![]() |
Cachero 196 master sorc kilka sd po 1000+
|
pierwszy poraz pierwszy fajny ten film :)
|
ściągne,oglądne i wpis dołącze... :P
|
Supeerrrr
Nie no filmik za***isty:) zwlaszcza hity
miec takiego sorca:) ale mam jakis blad name mi sie nie wyswietla ani name charkow ani potworkow tylko zycie:/ ale filmik grtz wielkie pozdro |
Filmik wy***any tylko krótki :P
|
GZ dla niego.
@ Vudi Crtl + N |
Oglądałem już ten filmik ale komenta trzeba dać i wielkie uznanie dla "wymiatacza" Cachero. Normalnie tak gościa podziwiam, że sam bym sorca zrobił, ale PACC nie mam, a sorc bez PACC to według mnie, jak żołnierz bez karabinu :/.
P.S. Warto spojrzeć na loota z hunta. Mhm... by tak coś zapodał :P. P.S.2 Może jakiś konkursik na PACC :P, z chęcią bym wziął udział :P. |
Nice nice i jeszcze raz nice ... Hity po 1000 + ... More plx :)
|
Heh wlasnie sciagam.. oby byl dobry :D:D Ale po 100+ to ja z baseballa wale :P:P
|
No filmik fajny szkoda ze gosciu ma bana i szkoda ze lamie regulamin<do konca nie wiadomo ale..>
|
Fajny film :) A co do bana jest skrocony o polowe ;)
Nice stuff i skille Leftego ;) a na sd Cachera az milo patrzec B) Szkoda ze filmik taki krótki, oby wiecej takich :) Calmera rox :wiking: |
Extra film :) Najlepsze jest jak gościu wyrzuca z Behemota Dark Armor i Double Axe, a ten drugi: "Nób loot" (czy coś takiego) :) Wiem, że dla takich lvl to są śmieszne rzeczy, ale dla niektórych... :P
|
wreszczie jakis zaje***** filmik z calmery
|
Fajny filmik a loot...Mmm jeszcze lepszy :)
|
Lol
Fajny loocik... 15K w samym gp...
|
Hehe...co moge powiedziec: "Gratz"
:p on powinien dostac bana z te Hity :P a Blocker powinien dostac bana za loot ;)
|
Nie pozwoliłem na wyjście tego filmiku poza Tibia.de, nikt mnie o zgode też nie spytał, więc filmik z serveru zostaje usunięty.
I najprawdopodobniej żadnych innych w najbliższym czasie nie umieszcze. |
Cytuj:
Ale z ciebie Menel ,a myślałem że spoko koleś jesteś...-.-' |
Cytuj:
To raz, dwa że nikt mnie nie spytał czy może się dzielić moją pracą. Nie miał bym nic przeciwko gdy by ktoś mnie przed postawieniem tego tematu spytał ;] A że więkrzość fajnych filmików tutaj to filmiki kradzione, to już wy się martwcie... |
Oglądałem to już 2 dni temu (tibia.de). Spoko film :D już nie mówie o cachera o ogólność.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
link nie działa
|
Link nie dziala.....
|
Cytuj:
umiesciles w inecie i nie napisales All Right Reserved -.- Wiec kazdy to mogl se wziasc i puscic w kinie... Rozumiem gdybys sie wkurzyl gdyby ktos ci skocil pomysl na film i nakrecil ale widac ze jestes pozadnie uzalezniony |
Cytuj:
na TibiaDe obojętnie jak dobry filmik by był, a zawierał quest spoiling, zostanie on usunięty, każdy zamieszcza tylko i wyłącznie swoje prace, wszelkiego rodzaju oszukiwanie jest tępnione. A TibiaPl ? Spora część fajnych ss/fimlików tutaj, to stuff z tibiade właśnie. Jak sie dowiedziałem wczoraj chyba, na forum tibiapl, gra Sorcem beż runemakerów na MC jest niemożliwa... dla mnie to nowość... Jesteście fanami oszukiwania, admini powinni to tępić, z tego co wiem, jedyne co zrobili w tym kierunku to 'zmowa milczenia'. Sam bym zamieścił te filmiki gdyby klimat byłby tutaj inny... ~Lef. |
@Up
Mimo wszystko masz rację... @Topic Ładnie, szkoda, że postać sie niesłusznie marnuje... |
qrwa wysakuje blędna stronka
qrwa pomużcie bo mi wyskakuje blendna stronka popraw to bo ja tak bardzo mym kcial zobaczyc filmik ten X(
|
Cytuj:
EDIT: Boże co za idioci! Trudno panu Moto wejść na tą cholerną Tibia.de i tego poszukać? Po cholerę Leferty, który nie chciał tutaj zamieszczać miałby ci przesłać? Masz oczy to naucz się patrzeć -.-'.. |
Lefty, czy wyślesz mi ten filmik na maila ?? odrazu mówie że nie będe go nigdzie publikował.. 100% prywatności.. Jeśli się zgodzisz to mój mail: [email protected]
|
Cytuj:
Napisz mu to na PW |
Nom z takim lvl to on sobie moze poszaleć B) .Widze,że robi sie drugi bubble :p
|
@up
Ba 100x lepsze od tego "bubla" ... |
@Thero
Miło że nie tylko ja tak myślę ;] @Wypas Dzięki za nie rzucanie mięsem za popsucie twojego tematu @reszta Na stronie mojej glidii, możliwe że pojawi się w niedalekiej przyszłości dział z filmikami... Adresu stronki nie podaje, bo jak komuś zależy to znalezienie adresu nie powinno zająć dłużej niż 5min. |
moze ktos zrehostuje?? ... plz!!
|
hehost plz.. tez chce obejrzec +1000hp by SD of Cachero:P
|
jak nee chcecie teg linka tutaj to moze ktos zamiesci link z tibi.de?? bo na 100% kazdy by chcial ten filmik obejzec.....plzzz
|
MAm prosbe wyslij mi ktos ten film na mail [email protected]
Albo zamiescie link z tibi De bo mi te z 1 strony niei chodzi :( |
Prosze o rehosta bo link mi nie działa Dx
|
Porażka
Error ;/
Szkoda bo bym sobei zobaczył siłę Sorca zwłaszcza że też takim gram tylko troche niższy (35Master). :( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:15. |