![]() |
Xsiao Super ss gratulecje lvl's i tego axe :D
|
1 :D
more plx more chyba wiesz co to oznacza ? :p najs rl najs (wyprzedzil mnie o 5 sec) |
Ajjjj xsiao , chyba mnie ktoś za to zbluzga , ale jestes największy cham na danubii.
Wiele razy biles mnie za nic, jechales do reda, jak ktos mial miss clicka (przed up date) to go zawsze biłeś i powiem krótko : a zeby cie pierwszy lepszy haker załatwił -.- |
No spoko dzieki Ziomisław :)
Ja nie bije bez powodu^^ Tez cie nie lubie jezeli dobrze mysle kim jestes.. |
o ****a xsiao to ty wymiatacz jestes bijesz ludzi z missclickami :D ziomsław nawet bys lepiej nie pisal posta -;- a co do ssów to rooox
|
Axe Plx ? :>
|
Gratuluje takie cos mnie motywuje ;]
|
Fajne ss'ki ,gratz Stonecutter axe ...btw.szkoda że jesteś "PA"..;/
|
Ej jesli mozna sie zapytac to kto z toba mieszka w domku :?? :P :) gz i fajny axe wiem ze go kupiles :)
|
huehuehue ja mieszkam z Xsiao w domq... hahahah xsiao pozdro 600 dla Ciebie BUAHAHHAHAHA ostrew wypowiedzi na tym forum ahhahaha ... ;*
|
Zwalaa konkretna z nich jest :D
|
Tak jak z ciebie. I co mam się tym gównem podniecać ?? To że jesteś większym PA niż kto kolwiek na tym forum ( no może poza innymi patałachami ) to nie oznacza ze mamy ci dupe lizać bo masz SCA.
|
Cytuj:
W sumie masz racje ,haha xsiao pochwal się skillami ,na takim lvlu takie lipne ,OMG.... |
czuje sie jakbym byl w przedszkolu :/
jeden powie cos i od razu 10 nastepnych postow mowi NO WŁAŚNIE |
Cytuj:
a ty na górze sie nie denerówj, bo zło piękności szkodzi. |
1 pytanko po co ci Aol jak masz Red skulla
|
Cytuj:
AoL = 50k SCA = ? troszke wiecej plus itemy ktorte nosi na sobie wiec wiesz dziwie se ze nei weisz co to aol (tak odebralem posta) |
Veeeery nice
Bardzo ladne ss gz Stonecutter axe I prosze o link do albumu w photobucket!!! :) more plx
|
Cytuj:
|
Fajne ss'y tylko więcej tu szpanu eqiem niż akcji:>
Tak wogóle nadal spłacasz SCA? |
hehe widze ze Wujek postanowil wzucic swoje screeny looz widze ze najs jedziesz i to mi sie podoba ale Nexagon i tak Cie scignol wiec musisz wziasc sie do roboty i zaczac PG'owac !
a SC-axe juz nie splaca o ile sie nie myle :] |
Grats Lvl !! :p ale jak ty sie tego dorobiles ?? ;)
|
...
Ładne advence (nieprzypominaj mi nawet o tych przedupdateowych ps'ach:P)
Nice eq Gramy na tym samym serwie :P |
Cytuj:
OMG ...i tak w tym nie chodzi bo z red skullem to nawet aol spada :( |
Respect Ya... Second Miessiah blz? =)
|
Jezeli rexxar to jeden z tribunalów to i tak nexagon, rexxar czy jakos tak i reszta która mieksza w tym domq to kanalie nic wiecej.
Apropo juz widac paru n00bków (3) Którzy chca ci sie podlizac bluzgając mnie i innych którzy powiedzieli o tobie złe słowo -.- Tak czy inaczej ja grałem charem ,,demoniczna" i mozesz mi ssac bo teraz gram na galanie |
Cytuj:
aaaaa chyba ze tak szczerze nei wiedzialem (nie mialem r skulla) :] sry za offtop top: zamiesc wiecej screenow milo sie oglada screeny h lv |
heh fajne macie tu gadki :) jezeli macie do mnie jakies problemy to powiedzcie mi w grze swoimi rl charami co sie wam we mnie nie podoba to moze to zmienie a nie sie ukrywacie po forum :)
a skille mam nie za specjalne 86/83 @Sorcerer The Pucek Nowe screeny zamieszcze niedlugo jak zaczne expic bo narazie mam red skulla. |
ss
Xsiao
wielkie gratz i powodzenia w grze ja juz nie gram na danubi .pokaz kto zadzi pan drut;p |
Niewiem oco wam chodzi znam xsiao dobrze i z tego co wiem to juz niejest PA a redscula ma jako trofeum z wojny. Za***isty ziomek i niebije bezpowodu innych...
BTW:poco sie pytacie dlaczego nosi takie eq z RS? Jestescie glupi? chcial pokazac eq przeciez niebiega w tym majac RS... Niekomentuje was |
To nie bylo tak zupelnie z powodu wojny ale wojna sie szykowala.
Red skulla zdobylem jak zabilem 6 master sorca ktory blokowal przejscie do miejsca gdzie zabijano mojego kumpla :P to bylo by na tyle ;) |
...
Ty jestes tak *******niety ze glowa boli masz takie ***ane PA ze masakra ! co do ss'ów na MC'ku tez umiem jechac i zbierac na stuff lapsie i nie masz co sie cieszyc bo i tak umrzesz na raka muzgu .. ss'y do bani!
|
Hahahahahahaha ziomek co Ty jestes wykret..... OMFG !!!! a tak w ogole mozesz mi powiedziec jak sie na "MC'kach" zbiera sprzet?? hauhauahauahau pozdro dla Ciebie :)
|
Hmm
Cytuj:
Topic: Nie znam cie a ss'y fajne :] Więc nie zamieżam cię o niz oskarżać a ta instrukcja nademną do do tego gracza :] |
HuhUHUHUHuhuHUHUh :p Ale darcie tu widze na tym poscie :D :p A tak wogole tylko raz widzialem Xsiao bez red skulla :P !! Chamski widok :P X( :D :D :D Z red skullem grozniej wygląda :P
|
HuehuHEUEhUEheuheue nie moge z was ziomy.... POZDRO Tahu aaaaa i btw. Xsiao juz nie ma red skulla :) wiec teraz zamiast "PA" jak sadzicie bedzie PG huehuehuehue
Xsiao pozdro dla Ciebie bro... :) |
Przepraszam czy zabijanie skulli mozna nazwac PA ? nie sadze....
|
OooOOOooOOo uahuahuHUHAUHuh NIe no Xsiao ^^ malo Cie widac w Ab :P gz ze bez reda :D ^^ I zebys był bez neigo jak najdluzej :D :D :D :evul:
|
LOL! Xsiao fajny tasker na pasku start....
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:54. |