![]() |
ADV NA 80 LVL+DL SOLO+ nOOb DEAD
nie wiem dlaczego usuneli mojego threada ale tak to juz bywa z ludzmi zazdroszczom ze mam 80 lvl!
a wiec daje jeszcze raz linka dla tych wsyzstkich ktorzy nie zdazyli sciognoc! http://upl.silentwhisper.net/uplfold...solo-80lvl***** NOWY HOST W .REC: www.mojhoster.republika.pl/dl_solo+80lvl.rec prosze o wasze komentarze jeszcze raz ! |
lololo
KEYYLOG PODEJZANE!!!!!!
|
Cytuj:
Zbyt duze ryzyko ze jest keyloger. Ps.Masz racje modki ci zazdroszcza i dlatego usuwaja twoje tematy.:) j/k Edit: Shinjix podal ci linka... |
ok zmienie format spoksik(tu nie ma zadnego keyloggera) tylko pwoiedz gdzie moge hsotnoc w .rec??
|
Cytuj:
|
[quote=Demonic]nie wiem dlaczego usuneli mojego threada ale tak to juz bywa z ludzmi zazdroszczom ze mam 80 lvl!
a wiec daje jeszcze raz linka dla tych wsyzstkich ktorzy nie zdazyli sciognoc! http://upl.silentwhisper.net/uplfold...solo-80lvl***** prosze o wasze komentarze jeszcze raz ![/QUOT KEYLOGGER!!!!!!Jak Poprawisz na *rec. To Wiara Sciongnie a Nie *rar. NIE ŚCIĄGAĆ !!!!!!!!!x(x(x( ____________________________________ :mag:Uh MaKeR RuLeZ :mag: |
NIE BÓJTA SIĘ, NIE GRAM W TIBIĘ I WŁAŚNIE TO ŚCIAGAM! Potem zedytuje czy keylogg czy co ;P..
EDIT: Zamknąć te głupie mordy, w środku jest plik *.rec, i po co tyle krzyku?! |
Cytuj:
ok zaraz beddziecie miec .rec |
On napisał "pozdro dla tibia.pl". Ciekawe co myśli o "nas" teraz skoro podejrzewacie każdego kto da *.rec..
@Topic Ładny filmik, gz awansu, ale skille mógłbyś podkręcić ;P.. |
Cytuj:
@Demonic: Sorry za moje bezpodstawne watliwosci. |
PHP Kod:
Lubie Cie:P sprawdzaj sprawdzaj,lecz sadze ze to KeyLogg :o :baby: :baby: |
[quote=Bartazz]
Cytuj:
boshe jak sie to schostowac na tym lycosie dajcie cos latwiejszego albo ktos hostnij to !!! |
Cytuj:
lol wy jestescie keyloggery ZARAZ BEDZIE CIE MIEC WASZ .REC |
[quote=Demonic]
Cytuj:
|
Dajcie Mi Stronke Na Ktorej Latwo Sie Hostuje I W .rec!!!!! X(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
dzieciaku powinni cie zbanowac za to ze mnie obrazasz1 no i co moze nie umiem hostnoc tego na lycosie ale sie staram! btw. w tibi jestes ciotom i na rl tez komputerowcu! :baby: |
Cytuj:
|
juz jest ok .rec
|
Oryginalnie napisane przez Demonice
noobie idz do domu malolacie nie chce mi sie z toba gadac czy nie widzisz ze inni pisza ze to dobre fajfo jedna jak jest ***** to keylogger wiesz wogole co to jest?? moze mama ci pwoie jak jej minetke trzasniesz!.. A CO NA TO POWIESZ POWINNI CIE ZBANOWAC ZANTO DZIECIAKU ZE MNIE OBRAZASZ HAHAHA TY LALUSIU :ban: :ban: :ban: ___________________________ :mag: Uh MaKeR RuLeZ :mag: |
Cytuj:
i co cioto jest w .rec sciognij i zoabacz albo lepiej nie sciogaj BO stracisz swoja postac na 9 lvlku i b hammer + studded armor !! |
@Demonic
A po co hostować? Jak idioci się boją o keylogga i że im zeżresz 18-lvlowe postaci to ich problem! Dla przykładu podam wam coś z topicu na tibia.de(Ten sam autor, ten sam film, ten sam ******): MegaKosz napisał: "rehost as a .rec plz, its not that i dont trust you but isnt that a rar file?, and i dont hav winrar" Elysian odpisał: "u are big noob!! it's safe u stupid BR. all can tell u it's safe !!!!! i dont know where can i host .rec" Ma rację, nie pękajcie i zasysajcie bez obaw i bez kolejnych głupich postów! @Superman A ja mam podstawy sądzić, że jestes 41 letnim pedofilem?*;P Tak, mam, tego raczej nigdy nie sprawdzę, ale mogę za to sprawdzić czy jest w pliku keylogger zanim zacznę kogoś obrażać.. ======= * - nie bluzgać mnie, to jest tylko pierwszy lepszy przykład, mam podstawy, ale są one bezsensu, oto chosi.. |
Cytuj:
Skad wiesz ze mam +/- 19 lev?? @All Nie klocic sie mi tu bo zglodze ten temat modka... |
Cytuj:
wiesz ten elysian na tibia.de to ja strasznie mnie denerwuje jak ludzie mnie uwazaja za hackera ;/ musialem temu ziomowi na tibia.de powiedziec co o nim mysle bo juz mnie wysadzalo przed kompem. Ty jestes jedynym spoko ziomkiem i myslącym na tibia.pl nie krzyczysz i nie gadasz " nie sciogac keylogger" bo wiesz ze jak siogniesz plik ***** i podejrzysz co w srodku to nic sie nie stanie keylogger moze byc tylko w ***** a ten bartaz~~ czy jak mu tam z kad moze wiedziec ze to keylogger jezeli nawet tego nie sciognol . pewnie ma 10 lat i mysli ze wsyzstko wie ;/ Thero= jedyny normalny czlowiek na tibia.pl :) |
Cytuj:
|
GZ advanca i dla :P Podobalo mi sie ze biegles, nie mogac zabic zadnego potwora, zeby nie bylo ze nabiles 80 lvl na przyklad na cycu ;]
|
Cytuj:
.rec jest juz hostniety jakbys nie zauwazyl obejrzyj sobie film wszyscy go chwala. btw. DZIEKI WSZYSTKIM |
Gratz 80 lvlu szkoda tylko ze kolega dedl :(
|
Cytuj:
@Wiślaczek Cytuj:
@Topic Możemy już na tym skończyć pisanie o keyloggerach... |
Filmik Za***i**y...Gratz Levela , Gratz Eq , Gratz Dl , no...poprostu Gratz dawaj wiencej bo ten byl za***isty... :D :D :D
_____________________________ :mag:Uh MaKeR RuLeZ :mag: |
Ja tam pociągłem jak jeszcze .rec nie bylo i jakos mnie nikt nie schakowal :P . Fajny filmik, rob wiecej :) !
|
Cytuj:
spoko bede robil wiecej gilmikow i tak to nie byl moj pierwszy ;] |
Cytuj:
tzn. ktoś umieści plik rec w rarze i odrazu że tam jest keylogger jeśli niewierzycie to nieściągajcie a nie pier****cie że keylogger jeśli niewiecie to na niekturych serwerach nieda się umieścić pliku rec a czasem z powodu rozmiaru pliku używa sie rara :baby: To jest oblicze polskich nOObów :baby: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Zacytuj mnie... |
01:08 Protte Master: WSZYSCY CO OBEJZA TEN FILM SA BOLUSIAMI I NIECH WIEDZA ZE PROTTE MASTER I TAK WYMIATA
8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o Wes koles sie schowaj. Sam jestes bolusiem i to ****a takim ze szkoda gadac. p.s. k*rwa sie pisze przez "u' a nie tak jak ty zawsze piszesz przez "ó" |
Cytuj:
BUHAHAHAHA dobre popieram on jest bolusiem!! btw.ZA***ISTY FILM |
Gratuluje advance i wygranej walki :) popracuj jeszcze tylko nad skillami :p ale ogolnie bardzo fajne
|
Wow!! najlepszy filmik jaki ogladalem 8o 8o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:05. |