![]() |
Kiełbaska na gorąco
Witam all mam pytanie , moja mama jest w pracy (jak zwykle -.-) i robilem sobie keiłbaskę na patelni ( jakby scor powiedzial KASZANKA POWAH)
ale kiełbakska mi się rozwaliła cała , do teg olej wszedzie pryskal ( 3 popażenia :( ) i patelnia jest cala dziwna (ostro brudna) może ie mi poradzić? |
Myśliż, że pisząc tak jak Superman bedziesz się cieszył taką samą dobrą opinią jak on? jesteś chłopcze w błędzie. Sam coś wymyśl, a nie kseruj od innych padalczyku mały.
|
To tak samo jak RF - założyliście temat i pełno ludków się chciało zapisać. Albo Losux - pełno avatarów.
|
Cytuj:
@topic: widocznie za bardzo ja podgrzales sprobuj nastepnym razem na mniejszym ogniu. aaa i zaloz fartuszek bo ubrania sie pobrudza :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Idź sie powieś , to sie na serio wydażyło i nie bede myślał że będe miał taką samą reputacje jak on :P tylko jestem zagubuiony |
No i co, że to sie na prawde wydarzyło? Jak ja sobie posmaruje kromke chleba masłem to też mam na forum o tym pisać?
|
khym a mnie sie zdaje ze to sper napisal z mysla zer jego temat bedzie glupszy niz moj z monitorkiem, ale She czuwa.
|
Cytuj:
|
ojezu, to forum naprawde niedlugo osiagnie dno -.- Moze pora pomyslec nad wielka czystka i rozdac kilka (-nascie; -dziesiat) banow...?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Mylisz sie, to forum juz osiagnelo dno. Nam zostalo tylko czekac az wstanie z tego dna. A, ze od czasu do czasu pojawi sie zwalajacy z nog temat w owionie nie powinno byc zaskakujace. |
Cytuj:
"Mam problem ze smarowaniem chleba masłem" :) |
ej jedno pytanie. sa punkty karne za PLAGIATY!?!?!?!?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Gorgi O jejku, a mi się wylało kakao, kto mi pomoże? Bo ja nadal nie wiem jak powinno sie łapać kakao, a jak to posprzątać? Zero oryginalności... |
Cytuj:
@rankor : no coz, nie wszyscy sa super :/ @She : ty chyba piszesz najwieksze offtopici na forum :D @topic : ja bym kupil nowa patelnie ;) |
Cytuj:
|
ej jak posmarować chleb masłem?????/.///??????/////////
hmm... jak posmarowac chleb masłem? a po ile ta róża za 7zł? -.^ zeby offtopa nie było
@topic może kup sobie toster i rób tosty :P bardzo fajne ciepły dost i zimny serek gouda "P |
A moze zrobimy nowa grupe na forum o nazwie "niedomozgowie" ? Liderow juz mamy... Gorgi i Roland a na pierwszego "wojownika o przetrwanie" Alberta. Mysle ze ta grupia miala by przyszlosc i byla by jedna z najwiekszych na tym forum. Mogli by tam sobie rozmaiwac na wszelkie tematy typu "dlaczego ja jestem taki glupi", "sonda: wyskoczyl mi syf na żopie, co teraz robic?" lub "jezeli pan xxx robi "to", to my tez musimy bo inaczej nie jestesmy 1337!". A podpis pod nickiem byl by taki jak zaproponowal Nekro... Nupz pofer
|
@ grogi: naczynie wyczyść proszkiem do naczyń :) ( uwaga:na sucho!!). Na poparzenia niewiele poradzę;P. Podgrzewanie kaszanki trzeba ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć. :D
@modki: Może dobrze byłoby przykleić temat pod tytułem ,, Kulinaria- nudze się"?? |
Cytuj:
|
A może lepiej nie? -.-'... Zrób temat: "Nudzi mi się-plx ban!!1!".
|
wez nie polewaj olejem tylko wysmaruj maslem :D i kielbase pokroj w plasterki albo jezeli chcesz miec cala to zrob naciecia zeby nie wybuchla :D
i usmaz poczekasj az skorka sie zarumieni :D i az zacznie skwierczec :D to wylacz ogien i poczekaj chwilke az dojdzie samo :D |
Cytuj:
|
Ehhh.... to już powiem, że ja wkładam kiełbase to mikrofalówki na 2 min i mam taką jak z grilla :P:D:)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:02. |