Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Czego Wam brakuje na Rookgaardzie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=27260)

Salvatore 24-02-2005 21:49

Czego Wam brakuje na Rookgaardzie

Mi brakuje :
Demonów,
Zabijania innych graczy

Meeen1991 24-02-2005 21:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Salvatore
Mi brakuje :
Demonów,
Zabijania innych graczy

a mi brakuje np. jednego ghula ciekawe czy ktos by nawalil...albo np. dwarf solidera... ale demona po co on tam ?!

Galik 24-02-2005 22:02

A mi brakuje lepszego eq do zdobycia, np. z jakiegoś nowego questu (mogliby zrobić tego questa ze spikiem :) )

OLOL 24-02-2005 22:14

Mi brakuje czarów i rżniecia nOObuw.

Master Of Devastation 24-02-2005 23:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez OLOL

Nie ładnie ,chciałbyś w grze uprawiać sex??:P ,joke hehe :P ,a ja chciałbym żeby na rooku były dostępne spike sword i brass armor ,bo że sunrise jako jedyny ma brass armor to jest nie fair :(

Evul Tibian 24-02-2005 23:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez OLOL

Czary.
zalozmy ze masz czary na rooku na Infernie, na rooku nabijasz 50mlvl wychodzisz dostajesz od kolegi SDki i nabijasz w 1 dzien ~50lvl. Fajnie?
by ktorys z modow
Rżniecie nOObow (zakladam ze chodzi o PK)
Rookgaard- newbie island sluzy do tego aby kazdy pocztkujacy gracz mogl sie zapoznac z zasadsami panujacymi w Tibii a nie po to zeby go zabijali 8lvlowi PKerzy

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Of Devastation
bo że sunrise jako jedyny ma brass armor to jest nie fair

zapracowal sobie na to i jest to jak najbardziej fair

Master Of Devastation 25-02-2005 00:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Evul Tibian
zapracowal sobie na to i jest to jak najbardziej fair

Co racja to racja :(

Vanhelsen 25-02-2005 00:54

Cytuj:

Czary.
zalozmy ze masz czary na rooku na Infernie, na rooku nabijasz 50mlvl wychodzisz dostajesz od kolegi SDki i nabijasz w 1 dzien ~50lvl. Fajnie?
Postać na rooku tak naprawde nie jest bez profesji. Na rooku grasz zawsze sorkiem, skille idą najwolniej z wszystkich. Idąc tym tropem, gdyby można było trzepać mlevy na rooku i potem wybierać profesję mielibyśmy Knighta siekającego SD >.<

A na rooku brak mi..... <verble>
DEPO !

Zaskoczeni ?? :P

Afiks 25-02-2005 07:41

mi na rooq brakuje takiego lisciku, ktory jest obok jablka, na ktorym pisze
"porzuccie wszelka nadzeje, ci, ktorzy tu wchodzicie!"

;P

a tak serio, to brakuje mi normalnych graczy...

Acid 25-02-2005 07:44

Hmmm.... czego mi brakuje? Brakuje mi depo. I brakuje mi najazdów, takich np. 2 zerki rynek atakują. :P

mazi-zne 25-02-2005 09:03

Zdecydowanie DP
moglo by to byc male dp do kturego NIE da sie przeslac nic z miana
pomoglo by to w grze Rooksteyerom :)

Adrian-13 25-02-2005 09:19

Depo i bank

Mi brakuje przedewszystkim depo i banku, dobre to by bylo dla rookasterow :mag: [IMG]C:\Documents and Settings\Adrianek\Pulpit[/IMG]

Bzyxx 26-02-2005 13:14

a mi.....mi brakuje tam czarow!!! daje przyklad: jakis rookmaster na na 20lvl ma wystarczajaco many na hmm albo fire fieldy, to szkoda, ze nie mozna kupowac blank runow i czarow no nie?? :) :)

Vitihud 26-02-2005 17:26

Mi brakuje większej liczby potworów.

Wyspa powinna być większa ! Na rooku tylko są minosy, orki, szczury, bugi, spidery i skeletony ! Powinny być dwarfy, ghule oraz więcej skeletonów.

Punish 26-02-2005 17:55

Nawet rota trudno ubic solo a ghoula to nie polozysz nawet w teamie

Chcecie depa? Wtedy wysłałbym sobie parcela z maina do rookgardu z jakims dobrym sprzętem

Donas 26-02-2005 18:53

Hmmmm, mi brakuje tak:
- Depo
- Nowego potworka np. ghoula
- Normalnych graczy
- I kiedyś wspomnianego w Fake questu na Annihilator na Rooku
- Magi
- Oraz lepszego SHIELDA

To chyba wszystko -.-

Ognisty paladyn 26-02-2005 20:49

Zrozumcie ludziska ze magii na rooku nie bylo, nie ma i nigdy nie bedzie bo uzywajac magii nabijasz mlvl. Na rooku nie masz profesji (he has no vocation) i nie wiadomo kim bedziesz. Takze gdyby ktos nabil 15mlvl i wybral rycka to normalnie maszynka do zabijania.

Devin Luta 03-03-2005 15:24

mi brakuje:
-depo
-jakiegos sklepu rzeby mozna bylo wymieniac 100gp na 1platyne coin :) :)

zaitsev 03-03-2005 15:45

@UP: LOL ale zes wyrabal z tym 1k....

@TOPIC: depo, banku, normalnych graczy, fajnych expowisk, nowych broni, wiekszy rook plx

Marshal 03-03-2005 16:11

Brakuje tylko dwóch rzeczy... depo i banku (wymiana gold na platinum), ale to tak bardziej dla rookstayerów :]

Bam Margera 04-03-2005 18:42

Mi brakuje depo,potworów i questuw.

Memphis 07-03-2005 22:22

przede wszystkim rook jest za maly. magia - tego NIE moze byc na rooku. zreszta, mozna zalozyc ze jest magia. chociaz zaklecia no vocation(znikaja po zejsciu z rooka, razem z mlvl) to by ulatwilo gre z drugiej strony n00bki by myslaly ze zrobia 15 mlvl i wybiora knight'a...hihihi

Ridali 07-03-2005 22:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ognisty paladyn
Zrozumcie ludziska ze magii na rooku nie bylo, nie ma i nigdy nie bedzie bo uzywajac magii nabijasz mlvl. Na rooku nie masz profesji (he has no vocation) i nie wiadomo kim bedziesz. Takze gdyby ktos nabil 15mlvl i wybral rycka to normalnie maszynka do zabijania.

Wiem, że magii na roku nie było, nie ma i raczej nie będzie, ale skoro na roku skile wolniej rosną to czemu mlv nie mógłby rosnąc wolniej np tak jak knightowi albo nawet wolniej, więc raczej by se nie nabili 15mlv :P

PS: wyjątkiem jest tylko runa antidote :P to chyba jedyny rodzaj magii na roku

Wordi 07-03-2005 22:56

Na rooku brakuje wiekszego zroznicowania potworow. Chodzi mi o to ze na rooku powinny byc potwory ktore juz pozniej nie wystemuja na Mainie tak dla urozmaicenia Tibii ;)

A co do MAGII na rooku. Runa Antidote i duzo ludzi pomija ten fakt ale jest to MAGIA jak idziemy do mnicha w swiatyni i prosimy o naladowanie naszego HP :) czyz to nie magia ??;]

DeeJeyek 09-03-2005 09:59

Czego mi brakuje?

Mi Brakuje DP przydało by sie :D i Wybijania N00bów ;)

Bosunio 10-03-2005 20:32

Mi brak jakiegoś fajnego stworzonka. Mógłby być na roku jakiś scorpion na skale. :D

Dark Mike 11-03-2005 09:23

mi brakuje : depo, nowych miejsc (nie mam pacc'a i wszystkie miejsca na rooku sprawdzilem no procz najglebszych jaskin np tej gdzie siedza 7 minosow), lepszy eq i jakby zrobic taka arene walk :p - czlowiek vs czlowiek (aby nie bylo prania sie wszedzie bo nie po to jest rook) no i magi

Szymex 11-03-2005 14:27

mi by sie przydalo:
skrzynki jak w depo aby chować kase(nie można by było wysyłać paczek z maina na rook i z rooku na maina)

Rafat 11-03-2005 16:14

Bez depo można przeżyć, bank też niepotrzebny itak mam 2K w platynkach. Ale ghoul by się przydał i spike sword :) może jak na tibi będzie dużo rokslayerów z levelami 20 to może dlanich by coś lepszego dodali :DD bo by zabijali mlodym potwory i ludzie by nie mogli levelów szybko robic :DD Albo karzdy quest byby l latwy bo potworki wybite by byly zawsze hehe

wystarczy 3 rokmasterów na tibi by bylo caly czas i będzie wielkie spustoszenie B)

Hallabard 11-03-2005 16:28

Luudzie... Po co wam Ghul na rooku skoro i tak 3/4 z was by go nie położyło nawet w teamie ? Żeby sobie na niego popatrzyć ? Z potworów to mogły by się przydać, Dwarfy, Liony, Scorpiony, może Swamp Trolle, Elf nawet i Hiena. Z broni brakuje Bone Sworda, możę Heavy Machete, Iron Hammer, Bone shield. Depo by się przydało, większa przestrzeń, mniej n00bków...

Winged Vallor 11-03-2005 17:20

Dołączam się do lamentu innych graczy < :P >
- Depo
- Bank
- Paru "nowych" questów (np. na brass armor/battle axe/scmitar itp :) >

A tak poza tym to:
- Na pónocy Rook~ powinien być teren oblodzony i pare frost troli itp. <oprócz Yesti>
- Małej pustyni z paroma skorpionami i (jak ma miejsce w pomieszczeniu z kataną) za gróbą ścianą Ancient Scarab lub Fire Devil <tak dla picu :) >
- Jedna kopalnia z małym respownem dwarfów <only dwarfów>
- Gdzieś po lasach powinny spacerować Skunksy i Boruki :P

I chyba to wszystko... :)

Serex 15-03-2005 18:00

a mi

mi brakuje rónów np. jest tylko antidote dali by CIPowie light magic missile a pk mi nie brakuje :p

apollo 19-03-2005 17:44

Mi Brakuje Depo i Koni zeby szybciej jezdzic :P Albo Domków :P

apollo 19-03-2005 17:47

Mi Brakuje Depo I Koni Zeby Szybciej Jezdzic Także Na Majnie Te Konie :P

Clark 19-03-2005 18:17

;p

A mi brakuje pvp na rooku;p chetnie roz***al bym kilku noobow:D i jeszcze depo by sie przydalo ale depo to glupi pomysl bo pomyslcie mozna by 2 charem z maina wysylac se eq na rook i mial bys k set na rooku (podaje przyklad niektorzy pewnie cos lepszego) dlatego jest to bez sensu jednym slowem PVP PLX!!:D Nowe questy to tesh dobry pomysl :)

Ma$ter MatiK 19-03-2005 20:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Clark
A mi brakuje pvp na rooku;p chetnie roz***al bym kilku noobow:D i jeszcze depo by sie przydalo ale depo to glupi pomysl bo pomyslcie mozna by 2 charem z maina wysylac se eq na rook i mial bys k set na rooku (podaje przyklad niektorzy pewnie cos lepszego) dlatego jest to bez sensu jednym slowem PVP PLX!!:D Nowe questy to tesh dobry pomysl :)

1.wyobrazasz obie walki 1 lev vs. 2 lev???Bo ja niestety nie...
2>Depo to beznadziejny pomysl,ale z innych powodow niz ty podales...

Elite knight z aldory 20-03-2005 14:37

X( X( Mi brakuje na rooku DEPO !! X( X( bo mam rookstayera i niewiem gdzie chowac zecczy i wkladam do innej postaci ale ona tesz ma capa X( X( i mam 10 postaci wypchanych kasa i itemami X(

apollo 20-03-2005 16:31

Czemu Nikt Nie Popiera Koni :( Pomyście Rycerz Na Koniu Przyjerzdza Kolo Pienknej Damy Zeby Ja Uratowac :P

szary_Ludek 09-05-2005 17:38

Mi brakuje depo, dobrych itemkow i przedewszystkim zabijania innych ludzi... :evul: :evul: :evul:

Adek 09-05-2005 20:05

Popieram Cie Apollo

Konie to dobra rzecz ale przydaloby sie
wiencej questuw

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:34.