![]() |
Ostatnie przymierze
Nudziło mi się więc takie fake bez hp zrobiłem
http://img146.exs.cx/img146/8363/dok...ymierze2gc.png teraz z sauronem http://img147.exs.cx/img147/6770/dok...ierzewrazz.png komentujcie nie wiem czemu to takie małe edit: poprawiłem rozmiar |
Nie rozumiem twojego przesłania...co to ma byc ? :||| ..malo sie napracowales ocena 3/10
ZMIENIAM ZDANIE jak powiekszyles to to wypas jest daje 8/10 |
hmmm
powieksz plxxx0r bo narazie niewiele widze i daje 5/10 (domyslam sie ze to z LOTR) :p
me'r :evul: plx Edit: teraz to widac ze zarabiste :P |
dobrze myślisz, już powiększam
|
Very nice !!
Pomysł 5/10 (takich już było mnóstwo) Wykonanie 8/10 (ten brak hp to też coś oznacza) |
hehe, Fajnie to zrobiles ... Dla mnie 8/10 ;)
|
ladne bo dales cos od siebie, (plaszcze) ale mogli by sie juz bic =)
|
Szczerze? Dobra, ROTFL. Co to w ogóle ma być? i o co chodzi... Jakieś elfy w płaszczach, chyba chodzi tu o jakąśbitwe ale za bardzo jej nie przypomina... postaraj sie bardziej !!!
|
Oglądałeś może Władce Pierścieni??? Jak nie to dużo tu nie zobaczysz
|
to juz drugi fake z Władcy Pierścieni.Gościu nie zrobił krwi itp. bo nie chciał chyba (tak jak pasek życia...) elfy OK tak wygladaly tylko bronie troszku śmieszne :] orci OK Hero to ludzie...Dobre,ale znowu elfy "porozrzucane",a nie "poukładane" heh.Daję 8/10 bo się za bardzo raczej nie napracowałeś.może tylko przy tych elfach...
|
Dorób Saurona to będzie git :).
|
Niezłe wykonanie masz u mnie dużego + ;)
|
Dla mnie 9/10 (paski -1 ;) )
Fajnie wykonane :) zrób jeszcze jeden tylko z zamkiem bedzie extra wygladac :) |
@up
Nie dorobie zamku bo to nie ta scena a co do saurona to się postaram w jak najbliższym czasie zrobić |
fajne....
najlepszy jest ten dziadek z guardian shildem :) |
Cytuj:
Nie no fajne,fajne oglądałem LotR wszystkie części i nie wiem która to scena. Może ta na początku pokazująca jak zjednoczone ludy Śródziemia walczą z armią Saurona ? Pomysł:9/10 Wykonanie:11/10 :P |
Cytuj:
|
Wiem że nabijam posty ale chce odświerzyć temat żeby wszyscy zobaczyli z sauronem
|
No, no, z nudow takie cos stworzyc to sztuka :P
|
od kiedy sauron wyglada jak demon tyle że czarny.
Sauron wygładał jak ciemny rycerz z ringiem na palcach. A potem Sauron to Sie zrobilo w takie oko |
Usuniete. Usuniete. Usuniete.
|
Ładnie! Pomysł 8 wykonanie 9 ALE sauron nie miał Morgensternu, tylko weikierę
Brakło też Isildura i Haldira |
podoba mi sie 8o
Tylko na drugim obrazku ten demon-ludek jakis taki zryty :P 9/10 me evul plx :evul: |
fajny ladnie wykonane :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:34. |