![]() |
Amazon Shield - film
Ostatnio wybuchła niezła intryga. Otóż jakiś gość na Tenberze znalazł Amazon Shielda :) Jest to jednyny egzemplarz w całej tibii :D Niektórzy myślą: mit/fałsz. Ja daje film który po wielu poszukiwaniach został znaleziony :D <film oczywiście nie mój!>
Oto link do filmu: http://www.warezxt.com/index.php?act...y=TibiaMovies& |
Ciekawe nawet bardzo.Ten shield powinien byc jakos lepiej dostepny zeby chociarz mozna bylo wiedziec z czego on wypada bo watpie ze z Amazon. B)
|
Jest z tego cały set, nawet na tibia.pl są obrazki.
Gość na pewno za darmo nie powie skąd wypada, bo może jest tak jak w przypadku c seta, ze wypada z jednego potwora. Nawet jesli nie, tarcza fajna :P |
Sciągnąłem....fajne, z deka krótki i to był chyba fake...xD
Mam pytanko po ile taka tarcza chodzi :D |
Faaaajjnnneee :)
|
lolx juz powiedzial z kad tarcza... z najazdu orkow, w sumie fajnie xD
|
Ciekawe czy modki zrobia update przedmiotoow?? (troche rzeczy zostalo odkryte)
|
OooOOOOOoooooOOOOOOOO!! Ale Bitch :) Ciekawe kiedy rozpowszechni sie jak go zdobyc (Jesli jest quest na niego). Bo jak z monstera jest to ziomek miał za***iste szczescie.
Cytuj:
|
Film udowatnia że tarcza istnieje tylko dlaczego dałeś jten film w dwóch tematach?
|
Spoko ale jak to zdobyc ??? B)
|
ej!!
sluchajcie. on nie mial na sobie aola :D moze wcale nie ma xD dawajcie sie umowimy i pojdziemy, zabijemy go, ja zawine loot i wszyscy beda zadowoleni xD |
@up
LOL @topic No cóż wielkie grats~ dla niego... , pewnie nie dlugo wyjdzie skad naprawde ja wzial ;p |
Cytuj:
|
no no i wana ama shield plx!!!!!!!1111!!! mine grandfather aunt uncle nephew is GM and he give tou ban give me ama shild plx!!!!!!!!111!!1 i am 50 royal druit!!!!!111!!
P.S fajna ta tarcza |
... powinien sprzedac poki tego malo... za dobra cene... chyba ze to potem zlikwiduja :D
|
Cytuj:
|
Huehue najpierw myslalem ze to fake , ale potem.... zaczelo mi sie wydawac ze to fake ale no cuz widzialem takiego fake na TibiaCAM ze koles mial te Kruliczkowe BUty chyba BunnyBoots i rozne smieci ktorych niema jeszcze:P i Tez Pisalo ze You See... cos tam cos tam ale potem zapytalem sie GM na pacerze i powiedzial ze to musi byc FAKE wiec moze koles ma tego amazona a moze nie:PPPP
|
Zanim wszedl update na necie juz byly rysunki z nowymi itemami i z tego co pamietam byla tam tez ta tarcza... no i teraz dopiero ktos ta tarcze znalazl... ale pytanie "skad, gdzie?"... mysle ze to nie fake i najprawdopodobniej jeden typ (ten 1 co znalazl) pokazal to niedaleko amazonek po prostu dla zmylki, zeby ludzie gdzies w tym obszarze szukali..., albo poprostu to jest gdzies na ankrahmun :D
//Pozdrawiam |
Szczeze mowiac nie podoba mi sie ta tarcza... taka gejowska wersja Crown Shielda, ale to moze przez ten kolor ...
|
ja chce ta tarcze :)
|
Cytuj:
|
omg :P
Wyjechana tarcza (ciekawe z czego ją sie lootuje :P)
Może z jakiegoś faraona? Może nowy quest? A h*j wie . :P Mi sie podoba ale szkoda że ma takie małe statsy. :D cYa aLL |
jesli najazd orkow to tylko z warlorda ;] ale mysle ze to jednak z jakiegos ankrahmunowego questa
|
Cytuj:
|
Ja zamieściłem screen Phoenix Shielda, który również jest nowym itemkiem a nie pojawił się on na www.tibia.pl. Modkom nie chce się działać. Jak chcecie zobaczyć ten screen to poszukajcie w zdjęciach albo wejdźcie na www.photobucket.com i na album pt. "Adniko". Fajny shield :)
|
Gość co to znalazł mówił że zdobył po cięzkiej walce z najazdem orków tam w goblins hill (jak jest najazd jest tam masa orków wszystkich rodzajów). :)
Tam w innym temacie jest mowa o tym, a że zdobyłem film to umieściłem go tu :) Pozdro |
Cytuj:
Lol też te "bunnyboots" ci moge pokazać -.- Nie słyszałeś o OTS 7.4 ? OJawnia wszyztkie itemki w plikach tibi 7.4 :D są żeczy których nikt nie zna :D |
Ta droga to jest droga obok Feummor Hills (czy jakos tak... Chodzi mi o to miejsce gdzie od choo*a goblinow) obok sa amazonki....oraz... Wieza na ktorej nieregularnie (czytaj nie widomo kiedy i co ile ) respi sie pelno orcow od zwyklych przez zerki do warlordow.... Tak więc moze jest to z tej wieży orcow ??
|
@up
No, przecież mówiłem :) Właśnie tam został znaleziony. |
Tak, wlasnie tez mi sie wydawalo ze tam moze to byc, ale nie ma tam zadnego boxu... poprostu moze wypada z jednych z tych warlordow? Moj kolega... wszedl tam nie wiedzac co jest ... na przedostatnim wszedl no i juz wiecej nic nie widzial procz napisu "You are dead". 3 Warlordy i 3 Leadery... a wyzej co ? Nie wiem bo nie doszedl :D ale przy najblizszym czasie jak sie zrespi to mam zamiar pojsc :) i looknac
|
Hmm, filmik fajny, już widać że nie fake. Gdybył znam portugalski, to bym sie chyba przeniósł na tenebre i pytął go ile wlezie :D
Myśle, że cipy dały takie cośjak super mega extra niebywale żadko, bo jak to z amazonek wypada to musi być to, co powiedziałem :P |
Nie moge pobrać tego filmu . Prosze prześlijcie mi ten film na muj e-mail a oto on [email protected]
|
Cytuj:
If you are the owner of this site, please contact us at 1-480-505-8855 at your earliest convenience. A to chyba tłumaczy dlaczego nie możesz ściągnąć co? |
Daaawno film był i temat. Uważam, że do zamknięcia ;P .
|
This site is currently unavailable.
If you are the owner of this site, please contact us at 1-480-505-8855 at your earliest convenience |
To ja już chyba wiem gdzie on to znalazł. Jak jest najazd orków, to on się pojawia w takiej wieży na górce przy goblins hills. No i tam raz widziałęm filmik raz, było pełno orków, ale że było z 15 ludzi to rozwalili je, było dużo zerków, riderów, leaderów itd. I na najwyższym piętrze tej wieży były 3 orc warlordy NARAZ. I to jeszcze bardzo małe pomieszczenie. Możliwe że je zabito i wypadł ten shield...
|
Szkoda
przydal by sie jakis rehost bo sie nie da sciagnac albo to moj ***any miejscowy operator internetu.
|
Jush zaraz daje film :D ma 20 sekund i jest tylko pokazena ze ma ta tarcze na serio ale zawsze cos :D
@Edit: http://fotkaakwarium.webpark.pl/amazonshield.rec sorka za glupia nazwe ale nie mialem co wymyslec :D PS. Specjalnie daje w .rec zeby nie bylo :P @down PODOBNO sa juz tacy maniacy co potrafia zrobic fake .rec :/ |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:01. |