![]() |
Co sie stało z Tibia dzisiaj????
Dzisiaj o godzinie 21:30 zalogowalem sie na chara i pojawilem sie na rOOku i nie wiem co sie dzieje moze mi ktos odpowiedziec??
|
Może zostałes zrookowany. :D
|
siema mialem 40lvl teraz mam 1lvl :P ale wszystko wroci do stanu z przed 9 rano ja sie ciesze bo dzisiaj najwarzniejsze co robilem to 2 h treningu nic pozatym :P
|
hehe C I Py cie zrokowali :P
a tak na serio który masz lvl? pojawiłeś się tylko na rooku czy masz tez rook smieci (ewentualnie nic) skille itp? Jeśli to jest wynik jakiegoś błędu to koniecznie wyślij wiadomość C I P O M |
Cytuj:
jak wszystkie to troche nie dobrze... sporo dziś zrobiłem :( [ALIGN=center]***[/ALIGN] [ALIGN=center]Czy jakiś modek mógłby scalić ten post z tym na górze??[/ALIGN] [ALIGN=center]***[/ALIGN] |
Wrr gamemasterzy nabruzdzili na Danubi... i zrestartuja server do stanu przed 9 rano :( :( jelopy wstrente nabilem dzis level i troche skilli .. wrrr torche zakupow itp .. ogolem 7 godzin grania !!! sic !!! i za co ja place tego pacca zeby sie wqrwiac na takich ludzi o_O .. najsmiesniejsze to bylo jak qmpel zobaczyl Walkora z 1 lvl na Rooku :D hehhe jedyne pocieszenie :)
|
X(
7h poszło w pisdu! |
A tak sie fajnie na bh expilo
|
Ale jest taka lipa ze to tylko Danubia i to nie wszyscy gacze!! i prawdopodobnie trzeba bedzie zaczynac od nowa grac tymi co sie cofneli i LVL i skille poszly sie je*** wraz z Equip'em:/
|
olollolololl O.o
nie grałem dzisiaj ale dowiedziałem sie na gg że podobno danubia została shakowana czy to prawda????????
|
O godzinie 22.45 wyskoczyl mi error jak weszlem na www.tibia.gery.pl. (No v7.21 tibia clients found ,hit detect tibia once you have a client running)co to jest?
|
To nie hack tylko jakis pierd****y Bug ktory skopal cala Danubie i Ci co zostali cofnieci to prawdopodobnie nie odzyskaja LVL, skilli i Equip'a:/
|
server zostanie cofnięty do sytuacji sprzed kilkudni :/
|
re up
Ci co nie odzyskaja lvl i skilli tzn beda mieli 1lvl? Wydaje mi sie ze danubia zostanie cofnieta do stanu sprzed 9 rano. Wszyscy beda mieli takie lvl i itemy jak o 9 rano. Dlaczego sprzed kilku dni? |
A ktoś może wie kiedy włączą Danubie? ?(
|
Jesli nie cofna tego to wszyscy ktorzy wrocili na rook'a bez powodu juz tam zostana z 1 LVL i ze skillami 10\10 i bez zadnego EQ:/
|
Orginalna Wiadomosc napisana przez GM Fad van Nal :
Danubia had a problem a few minutes ago, all chars that logged in went to Rookgaard. It is a bug and currently a server reset is in progress (state 9am cet). Po wiecej informacji zapraszam na : http://forum.tibia.4players.de/forum...hreadid=284894 ..lipa tyle grania :/ |
lol
zrobic cipow w jajco i powiedziec ze miales 70lvl elite palas mp arma i ze jestes na rooku i niech ci przywroca kto wie moze by przeszlo |
Wiem co się stało:
CIPowie zrestartowali nasz serv tak jakby to było od rana i to co robiłeś przez cały dzień było poprostu nieważne mogłeś wyrzucic na ziemię MPA a i tak byś wieczorem miał go. 8) |
Tak się składa, że teraz wszystkie światy są off.
No to sobie nie pograłem. |
właśnei o co wam chodzi z tą danubią wszystko jest wyłączone i na stronce która strasznie się ślimaczy szukając swojej postaci lub kolegi poprostu jej nie znajduje, obawiam sie, że to może być hack ;(
|
Ale do dupy ja piernicze skilla nabilem kurna .KIedy maja zamiar wlonczyc te cholerną Danubie bo umieram, brak Tibii....... pip pip pip piiiiiiiiiiiiiiiiiip
|
Mam nadzieję że na liberze tak niebędzie (nie chce miec 1lvl). Ciekawe co się znów stało z całą Tibią?
|
Mi podskoczył Mlvl, i znów mi spadnie ;( , ale lepsze już to niż cofnięcie do 1 lvl. :)
A ten text mnie dobił :)) "Character walkor does not exist. " |
Czy ktos kur.. wie kiedy bedzie szlo juz grac na tibi??
|
Tibia dziala okolo 23 ale dzisiaj rano kazdy serw jest wylaczony i co tu robic ludzie:/
|
Mi wlasnie chodzi o dzis!
Kiedy bede te servery wlaczone? |
Ej ale wszystkie servy są wyłączone, możecie powiedzieć kiedy będzie można grać?? I czy na wszystkich się tak cofnie?? Bo jak tak to poroz********m tych wszystkich CIP`ów. np na Calmerze??
P.S. O widze że Premie włączyli może zaraz nas wpuszczą :P |
Ze Premie wlaczyli to wiem ale niech wlacza Nova x(
Bo Nova wlaczaja prawie zawsze jako ostatnia x( Mi sie wydaje ze poszedl jakis hack ale niewiem... |
Chyba dopiero po 12 odpala wszystkie serwery :(. Takie mam przeczucie.
|
A ja chcem zeby wlaczyli Danubi i niech to nie bedzie hack!! bo inaczej sie potne:P
|
Najwazniejsza jest rubera!!
|
Techniczni Problems
Z powodu technicznych problemów gameworlds musi pozostać offline dla w przybliżeniu 3 godzin. Pracujemy, by postanowić wyjście. Możesz nadal zagrać na gameworlds umieszczony w Stanach Zjednoczonych ale nie możesz zarejestrowania się więcej. Zmartwiony dla jakiejś niewygody. Twój Team CIP Takze da sie grac na serwerach Amerykanskich a na Niemieckich sie nie da x( CZyli serwery wlacza w przyblizeniu o godzinie 12.00 |
A jak wlacza za 2-3 dni!!!
|
Wiecie co?? Jest godzina 9:16 a tibi dalej nie ma...... Moze wiecie na 100% kiedy wlacza serwer??
;/ |
Do trzech godzin!!
tak pisza na stronie! |
Ja się dzisiaj o koło 8 chce zalogować a serwy offline. Pisze do qmpla na gg czy on też nie może grać a on na to że może i że zalogował się koło 6 rano. Wbić nie można było ale ludzie co byli wcześniej zalogowani to mogli. Dziwne nie?
|
Technical Problems
Due to technical problems the gameworlds have to stay offline for approximately 3 hours. We work to resolve the issue. You can still play on the gameworlds located in the US but you cannot login anymore. Sorry for any inconvenience. Your CIP Team |
Ja prubowalem wejsc na tibie od 7:40 i nic laduje postac bardzo dlugo i potem wyskakuje .
|
A TERAZ PO POLSKU:
Problemy techniczne Z powodów technicznych wszystkie serwery muszą zostać wyłączone na około 3 godziny. Pracujemy6 nad rozwiązaniem tej kwestii. Można ciągle gtać na serwerach w USA, ale niew można się więcej zalogować. Przepraszamy za kłopoy. Drużyna CIPów |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:30. |