![]() |
Setzer Gambler
|
Filmik spoko tylko szkoda ze loot z***any
|
Sciagam, jak zobaczylem temat, pomyslalem ze pewnie w ***:P No ale jak w rec... zaraz oblookam :)
|
Cytuj:
Czy was tak bardzo podnieca to ze jako pierwsi wypowiedzieliście się w temacie? O ile pamietam to ostatni przejaw czegoś takiego widziałem jakiś rok temu na tym forum. Myślałem ze coś sie tutaj zmieniło ale tu przybywa idiotów. PS. JESTEM TRZECI!!! |
Cytuj:
Cytuj:
|
a co mam pisac moze mnie jara ze jestem 1 ?
|
@Up
A nie jarasz się? :D @Topic Kiepski loot ;//.. |
Dobry film, ładny ma mlvl :o
|
"Error!
Couldn`t open file!" halp mi, plxxxx!! ;( :( chcę oglądnąć ten filmik, Setzer Gambler to mój "ulubieniec" :) i po prostu... plx halp mi :( co z tym zrobić, żeby działało?? :( plx, halp... |
Cytuj:
hehe to najleprzy mag na Julerze i ma najwiękrzy lvl wśród sorków w tibi(nie jestem pewien czy to aktualne ) |
tak to aktualne ;]
|
No to was zmartwie - Cachero 196 master na Calmerze
|
pewnie miałby większy ale 3 dni temu Demon go zabił :(
|
EEE tam mi loot się podobał ;) STeel boots i 2Gsy na drzewie nie rosną ;) przynajmniej za runki mu sie wruciło i to w jakim stopniu ;)
|
Cytuj:
|
setzer gambler to moj idol za streeckiem:P bo ze streecka mozna sie posmiac a z setzera to nie za bardzo bo odrazu odpisuje "hunted"... (2x tak zrobilem do setzera i mi tak napisal, a do streecka to go ****olem z sd to mi oddal kase za sd:P)
|
Cytuj:
|
xD
Filmik Wpozo Setzer Ładne Hity Walil Z Sd No Na Loota Tez Nie Mozna Nazekac :P
|
czy ktoś do cholery mi pomoże??!! zdycham z ciekawości, jak to ma Setzer Gambler,mój "ulubieniec" (lol, taki lvl na magu to jest coś!),ludzie wychwalają filmik,a mi wyskakuje TO:
"Error! Couldn`t open file!" komunikat pokazuje się natychmiast po wybraniu filmiku z listy filmów, w oknei Tibii X( X( X( X( X( co to ma być ??!!!czy ktoś do kurzej nędzy mi pomoże??!! |
Setzer to pan nie ma co. ;) Nie chce sie mu otwierac trupow. :D
Zauwarzylem ze juz go nie ma w justice league of julera wie ktos dlaczego? |
Cytuj:
|
a druid?
Filmik spoko ale mam pytanie. Jaki druid ma najwyższy lvl w tibi? Proszę o nick...z góry thx
|
Cachero lvl 196 ms , 2 bo Bubble tylko 7 lvli roznicy ^^ , ale padł ostatnio na demonach takze nie wiadomo jak u tego z motywacją =/
Co do druidów Antica: Hesperides 161 lvl elder , dla ciekawostki dodam ze postac na tym lvl'u ma 4625 many,wiec mogla by zrobic cos ponad 2 bp uh za jednym zamachem ;] |
dziękuję że mi pomogliście, niema co X( X( X( X( X( no normalnie zaczepisty filmik, tylko że nie mogę go oglądnąć!!!
"Error! Couldn`t open file!" ma ktoś pojęcie co z tym zrobić??!! filmik musze koniecznie oglądnąć!! X( X( |
@Takie sobie cos z Julery
A probowales kur*a jasna tego drugiego linka?????!!!! Jakos tylko ty masz problem ze sciagnieciem..nikt wiecej. I przestan tyle biadolic bo sie niedobrze robi.. Jezu wszedzie pelno idiotow |
Cachero jest aktualnie najsilniejszym sorcem w tibi ale setzer duzo expi wiec moze go scignac a filmik jest zaczepisty
|
Cytuj:
1.Masz starą wersje tibi.cam 2.Masz starą wersje tibi 3.Plik z filmem masz w innym katalogu Jeśli wszystko jest dobrze to niewiem czemu niedziała. |
Ziomek Powyżej ^^
Ten ziom nie jest najlepszym magiem w tibi tylko CACHERO ;) |
Spox
Filmik fajny ... Troszke sd poszło na huncik ale myśle , że loot wzróci cene runków .... :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
"Error! Couldn`t open file!" filmik mam w katalogu z TibiCam, inaczej nie byłoby go na liście!!!wersję Tibii mam też dobrą, bo w przypadku złej wersjii pojawia się inny komunikat wersję TibiCam też chyba mam dobrą... |
Cytuj:
|
Masz za dużo filmów na liście. Wiem bo też mi taki błąd wyskakuje jak mam ich zbyt dużo. Usuń stare (ew. przenies do innego katalogu) i spróbuj ponownie.
@topic Film jest spoko ;] Ach te jego Sd xD |
ok, już mi działa. po prostu... nie wiem czemu... ale jak zmienię nazwę pliku (plik domyślnie nazywa się "behehunt.rec") na "behe hunt by Setzer.rec to mi przestaje działać
co do ilości filmów na liście, jak jest ich za dużo, to się pokazuje jakiś "Error!" (czerwony) |
Cytuj:
|
Filmik extra ale slaby loot. ogólnie gratz pomysłu :) nice hity setzer bil :evul:
|
Filmik spoxik. Fajne hity szły. Loot też fajny. Ale mam pytanie. Spójżcie na jego rzecz pod ręką. Ma tam <ankh>. Co on daje???
Z tego co mi wiadomo to nic !! Prosze o odp.. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:08. |