![]() |
Znowu nawalili?
Nie było tematu w Niusach (wiem, wiem, nie każdy wstaje w niedzielę rano, żeby grać w Tibię :P ), ale teraz wszystkie serwery Tibii są wyłączone. Tzn już przynajmniej pół godziny - problemy są również z dostaniem się na witrynę www.tibia.com... :(
Czy któryś z modków ma jakieś bliższe informacje dlaczego serwery są wyłączone i kiedy ewentualnie będzie można znowu grać? |
Ja tez sobie chcialem zagrac w tibie i wstalem o 7 :( a tu serwery sa pozamykane kurde ale sia zdenerwowalem jest w tej chwili kolo 8 i dalej zamkniete
a ja sobie specjalnie wstalem rano mogłem sobie pospać :( |
ja wstałem 6:30 zeby sobie pograc kolega jakis czas temu sie wylogowal i nie moze sie zalogowac ja gram ciagle widze ze gra jeszce kilka osob staoi w depo jakies 10 osob
|
Czyli krótkomówiąc wszystkie poranne plany związane z Tibią poszły sie (cenzura). Ja również chcialem sobie popykać rano ;( :(
|
8:37- przyszlem pod depo w ab jestem tylko ja i jakis kolo z czerwona czacha LOL
|
boje sie tylko, by nie przywrocono stanu gry z wczorajszego save'a ( dla mnie to bylby lvl, skill i 7 k gp do tylu :/ )
ale CIPowie nawet nie zamiescili tematu w newsach, oby to nie byla jakas niespodzianka od hackerow czy cos... |
Ja Wam zaproponuje pomysl ktory wymyslil moj kolega.
Ma on ze 100 filmow na TibieCam na dysku, i teraz se je oglada. Proponuje zrobic to samo. Widze, ze przez te off serwów Gimli bedzie mial troche roboty (tylko Gimli z modkow siedzi teraz na forum) :D A ja se ide poczytac Harrego Pottera :D |
08:59 Server is saving game in one minute.Please log out.
czyli chyba powinno po restarcie dzialac |
Około godziny 9:00:
Cytuj:
|
Technical Problems
Due to technical problems the gameworlds have to stay offline for approximately 3 hours. We work to resolve the issue. You can still play on the gameworlds located in the US but you cannot login anymore. Sorry for any inconvenience. Your CIP Team ale glupie C I P Y X( |
i to jeszcze w niedziele...
jak ja moge grać tylko w sobote oraz w niedziele do 12... potem do kościoła... a jak wróce to sie już nie logne :O
|
CIPY JEDNE :(((
Cały tydzień sie z qmplem umafialem na niedziele rano, na poranny wypad na cycki, i do amazon camp.
ALE NIESTETY ZASRANE CIPY ZAWIODLY :((( ;( *APDEJT* Aż sie płakać chce ;( |
CO TO W OGÓLE (CENZURA)
JA WSTAJE O 6:OO CHĘ ZAGRAĆ SOBIE PRZUY NIEDZIELI (BO W SOBOTĘ MAM BASEN) A TU Cytuj:
|
A co najgorsze ostatnio im sie takie przestoje powtarzają zbyt czesto.
|
Nie wiem czy wiecei ale juz chyba za 3 takie tematy sa w dziale "Inne" Wiec nie wiem po co to tyle tego ma byc
|
jezeli cofna wczoajszy dzien to ja bede musial przechodzic caly rookgard jeszcze raz :[ fak!
bo przeszeldem go od 18 do 22 fakk!!!!! |
CIPY NA SYBIR!!
Przeciaż takich cipuf to powinni zaraz zamknąć za takie coś! A jak robią remonty to niech dadzą chciaż jakąś wiadomość.
Cofnięcie gry do wczoraj jest kategorycznie zabronione! Przecież ludzie stracą tyle kasy, stuffu, skilli ze glowa mała :( |
Ja nie nażekam bo pacca niemam. Jak bym płacił to wtedy bym mógł stękać i prychać :)
|
no i co z tego?
No i co z tego ze nie mam pacca?
ja chce grać! cały bozy tydzień planowałem tą niedziele! ;( Kurde zaraz powinno ruszyc :)) |
Spójż na to troche z innej strony, nie tylko ja chce, ja musze. Oni odwalają kawał dobrej roboty i teraz napewno robia coś by nam wszystkim sie lepiej grało. W tych godzinach gra najmniej osób, wiec nie dziwie się że to właśnie je wybrali do jakiś poprawek czy modernizacji. Kolesie pracują a ty grasz za darmo więc troche szacunku. Fakt że zarabiają na paccach ale to już inna historia.
|
????????????????????
cie chyba źrebi!?! Kurna to niech chociaż dadzą znać że coś bedą robili!
Jaki kolo normalnie. Shizy! :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
No ty chyba sobie kpisz?!? Wstaje sobie w niedziele rano taki cip i nagle wpada na pomysl robienia czegos lepiej?!? Lool |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
daj looz
kurde nie chce mi sie juz pisac bo ty i tak nic nie qmasz :(
|
Cytuj:
lol :D :D :D Tak to już bywa z tymi CIPKAMI :) |
ja kce grac :(((
juz starczy tego czekania! dawac mi tibie bo jak nie to pojade do cipuf i im recznie wytlumacze ze juz 3 godziny minely!!!
|
dan00bia juz dziala:)
|
Cze. Mam lekki problem z Tibią - od wczoraj nie mogę się połączyć z serverem świata, dostaje komunikat o tym, że "connection timeout". Nie moge też wejść na tibia.com 8o ale widzę że servy nie są wyłączone, bo ktoś na nich siedzi :P
Może mi ktoś napisać jaki jest adres servera Hiberni i ewentualnie na którym porcie jest ustawione połączenie ?( Dodam tylko, że net działa bez zarzutu, nic nie grzebałem w ustatwieniach, tym bardziej w rejestrze, a jedyne co mnie zdziwiło to dostępny numer GG servisu mojego dostawcy internetowego o 4 z groszami nad ranem :) |
Cytuj:
|
Nie wszystkim nie działa Tibia. Gdy się zalogowałem na chwilke by zagadać do kumpli, to nie było ani jednego problemu. Mogłem się wlogować, przelować, wylogować i Bóg wie co jeszcze.
Gimli, Twoją postacią też mogłem to zrobić, więc pewnie z Tobą coś nie tak =P |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:07. |