![]() |
Czego Wam brakuje na Rookgaardzie
Mi brakuje :
Demonów, Zabijania innych graczy |
Cytuj:
|
A mi brakuje lepszego eq do zdobycia, np. z jakiegoś nowego questu (mogliby zrobić tego questa ze spikiem :) )
|
Mi brakuje czarów i rżniecia nOObuw.
|
Cytuj:
Nie ładnie ,chciałbyś w grze uprawiać sex??:P ,joke hehe :P ,a ja chciałbym żeby na rooku były dostępne spike sword i brass armor ,bo że sunrise jako jedyny ma brass armor to jest nie fair :( |
Cytuj:
zalozmy ze masz czary na rooku na Infernie, na rooku nabijasz 50mlvl wychodzisz dostajesz od kolegi SDki i nabijasz w 1 dzien ~50lvl. Fajnie? by ktorys z modow Rżniecie nOObow (zakladam ze chodzi o PK) Rookgaard- newbie island sluzy do tego aby kazdy pocztkujacy gracz mogl sie zapoznac z zasadsami panujacymi w Tibii a nie po to zeby go zabijali 8lvlowi PKerzy Cytuj:
|
Cytuj:
Co racja to racja :( |
Cytuj:
A na rooku brak mi..... <verble> DEPO ! Zaskoczeni ?? :P |
mi na rooq brakuje takiego lisciku, ktory jest obok jablka, na ktorym pisze
"porzuccie wszelka nadzeje, ci, ktorzy tu wchodzicie!" ;P a tak serio, to brakuje mi normalnych graczy... |
Hmmm.... czego mi brakuje? Brakuje mi depo. I brakuje mi najazdów, takich np. 2 zerki rynek atakują. :P
|
Zdecydowanie DP
moglo by to byc male dp do kturego NIE da sie przeslac nic z miana pomoglo by to w grze Rooksteyerom :) |
Depo i bank
Mi brakuje przedewszystkim depo i banku, dobre to by bylo dla rookasterow :mag: [IMG]C:\Documents and Settings\Adrianek\Pulpit[/IMG]
|
a mi.....mi brakuje tam czarow!!! daje przyklad: jakis rookmaster na na 20lvl ma wystarczajaco many na hmm albo fire fieldy, to szkoda, ze nie mozna kupowac blank runow i czarow no nie?? :) :)
|
Mi brakuje większej liczby potworów.
Wyspa powinna być większa ! Na rooku tylko są minosy, orki, szczury, bugi, spidery i skeletony ! Powinny być dwarfy, ghule oraz więcej skeletonów.
|
Nawet rota trudno ubic solo a ghoula to nie polozysz nawet w teamie
Chcecie depa? Wtedy wysłałbym sobie parcela z maina do rookgardu z jakims dobrym sprzętem |
Hmmmm, mi brakuje tak:
- Depo - Nowego potworka np. ghoula - Normalnych graczy - I kiedyś wspomnianego w Fake questu na Annihilator na Rooku - Magi - Oraz lepszego SHIELDA To chyba wszystko -.- |
Zrozumcie ludziska ze magii na rooku nie bylo, nie ma i nigdy nie bedzie bo uzywajac magii nabijasz mlvl. Na rooku nie masz profesji (he has no vocation) i nie wiadomo kim bedziesz. Takze gdyby ktos nabil 15mlvl i wybral rycka to normalnie maszynka do zabijania.
|
mi brakuje:
-depo -jakiegos sklepu rzeby mozna bylo wymieniac 100gp na 1platyne coin :) :) |
@UP: LOL ale zes wyrabal z tym 1k....
@TOPIC: depo, banku, normalnych graczy, fajnych expowisk, nowych broni, wiekszy rook plx |
Brakuje tylko dwóch rzeczy... depo i banku (wymiana gold na platinum), ale to tak bardziej dla rookstayerów :]
|
Mi brakuje depo,potworów i questuw.
|
przede wszystkim rook jest za maly. magia - tego NIE moze byc na rooku. zreszta, mozna zalozyc ze jest magia. chociaz zaklecia no vocation(znikaja po zejsciu z rooka, razem z mlvl) to by ulatwilo gre z drugiej strony n00bki by myslaly ze zrobia 15 mlvl i wybiora knight'a...hihihi
|
Cytuj:
PS: wyjątkiem jest tylko runa antidote :P to chyba jedyny rodzaj magii na roku |
Na rooku brakuje wiekszego zroznicowania potworow. Chodzi mi o to ze na rooku powinny byc potwory ktore juz pozniej nie wystemuja na Mainie tak dla urozmaicenia Tibii ;)
A co do MAGII na rooku. Runa Antidote i duzo ludzi pomija ten fakt ale jest to MAGIA jak idziemy do mnicha w swiatyni i prosimy o naladowanie naszego HP :) czyz to nie magia ??;] |
Czego mi brakuje?
Mi Brakuje DP przydało by sie :D i Wybijania N00bów ;)
|
Mi brak jakiegoś fajnego stworzonka. Mógłby być na roku jakiś scorpion na skale. :D
|
mi brakuje : depo, nowych miejsc (nie mam pacc'a i wszystkie miejsca na rooku sprawdzilem no procz najglebszych jaskin np tej gdzie siedza 7 minosow), lepszy eq i jakby zrobic taka arene walk :p - czlowiek vs czlowiek (aby nie bylo prania sie wszedzie bo nie po to jest rook) no i magi
|
mi by sie przydalo:
skrzynki jak w depo aby chować kase(nie można by było wysyłać paczek z maina na rook i z rooku na maina) |
Bez depo można przeżyć, bank też niepotrzebny itak mam 2K w platynkach. Ale ghoul by się przydał i spike sword :) może jak na tibi będzie dużo rokslayerów z levelami 20 to może dlanich by coś lepszego dodali :DD bo by zabijali mlodym potwory i ludzie by nie mogli levelów szybko robic :DD Albo karzdy quest byby l latwy bo potworki wybite by byly zawsze hehe
wystarczy 3 rokmasterów na tibi by bylo caly czas i będzie wielkie spustoszenie B) |
Luudzie... Po co wam Ghul na rooku skoro i tak 3/4 z was by go nie położyło nawet w teamie ? Żeby sobie na niego popatrzyć ? Z potworów to mogły by się przydać, Dwarfy, Liony, Scorpiony, może Swamp Trolle, Elf nawet i Hiena. Z broni brakuje Bone Sworda, możę Heavy Machete, Iron Hammer, Bone shield. Depo by się przydało, większa przestrzeń, mniej n00bków...
|
Dołączam się do lamentu innych graczy < :P >
- Depo - Bank - Paru "nowych" questów (np. na brass armor/battle axe/scmitar itp :) > A tak poza tym to: - Na pónocy Rook~ powinien być teren oblodzony i pare frost troli itp. <oprócz Yesti> - Małej pustyni z paroma skorpionami i (jak ma miejsce w pomieszczeniu z kataną) za gróbą ścianą Ancient Scarab lub Fire Devil <tak dla picu :) > - Jedna kopalnia z małym respownem dwarfów <only dwarfów> - Gdzieś po lasach powinny spacerować Skunksy i Boruki :P I chyba to wszystko... :) |
a mi
mi brakuje rónów np. jest tylko antidote dali by CIPowie light magic missile a pk mi nie brakuje :p
|
Mi Brakuje Depo i Koni zeby szybciej jezdzic :P Albo Domków :P
|
Mi Brakuje Depo I Koni Zeby Szybciej Jezdzic Także Na Majnie Te Konie :P
|
;p
A mi brakuje pvp na rooku;p chetnie roz***al bym kilku noobow:D i jeszcze depo by sie przydalo ale depo to glupi pomysl bo pomyslcie mozna by 2 charem z maina wysylac se eq na rook i mial bys k set na rooku (podaje przyklad niektorzy pewnie cos lepszego) dlatego jest to bez sensu jednym slowem PVP PLX!!:D Nowe questy to tesh dobry pomysl :)
|
Cytuj:
2>Depo to beznadziejny pomysl,ale z innych powodow niz ty podales... |
X( X( Mi brakuje na rooku DEPO !! X( X( bo mam rookstayera i niewiem gdzie chowac zecczy i wkladam do innej postaci ale ona tesz ma capa X( X( i mam 10 postaci wypchanych kasa i itemami X(
|
Czemu Nikt Nie Popiera Koni :( Pomyście Rycerz Na Koniu Przyjerzdza Kolo Pienknej Damy Zeby Ja Uratowac :P
|
Mi brakuje depo, dobrych itemkow i przedewszystkim zabijania innych ludzi... :evul: :evul: :evul:
|
Popieram Cie Apollo
Konie to dobra rzecz ale przydaloby sie
wiencej questuw |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:34. |