Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Kiełbaska na gorąco (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=26384)

gorgi 16-02-2005 14:11

Kiełbaska na gorąco
 
Witam all mam pytanie , moja mama jest w pracy (jak zwykle -.-) i robilem sobie keiłbaskę na patelni ( jakby scor powiedzial KASZANKA POWAH)
ale kiełbakska mi się rozwaliła cała , do teg olej wszedzie pryskal ( 3 popażenia :( ) i patelnia jest cala dziwna (ostro brudna) może ie mi poradzić?

Oxygane 16-02-2005 14:25

Myśliż, że pisząc tak jak Superman bedziesz się cieszył taką samą dobrą opinią jak on? jesteś chłopcze w błędzie. Sam coś wymyśl, a nie kseruj od innych padalczyku mały.

Bambuko 16-02-2005 14:27

To tak samo jak RF - założyliście temat i pełno ludków się chciało zapisać. Albo Losux - pełno avatarów.

ALBERT 16-02-2005 14:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oxygane
Myśliż, że pisząc tak jak Superman bedziesz się cieszył taką samą dobrą opinią jak on? jesteś chłopcze w błędzie. Sam coś wymyśl, a nie kseruj od innych padalczyku mały.

A moze to zbieg okolicznosci ?? i nie wyciagaj pochopnych wnioskow


@topic:
widocznie za bardzo ja podgrzales sprobuj nastepnym razem na mniejszym ogniu. aaa i zaloz fartuszek bo ubrania sie pobrudza :)

Oxygane 16-02-2005 14:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ALBERT
A moze to zbieg okolicznosci ?? i nie wyciagaj pochopnych wnioskow

Za dobrze znam tego chłopaczka i w to raczej nie uwierze.

gorgi 16-02-2005 14:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oxygane
Myśliż, że pisząc tak jak Superman bedziesz się cieszył taką samą dobrą opinią jak on? jesteś chłopcze w błędzie. Sam coś wymyśl, a nie kseruj od innych padalczyku mały.


Idź sie powieś , to sie na serio wydażyło i nie bede myślał że będe miał taką samą reputacje jak on :P
tylko jestem zagubuiony

Oxygane 16-02-2005 14:36

No i co, że to sie na prawde wydarzyło? Jak ja sobie posmaruje kromke chleba masłem to też mam na forum o tym pisać?

she_devil 16-02-2005 15:14

khym a mnie sie zdaje ze to sper napisal z mysla zer jego temat bedzie glupszy niz moj z monitorkiem, ale She czuwa.

spider-bialystok 16-02-2005 15:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gorgi
Witam all mam pytanie , moja mama jest w pracy (jak zwykle -.-) i robilem sobie keiłbaskę na patelni ( jakby scor powiedzial KASZANKA POWAH)
ale kiełbakska mi się rozwaliła cała , do teg olej wszedzie pryskal ( 3 popażenia :( ) i patelnia jest cala dziwna (ostro brudna) może ie mi poradzić?

Jesli piszesz na serio, to czy nie latwiej bylo sie zapytac na jakims forum kulinarnym..?

hoomik 16-02-2005 15:34

ojezu, to forum naprawde niedlugo osiagnie dno -.- Moze pora pomyslec nad wielka czystka i rozdac kilka (-nascie; -dziesiat) banow...?

Bambuko 16-02-2005 15:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez she_devil
khym a mnie sie zdaje ze to sper napisal z mysla zer jego temat bedzie glupszy niz moj z monitorkiem, ale She czuwa.

Monitor rox;]

Rankor 16-02-2005 16:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hoomik
ojezu, to forum naprawde niedlugo osiagnie dno -.- Moze pora pomyslec nad wielka czystka i rozdac kilka (-nascie; -dziesiat) banow...?


Mylisz sie, to forum juz osiagnelo dno. Nam zostalo tylko czekac az wstanie z tego dna. A, ze od czasu do czasu pojawi sie zwalajacy z nog temat w owionie nie powinno byc zaskakujace.

roland 16-02-2005 17:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oxygane
No i co, że to sie na prawde wydarzyło? Jak ja sobie posmaruje kromke chleba masłem to też mam na forum o tym pisać?

Oxygane, nie mów tak, bo się przejedziesz:P Niedługo będzie taki temat :
"Mam problem ze smarowaniem chleba masłem" :)

Chopkers 16-02-2005 19:13

ej jedno pytanie. sa punkty karne za PLAGIATY!?!?!?!?

Tomciog 16-02-2005 19:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez roland
Niedługo będzie taki temat :
"Mam problem ze smarowaniem chleba masłem" :)

Masz całkowitą rację :) To musi się wydażyć :P

Thero 16-02-2005 20:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CzOpKeRs
ej jedno pytanie. sa punkty karne za PLAGIATY!?!?!?!?

Punkty ostrzeżenia jak mniemam są za łamanie regulaminu, plagiat chyba znajduje się na "czarnej liście" ;). Ale i tak skzoda, że za głupotę nie ma banów, forum byłoby lepsze, ze mną, albo beze mnie ;P..

@Gorgi
O jejku, a mi się wylało kakao, kto mi pomoże? Bo ja nadal nie wiem jak powinno sie łapać kakao, a jak to posprzątać? Zero oryginalności...

Ashlon 16-02-2005 20:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thero
Punkty ostrzeżenia jak mniemam są za łamanie regulaminu, plagiat chyba znajduje się na "czarnej liście" ;). Ale i tak skzoda, że za głupotę nie ma banów, forum byłoby lepsze, ze mną, albo beze mnie ...

Powinni pod nickiem dawac range "Glupek" oraz "analfabeta", wtedy takich ludzi znacznie by ubylo.

@rankor : no coz, nie wszyscy sa super :/

@She : ty chyba piszesz najwieksze offtopici na forum :D

@topic : ja bym kupil nowa patelnie ;)

she_devil 16-02-2005 21:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nekromanta
@She : ty chyba piszesz najwieksze offtopici na forum :D

Ja? *mina nie winiatka* Gdzie widzisz offtopic? *oczka kota ze shreka*

joey 16-02-2005 22:09

ej jak posmarować chleb masłem?????/.///??????/////////
 
hmm... jak posmarowac chleb masłem? a po ile ta róża za 7zł? -.^ zeby offtopa nie było
@topic
może kup sobie toster i rób tosty :P bardzo fajne ciepły dost i zimny serek gouda "P

Gewof 16-02-2005 22:24

A moze zrobimy nowa grupe na forum o nazwie "niedomozgowie" ? Liderow juz mamy... Gorgi i Roland a na pierwszego "wojownika o przetrwanie" Alberta. Mysle ze ta grupia miala by przyszlosc i byla by jedna z najwiekszych na tym forum. Mogli by tam sobie rozmaiwac na wszelkie tematy typu "dlaczego ja jestem taki glupi", "sonda: wyskoczyl mi syf na żopie, co teraz robic?" lub "jezeli pan xxx robi "to", to my tez musimy bo inaczej nie jestesmy 1337!". A podpis pod nickiem byl by taki jak zaproponowal Nekro... Nupz pofer

Starkey 16-02-2005 22:25

@ grogi: naczynie wyczyść proszkiem do naczyń :) ( uwaga:na sucho!!). Na poparzenia niewiele poradzę;P. Podgrzewanie kaszanki trzeba ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć. :D


@modki: Może dobrze byłoby przykleić temat pod tytułem ,, Kulinaria- nudze się"??

gorgi 17-02-2005 06:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Starkey
@ grogi: naczynie wyczyść proszkiem do naczyń :) ( uwaga:na sucho!!). Na poparzenia niewiele poradzę;P. Podgrzewanie kaszanki trzeba ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć. :D


@modki: Może dobrze byłoby przykleić temat pod tytułem ,, Kulinaria- nudze się"??

Całkiem dobry pomysł i dzi,ęki za pomoc :P może robimy taki temat?

Thero 17-02-2005 07:19

A może lepiej nie? -.-'... Zrób temat: "Nudzi mi się-plx ban!!1!".

Aureliunkunfun (DruiD) 17-02-2005 08:42

wez nie polewaj olejem tylko wysmaruj maslem :D i kielbase pokroj w plasterki albo jezeli chcesz miec cala to zrob naciecia zeby nie wybuchla :D
i usmaz poczekasj az skorka sie zarumieni :D i az zacznie skwierczec :D to wylacz ogien i poczekaj chwilke az dojdzie samo :D

Magus 17-02-2005 09:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aureliunkunfun (DruiD)
wez nie polewaj olejem tylko wysmaruj maslem :D

Absolutnie nie. Masła ma zbyt niską temperaturę wrzenia, może się zapalić. Smalec byłby najlepszy. Kiełbaskę (lub cokolwiek innego) ZAWSZE trzeba rzucać na rozgrzany olej, nigdy na zimny lub ledwo ciepły - inaczej kiełbaska będzie przywierać. No i trzeba ja obracać, co by się równomiernie odgrzała. P.S. Ja tam grilluje w piekarniku.

Oxygane 17-02-2005 10:52

Ehhh.... to już powiem, że ja wkładam kiełbase to mikrofalówki na 2 min i mam taką jak z grilla :P:D:)


Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:02.

Powered by vBulletin 3