![]() |
Moje 2 fake O tym jak lwy zatakowya³y kraine ma³ych ludzików! Niez³e!!!
Spokojna wioske ma³ych ludzików ..
http://img.photobucket.com/albums/v6...u/TibiaFak.jpg ODWIEDZI£ KRÓL! http://img.photobucket.com/albums/v664/aluniu/Fak2.jpg Niestety zatakowa³y ja Lwy http://img.photobucket.com/albums/v664/aluniu/fak3.jpg Wtedy jeden niemadry elf powiedzia³ http://img.photobucket.com/albums/v664/aluniu/fak4.jpg Elfy zatakowa³y lwy i wygra³y bitwe http://img.photobucket.com/albums/v664/aluniu/fak5.jpg Wszystkie uwagi do mnie!!!! :D |
Sorry wybacz ale jak dla mnie to shit jest...
|
1. Beznadziejne
2. Jaka bitwa? 3. Brak opisów. 4. Jedyne co zrobi³e¶ to t³o i wklejenie pare obrazków- reszta to ¿a³osne bazgranie w paincie. 5. Niez³y... Shit... |
Lwy troche ¿le wklejone i napisy mog³y byæ bardziej tibijski. A pomys³ nie zaciekawi³ mnie. Mog³e¶ siê troche bardziej postaraæ.
|
nononon
Nie mam zbyt wielkiego dosiaczenia ale dzieki!
http://img.photobucket.com/albums/v6...niu/Tsword.jpg |
Jezu ale syf..wes sie z tym schowaj... X(
|
...
Cytuj:
|
Dno, Dno i 5 metrow.... co ja mowie 10 metrow mulu
jak widze cos takiego to nie wiem czy smiac sie czy plakac. Brzuch mnie boli i nie moge sie zbytni smiac, a ty tu z takim czyms wyjerzdzasz, albo robiles to specjalnie zeby zasmiecic forum albo po prostu nie umiesz robic fake'ow. Narazie popracuj a dopiero pozniej chwal sie swoimi "arcydzielami"
|
a ten 2 ss to co ma oznaczac ? -.-
|
Hehe. Wbilem na mIRC, patrze "z krainy malych ludzikow nie ma ucieczki!!!"...?! O Co Biega?! Przegladam forum i wpadlem na ten temat.
I wygladalo to mniej wiecej tak : niedowierzanie, lekki smiech, wiekszy smiech, smieeech. Jak zobaczylem te fake'i, to umarlem :D Szczegolnie nicki potworkow i wcale "nie wklejane" eq w ssie :P |
Nie !! No !! ... Ja siê po tym bêde musia³ poddaæ jakiej¶ terapi ... ooo ju¿ mi oko lata oo !!
|
Cytuj:
Tak jak reszta mowie ze to shit, i to ma byc "niezle" jak sam to oceniles?? |
Wiesz co ja bym ci radzi³ ¿eby¶ nie robi³ fake'ów lepiej zajmij siê gr± bo jako¶ to ci nie wychodzi.
|
Jak dla mnie to jest najglebsze dno dna !!
- nie wyslililes sie... -malo akcji xD -lepiej zajmij sie czyms innym np: zbieranie znaczkow pocztowych |
WOW!!! daje 10/10 za pomysl i wykonanie!! twoje faki rox!! i want more!!! a wszyscy co powiedzieli ze shit - nie znacie sie idioci!! nooby!!!
zartowalem xD |
:)
Zacytuje kawalek z kabaretu Ani Mru Mru : "nic ciekawego"
|
|
Cytuj:
O looooolll gorszego fake nie widzialem nigdy w zyciu.. |
shit co to ma byæ??
beznadziejne i g³upie a¿ mi sie chce ¶miaæ :D |
Jezuuuu....Ale fajne :D
To pierwsze to co to wogole o co w tym chodzi ? A to drugie tez co w tym chodzi bo jan ie wiem....masz eq ktore wycioles i tak zostawiles...i kleiles na srodek gory....ktora jest na obkolo pomazana na czerowono... zgadlem ? |
Syf... Shit... Shais.... nic dodaæ nic uj±æ (no dobra dodam ¿e pokiego za¶miecasz FORUM)????
|
LOL
Ale badziew! Pomys³ badziewny a wykonanie OKROPNE! Pomys³: 1/10 Wykonanie: 2/10 |
Cytuj:
|
I pierwszy i drugi fake beznadziejny ;/ Sorry, no ale nie tylko mi sie nie podoba ;/
|
wykonanie 1/10
pomus³ -10/10 nOObstwo 10/10!! MA£E LUDZIKI NO NIE!!! Kraina ludzików? :D :D co za nOObstwo ma³ych ludzik³óow no nie :D :D |
Syf taki ¿e razi w oczy:
1 wyciente w paincie ¿eczy by¶ chocia¿ w bia³e miejsca co¶ powstawia³ X( 2 jakie¶ zêby czerwone (od kiedy ziemia ma czerwone zêby?!) X( 3 KOMPLETNE DNO!!! X( wiesz pare linijek wy¿ej jest temat o brzydkich ¿eczach masz tam :cup: 1 miejsce :evul: |
bez komentarza -.-
albo nie ale syf :D ale problem wyci±æ swój equip i wklejiæ na górke i jeszcze jakie¶ czerwone plamki strzeliæ a w tym pierwszym fake'u te ma³e ludziki,ta bitwa co za emocje normalenie rodzine zwo³a³em ¿eby to zobaczy³a bo takiego fake'a nie widzieli ps:jak s± b³edy orto to nie zwracaæ uwagi bo chory jestem i mi sie nie che poprawnie pisaæ :p ps2:sory ze tak ostro ale mnie ponios³o :p |
wiesz co
ty sie z tym schowaj ja bym sie nawet nie meczyl nad takim gównem sory |
Co to za pierdo****
Cytuj:
Wielce popieram X( i zdania nie zmienie :P |
Pan sie nabija, a tu juz 20 osób zacze³o namiêtnie napieraæ. Noobs aattack ;)
|
ZRÓB CO¦ DLA MNIE. PRZESTAÑ ROBIÆ FAKE'I NA TYM FORUM ALBO NAJLEPIEJ SKOÑCZ Z GRAFIK¡!!!
|
Cytuj:
|
Okropno¶æ
Bracie, ohyda. Ten pierwszy fake to tylko wklejanie postaci, pozatym imiona s± z³e, wTibii wygl±daj± inaczej (bez podkre¶leñ inny kolor)
A ten drugi fake to jeszcze wiêksza ¿enada. ¬le wklei³e¶ te rzeczy, widaæ, ¿e je niedok³adnie wyci±³e¶. I jeszcze powiedz mi, co to s± te czerwone sto¿ki? Sory, ¿e tak to ostro skomentowa³em, ale dajê (niestety) 1/10. Mam nadziejê, ¿e przysz³e faki w twoim wykonaniu bêd± lepsze. |
noob omg moja siostra co ma 5 lat lepiej by to zrobila
Sory ze sie powtarzam ale to jest syf jakiego malo to juz "br?" lepiej by to zrobil. I jak dla mnie to nie ma sensu. Pozdro 4 hobbit
|
...Tak...
Fakt , ¿e Jego praca jest tragiczna , wrêcz ¿a³osna jest oczywisty natomiast nie rozumiem jednego a mianowcie po jaka cholere ka¿dy z was po 50 raz pisze to samo co przedmówca. Chyba ch³opak sie zorientowa³ o co chodzi juz po pierwszych 2-3 komentarzach ale nie :"Jest okazja trzeba napisac ze koles jest nikim nic nie potrafi jest noobem i lepiej zeby zaczo³ grac w szachy-.-". Dajcie sobie juz spokój bo i tak nie sadze zeby on sie wogóle odwa¿y³ na ten dzia³ wej¶æ
|
Pomys³ fajny ale czcionki moglbys poprawic wszystkie !!!
Pomysl 9/10 wykonanie 1/10 |
LOL przeciez to eeee co¶(?!) jest bezsensu najgorszy fake jaki widzialem we¶ sie schowaj z tym...
|
Wypas :P
Skad ty wytrzasnales taki pomysl? Dlaczego nikt wczesniej nie wpadl na "male ludziki"? To spelnienie moich marzen - zawsze chcialem zobaczyc tak wspanialy fake! Bez kitu, ale ta precyzja przy wycinaniu i przenoszeniu eq na skale jest przeolbrzymia. Nie moglem oderwac oczu; no i jeszcze uzycie czerwonego koloru do poprawienia efektu wizualnego. Ty to masz talent jak dziecko z Mongolii. Ale tam tak mocno slonce swieci..... Ja na twoim miejscu bym wydal to w "kololowankach". jeszcze raz wielkie gratz!
|
HAhahahahahaha x] co za fejki x], nie no... normalnie leze i sikam x]
MALE LUDZIKI! PSZYSZEDL KRUL I LEWY ZATAKOWALY!!!!!!!!!1111111111 ALE ELFY ZABILY END :) x] rotfl0r |
no comment..
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:41. |