![]() |
Black Tilly vs. Zwiastun
Wyzywam Black Tilly na pojedynek
Bedzie to pojedynek z osobą z która mi zaimponowała swoimi pix artami Prosze Black Tilly'ego i Jury o stawienie się Będą następujące konkuręcje Zadanie 1. Narysuj Miecz. Zadanie 2. Narysuj Młot Zadanie 3. Narysuj Topór Zadanie 4. Narysuj Zbroje Zadanie 5. Narysuj tarcze Jury prosze o Obiektywizm |
Dziękuję ale nie wiem czy dam radę lecz ja kto mówil Alexander podczas bitwy "Jestem dla ciebie godzien" więc przjmuję walkę kiedy ma się rozpocząć?
|
pojedynek Czas ZaczĄĆ
Rysujemy Swordy |
Sword (mój2)
http://img113.exs.cx/img113/3788/sword7tk.png |
|
zwiastun ma lepszy- 1:0 dla zwiastuna....
|
Ale moment, czekajcie z tym pojedynkiem. Od początku jest w pewnym sensie nieuczciwy. Pojedynek powienien wyglądać tak, że 2 użytkowników się zgłasza i ktoś z jury daje im tematy prac. A skoro tutaj zwiastun zaproponował, mógł sobie przygotować rysunki wcześniej. Więc ja proponowałbym może zatrzymanie pojedynku i niech ktoś inny wam zaproponuje temat. Ja mogę :P Tak będzie na pewno dużo uczciwiej.
|
dobra Zgadzam sie
wysłałem niktorym artistą żeby sędziowali niestety sie nie stawili może ty linek bedziesz jury :P ??? |
No to kto w końcu powie co rysować X( !!!!
|
ja moge sędziowac, ja sie troche na grafikach znam:P
Poprosze o jakis potęzny,dwureczny topor:D |
|
Hymm... ok
Niech teraz black tilly nam zaprezentuje topor:P |
Two Handed Prymitive Axe:
http://img190.exs.cx/my.php?loc=img1...e=axees2rj.png |
Prosimy o następne wyzwanie :)
ja troche oszukałem z tym axe bo to jest skopiowany zwykly axe i odwrocowny od nowa cieniowany tylko :/ wole być uczciwy B) |
Nastepne wyzwanie God's Armor (czyli pancerz Bogów)
|
Ja proponuje abyście jakieś nogawice zrobili i hełm. Tu już trudniej będzie.
|
lol2
wtf? zwiastón wogóle niedaje obrazków? nic u niego niewidac. nawet marnego ixa :P
|
Ja tam widze jego pixy i uważam że są bardzo dobre.
Tylko troche sie wkurzyłem jak powiedziałeś jak axe rysowałeś X( . Ale jest dobre :) |
Dobra ten pojedynek to non sens imho, pojedynki które oglądałem na innych forach (dbnews:)) Pierwszy gostek wyzywał jakiegoś grafika, gdy znalazł się chętny, pokazywano mu zasady:
Rozmiar pracy: x (liczba x liczba) Tematyka: x ( Tibia, Smoki, kompozycja Tibia + smok, etc.) Termin (godzina) do której trzeba oddać prace: x (np. do 18.00) Jakim sposobem: np. czysty pixel art w paint albo grafika w Photoshop lub innym graficznym bez używania filtrów albo w trój wymiarze, Freestyle etc. Dozwolony format pliku: x Sonda + obiektywne opinie I jeszcze jedno, nie dozwolone prace robione na podstawie tutoriali. Po tym gdy obie strony się zgodziły, userzy czekali na prace i oceniali. i to nie były jakieś mieczyki, siekierki czy łuki. Były to większe prace:/ |
|
fajne wedlug mnie zwiastun win
|
jesazcze sie nie skonczyl -.- wiec nic nie wiadomo
|
Zajefajny ten armor. (Mam nadzieje że tym razem od podstaw robiłeś :p :p :p :p :p )
|
zrobiony od podstaw troche uszczknołem kolorki z blue roba ale to mało
wiec wiesz :) ps. ubiegam sie o artist Narazie 1:1 |
poprosil bym dragon fire sword.Tylko żeby bylo widać że to dragon fire sword!
@Edit : I stunstick<to coś co gościu na moim avku>jak chcecie moge dać większą podpowiedź |
narazie zrobiłem Dark Helmet (nowy żeby bardziej pasował do Dark Armor)
robiony od podstaw: http://img.photobucket.com/albums/v6...DarkHelmet.bmp No Nareszcie shan czemu cie nie było wcześniej byś ty decydował co mamy rysować black tillego nie ma to teraz spełniam prośby ludu :] teraz będe rysować Dark Shield też żeby pasowała do Dark Armor wszystkie prace robione w Paint |
no i Dark Shield prace które zrobiłem po Boskiej Zbroi sie nie liczą w pojedynku
http://img.photobucket.com/albums/v6...DarkShield.bmp Comment plz :cup: |
Widze że masz talent!! Każda grafika lepsza od poprzedniej, która też jest zaje****a!!
|
Wiecie co se mysle ze zwiastun przerósł shana:D i nawet khana.Przeciez te grafiki sa zarabiste.Gdyby grafa w tibi mi sie nie psola to bym je podmienil pod istniejeace... GrAtZ
|
@Zwiastun
Ty to tworzysz TYLKO w paincie? Bo jak to taka robota, jak Gtyk'a to ja z czymś takim dziękuje. |
wedBug mnie zwiastun powinien wygrac :) "prace na poziomie"
|
Dobra sorka ale mam pytanie:Robimy hełm zbroje i tarcze?
|
@up:
Narazie masz tylko zrobic zbroje:D |
Ja się poddaję :( po co mam rboić 4 godzinne prace skoro i tak zwiastuna wygrały.Aha i do tych ostatnich prac uważam że nie są one,robione w paincie.Do tego Zwiastun Ciemności specjalnie mnie wziął do walki gdyż byłem od niego słabszy ale obiecuję ci jak tutaj piszę:Za kilka dni lub miesięcy wrócę i sam cię wyzwęna pojedynek..OBIECUJĘ...
|
zaje...fajne zwiastun wygrywa!! jakby cip`y zobaczyly gods aromor to napewno umiescli by w gze ale walka jest zacieta
|
Robię teraz armor..
|
|
re: Black tilly
nie wybrałem cie dla tego że jesteś słabszy masz talent nie rezygnój sorry chciałem wybrać osobe na moim poziomie wypadło na ciebie nie moja wina że twój green sword mi sie spodobał :) jest nadal 1:1 nie wiem jak mam wam udowodnić że te prace są robione w paint :( Chciałbym coś powiedzieć mój jedyny prawdziwy przyjaciel z tibi odszedł na zawsze gra w tibię straciła sens ten dzieciak polubił tibie bardzo mocno, on grał w tibie chciał odkryć jej wszystkie sekrety i ja Teraz Stojąc tutaj dumnie niewzruszony Będe zmierzał do Odkrycia jej wszystkich tajemnic Playing Member of Golaxo ... :evul: Efret Bemplan :evul: :evul: Balrogios :evul: :evul: Zwiastun Niebios :evul: :evul: Kenah Nimo :evul: .... Golaxo nie umarł w rl czy coś został zhackowany :P (ofcorse) [Edit] podpowiem ci później jak przy użyciu paint'a można zrobic bajeranckie cieniowanie :) mam dobry sposób :P |
Zwiastun nie bądź żyła podziel sie informacjami. :p Ja tez che wiedzieć jak ty to cieniujesz
|
Ulepszony bo tamten jest do..
http://img117.exs.cx/my.php?loc=img1...ge=hod12nh.png |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:13. |