![]() |
Czy taki lure jest możliwy?
Przeglądając tibianews.net nazuwazylem Picture of the Day:
http://www.tibianews.net/picday/000308.jpg LOLOLOLOL Czy takie cos da sie zlurowac z PoH'a?? Chyba tak jesli zlurowali ale nie wiedzialem ze taki resp tam jest mozliwy... Comment this screen plz |
tak i nawet jeszcze wiekszy ;] jest mozliwy
|
Jasne ze mozliwy, ale podejrzewam ze tylko na TEST servie bo kto by chcial zejsc z mostu wprost do ~~10 GSow zeby pojsc po jeszce jednego :p
|
Jesli to nie fejk to hmm.... Moze to jakis najazd? Nie mam pojecia... :baby:
|
xxxxxxxxxxxxxxxx
|
Na pohu jest w jednym miejsuc an full spawnie chyba 7 albo 8 gs'ów, więc moim zdaniem to nie fake....
|
Był filmik jak Kiperr walczył z kilkoma gsami z B Arrows i dawal rade, jeszzce mówił, że lajcik:P
On by spokojnie zlurowal kilka pajączków |
Pewnie ze mozliwe, kiedys na harmoni lurneli dl pod most i wilekie halo heh jazda byla ;]
|
Hehe.. sorx ;P nieczytalem :D
Mozliwe to jest! |
Obejrzyj filmik Kippera, on na pohu soluje chyba właśnie 9 gsów. Czyli jest to możliwe.
|
Cytuj:
Test server...:) |
To nie jest test server , najazd ani zaden fake ...
Jest to mozliwe , wydaje mi sie ze jeden koles tego nie zlurowal , zdaje mi sie ze bylo ich ~3 i kazdy bral po 3 gsy na siebie ( taka jest moja opinia :P ) |
A moim zdaniem to jest test server , zobaczcie ile tam śmieci leży :> Normalnie tylu smieci nie ma .
|
-.-
to na bank nie jest test serwer i na bank nie ma tam 9 gsow tylko 10:P przyjrzyjcie sie w lewy dolny rog ekrany. jak sie nie da powiekszyc to zapraszam na www.tibianews.net tam jest ten screen. mozna ich zlurowac jeszcze wiecej, a do tego mozna jeszcze podlurowac jakies tam DL-e dragi serki itm :/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
flaski to chyba nic dziwnego i trupy potworów też. Fake...raczej nie albo ktoś jest wyjątkowo zdolny, nigdy nie widziałem tylu gsów na raz :D |
lol
na tym zdjeciu jest moj ziom z serwera:d
|
Cytuj:
1.Hmm...O ile się myle to maksymalnie mozna solowac 8 potworkow naraz...Poniewaz jest 8 kratek wokol ciebie ;] 2. To jest mozliwe kiedys widzialem zlurowane dwa DL-e i kilkanascie Cycow;] |
@Kosmateusek
widać, że nie oglądałeś tego filmu, on soluje te gsy z B Arrowów i przed nimi ucieka, a nie stoi i kazdego ko kolei klepie LOL |
O Lol
Jesłi to jest high lvl to może najpierw zabijał Gsy potem lurowal i dlateog te rzeczy tam leza-.- :] a tak pozatym to sie ceszcie ze jeszcze tam hunterow nie bylo xD 8o
|
Ok przyznaje racje to nie test server , pofatygowałem sie i sprawdziłem nicki kilku osób ze screena , wszyscy z Tenebry ;)
|
Obejrzyj se filmik Kiperr'a to bedziesz wiedzial z kad sa te gsy...
|
Omg ale sie podniecacie wejdzcie na Harmonie i zapytajcie kto byl najwiekszym lurerem :D (Thorina) ktora ma deleted :D:D ***ac tibie plx plx
uprzedzam niedlugo wyjdzie Thorina II ;] |
Prawdopodobnie test serva ;]
|
Kiedyś widziałem 2 dle i 3 gsy pod venore ale wtedy była jazda. ;)
|
TO NIE JEST ZDJĘCIE Z TEST SERVA , LOOK NA MOJEGO POSTA WYŻEJ
|
Te losie nie czytaja czyichs postow ;]
Ciekawe ile osob padlo zanim doszlo pod most, tam jest ze 20 p spiderow ktore utrudniaja dojscie, a jeszcze jak zablokuja.. nie ma sznas na przezycie. |
Cytuj:
minimalnie 3 osoby i knighty z 50 lv bo jak dorwaly by go 3 gsy (takiego palla) to u are dead na miejscu |
nie chcialbym tam byc :)
|
Nom
oczywiscie ze tak widzialem ten lurer ale oczywiscie jak zaowazylem GS-a to sp******* gdzie sie da :]
PS. Podajcie mi linka do tego filmiku |
Cytuj:
|
No jasne a nawet większy :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:52. |