chcialbym obejrzec ten filmik :(
Kipp Rehost plxor ;) |
rehost it :/
|
|
Opłacało się czytać 3 stronę.
|
Tnx for rehost :)
Co tu dużo mówić..Gratz filmu no i lootu :p. Naprawde mieliście farta :D
Naprawde filmik nice :) |
nie wiem czemu ale u mnie na ani jednym linku niema filmu :( :( kurde a tak bardzo bym to chcial zobaczyc ;( ;(
|
gratz
Za***iscie!!! Filmik widzialem dawno bo sciagnalem z tibia.de ale nabije posta ;]
Cholernie mi sie podobalo!! Szczegolnie loot z pierwszych 4 hero ;] |
Nie ma co tu sie dziwic od Kiperra są zawsze ciekawe filmiki a szczególnie ten +++++ ode mnie :):):)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:07. |