![]() |
Wojna na Pandorii
Koniec siedzenia pod miotłą Polaków. Dzisiaj kilku SWE chodziło po Tibii i lało polaków. Yattering sie wkurzył i wypowiedział wojne(a raczej założył Gildie Polaków-Wojaków), a raczej Thor Pee wypowiedział, bo twierdzi, ze polacy zaatakowali jego kumpla swe Amilad Erus(Zapomniał o tym, że przed tym Amilad i kilku swe chodzili i zabijali Pol). NA razie to wszystko jutro jakies fakty z wojny przyniose...
|
ooo ty tez grasz na pandorii?
@topic zanim oni zaczeli lac tych swe to.... |
Cytuj:
|
no moze mamy szanse....
ale pomysl yatter~ z truskawa bedzie walczyl? potem inni moze tez nabija red skule i co koniec? high levelow polakow az tak duzo nie ma |
Cytuj:
|
Bedzie niezła akcyjka...
|
no moze bedzie dobrze, wszystko zalezy od tego jak sie zorganizujemy.....
@up z tego co wiem to ty nie grasz na pandorii.... |
Ehhh nie macie za grosza wiary musicie wierzyc w polakow a nie w jakis swe...
Polak to swoj ziom i trza sie trzymac razem:) |
Cytuj:
btw. Czuje ze ta wojne przegraja polacy, jak sie pytalem wiekszosci czy ida sie bic to odpowiedzi byly takie:Mam malo uh, Pozniej sie zbierzemy,Narazie za duzo swe biega, Mam ****a mega lagi!!!!!etc. |
oczywiscie ze przegramy
z kilku powodow: np to ze jestesmy zorganizowani jak ****a mac to jedno ale ze łącza mamy dupne to drugie pozatym łapiecie sie za wojne jak nawet leva dobrego nie macie a mysle ze bez sensu tak jak polacy przegrali na titanii przegraja i na pandori |
Kajzer jak nie wiesz co sie dzieje na pandorii to nie komentuj bo mi sie chce rzygac !!
Wygramy ... (mam nadzieje) a jezeli nie wygramy to ich oslabimy chociarz. Mamy szanse ... |
Mi się wydaje, że nie mamy szans, ale to tylko przez nas samych. Historia sprzed 5 minut: Przychodzi pod depo w Ab jeden koleś i zaczyna nawalać jednego Polaka (nicków celowo nie podaję). Wszyscy się na niego rzucili, to ja niedługo myśląc też. Nie ubiliśmy go - poszedł sobie. Za chwilę jednak wrócił, co ciekawe z jednym z naszych rodaków i zaczęli mnie nawalać. Oczywiście dednąłem... nie miałem szans będąc na 20lvl, a walcząc z 23 i 38. Miałem nie atakować w ogóle, ale myślałem, że jakby co to całe depo Polaków pomoże... jak się okazało nie pomogli. Nie wiem jak wygląda sytuacja w szeregach SWE. Być może jest podobnie... a być może nie.
PS. Ten post nie miał na celu użalania się nad sobą samym tylko przybliżeniem nieco sytuacji panującej wśród Polaków (niewszystkich). Proszę o nie bluzganie, to tylko moje zdanie i nikt nie musi się z nim zgadzać. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Prawdopodobnie dlatego, ale white skull był za nawalanie tego gościa, który zaatakował Polaka. W sumie to nie żałuję tego, że zginąłem, ani nie żałuję tego co straciłem (łopata, lina i szalik <rotfl>), ale żałuję straty expa... 10000 :P W sumie to po wojnie odrobię to w 2 godziny na amazonkach, ale... PO WOJNIE, czyli nie wiadomo kiedy ;) A może już dziś, jutro?? ;)
|
Cytuj:
nie rozumie, biles pk i miales white skula? cos tu nie pasuje:> |
To nie był PK. Tzn. nie miał red skulla, ani kiedy przyszedł (jeśli dobrze pamiętam) nie miał nawet whita. Chyba, że w tym zamieszaniu zrobiłem przypadkowego missclicka... nie atakowałem z ramki Battle tylko prawym i Attack. Co do tego jednak nie jestem pewny.
|
Ludzie wlasnie wy***alismy polowe demonius :D look na tibia.com :D
Musimy wygrac :D W koncu udany trap :D jeje :D :D |
ku.rwa nigdy mnie nie ma jak cos ciekawego sie dzieje.....-.-
|
Cytuj:
Hehe nasze fragi: Exefs Killed at Level 41 by Thon Lethis and by Bertas Vice'Roy Looniie Killed at Level 38 by Tie Pogromca and by Dalanther Angel Dominantes Killed at Level 45 by Dalanther and by Paul Calin Bazir Killed at Level 29 by Paul Calin Dragua Killed at Level 61 by Tie Pogromca and by Dalanther Rowe Killed at Level 37 by Yattering Suvri Killed at Level 62 by Tie Pogromca Marbol Killed at Level 43 by Dalanther and by Lady Angel Windrunner __________________________________________________ ____ Coś na osłode: Cruth Banished: until 09.03.2005 19:30:17 CET because of excessive unjustified player killing |
To co Shy~~ dalej twierdzisz ze oni wygrywaja :D
|
mamy duze szanse, ale jak wszyscy zaczna sie potem klocic to bedzie koniec...
|
Podobno przd chwilą się ta wojna skończyła...
Przydał by sie jakis poradnik. Ja nietety w tej wojnie nie uczestniczyłem teraz żaluje. Podobno Polacy wygrali. Po thais wszyscy biegają na biao czerwono, a fibula zotała opanowana przez naszych. Jak to będzie dalej czas pokaże. |
Cytuj:
@Morvi Plan jest taki, ze confusion ma zostac i sprawiac kontrole nad innymi polskimi gildiami, ktore sie uformuja. W Cofusion zostana high levele i najbardziej zasłużeni na wojnie... PS: Zapomniałem powiedzieć: Rano jak próbowaliśmy trapa na fenze to uciekała jak zarzynane prosie-ledwo zwiała :) @up dopiero 1 bitwa skończona. Swe s*******ili, a ci co dedli to nie wrócili. Polacy wygrali bitwe. Demony tak szybko się nie poddadzą ale poddadzą wcześniej czy puźniej :). Teraz w to wierze jeszcze bardziej!!! |
powiedzcie mi..... czy familia windrunner(polska familia) uczestniczy czynnie w wojnie?
|
Gadałem kilka godzin temu z kumplem. Był wraz z innymi polakami nie jestem pewien ale chyba koło Fibuli i spotkali się ze szwedami. Nagadał Narelowi co o nim myśli i wszyscy ruszyli do ataku . Niestety kumpel zginał :kat: Jutro dowiem się szczególów jak potoczyły sie ich dalsze losy. Jeżeli to prawda co piszecie o naszym zwycięstwie to gtz dla nas :D
A ja to wszystko przegapiłem X( To nasze duże zwycięstwo(ban dla pana Cruth osłabiło szwedów). Tylko tak dalej. |
Cytuj:
|
Ta wygrana bitwa to dobry znak na przyszłość.
Polacy teraz za żadne skarby nie odpuszczą. Poza tym mamy przewage liczebaną ( przynajmniej w wojnie dalo sie to zauważyć) Prędzej czy później wygramy :) |
war !!
na pandori teraz jest taka zadyma ze bania mala mam tam niski lvl i dzis w depo w carlin kilkanascie minut stalem az posilki polskie przybyly !! zapraszam wszystkich polkow na pandorie!!!!!!!!!!!!!!!
|
Chciałbtm dodać jak upokożylismy gildię Dem~uciekali az sie kurzylo i rano i wieczorem :) To dowód, że Polska to silny naród i dokopiemy szfedom. Po postowaniu szwedów na forum, że szybko polegniemy, nie mamy szans, żebyśmy wyszli z confusion i nie marnowali tak swoich postaci itd.(zygać juz mi się chciało) Szwedzi wreszcie zobaczyli, że jednak maja sie czego bać :)
|
uheauhea
a mi sie wydaje ze mamy szanse i to duze :-) zobaczcie na fragi.. cruth ma bana a nawet duzo osób padło z ich gildii... a yattering z red skullem walczy i paru innych chlopakow :P
|
Jutro dołączam do wojny me imie Shizukesa - 30 master iwth 44 mlvl;]
|
Też gram na Pandori. :P
Ci szwedzi mnie wnerwiają, ciągle by tylko chcieli władzy i władzy. To się musi skończyć! |
Teraz szwedzi mają nową taktykę: "skoro nam nie specjalnie wychodzi to zagońmy całą Pandorie do wojny z polakami" i na forum napisali, ze to my jesteśmy źli itp. Szkoda tylko, że nie pamięta jak to on(oni[swe]) robili Power Abuser. Zresztą przypomniałem mu to :)
|
szkoda ze nie zaczolem grac na pandori, z checia wziol bym udzial w wojnie ;/ a moze ktos bedzie tak mily i da mi na mainie p-set i warhammera?;) wspomogl bym was w wojnie :D
|
Też gram na pandorii sorcem. I z SD siekam szwedów. Pamiętam jak pierwszego dnia wszyscy grzali dupy w depo i blokowali wejścia. Zamiast pomóc, to jeszcze przeszkadzali... paranoja. Ale wczoraj nie działo się nic szczególnego, również słyszałem że na edron fenza w depo siedziała i bała się wyjść. Więc na razie nie jest źle.
|
Ja sadze, ze polacy poniosa kleske... a dlaczego?
1) Szwed szweda raczej nie wych... a w Thais wczoraj akcja, gosc kupowal sporo hmm ktos tam chce mu spzredac no i spzredal ale prawie wszystkie hmm byly uzyte kilka razy, kupowal kilkanascie bp wiec nie sprawdzal. Ogolnie polacy sobie nie pomagaja moze nie chca pomoc? Nie chca zeby jakis gracz mail od nich wyzszy lvl mlvl/ skill? I dlatego staramy sie ich powstrzymac od tego blokujac respy sprzedajac wadliwe reczy (powyzsze hmm) 2)Oraganizacja szwedow jest wedlug mnie lepsza, umieja sobie poradzic 2swe vs 5 polakow i swe w konia zrobili ich chociaz lvl gdzies rowne. Takze watpie ze te wojne wygramy chociaz jestem za Polska. I wojny nie lubie. EDIT- Przywrociles mi wiare w POLSKE :D |
@Up
Ale to swe mają rządze władzy, chcą byc najlepsi i mieć najwyższe levele. Szwedzi na Pandori to tacy rasiści. Jak rozwala nas(co jest mało prawdopodobne) to wezma sie za inne nacje. Pandoria to dobry dowód, że Polacy potrafią sie zjednoczyć i walczyć o swoje. Dlatego mamy szanse. Co do organizacji szwedów i ich lepszym pvp. Podczas wojny leją najmniejsze levele, bo u nas niemogli udupić nikogo poważniejszego mimo, że maja wiecej high levelowych postaci i master sorców. To jest dowód, że Polak potrafi :) |
Cytuj:
|
Shinjix, jak się nazywa twoja postać na Pandorii??
@Topic Ja już wczoraj brałem udział w wojnie, ale na moje nieszczęście w samej końcówce. Nie zdążyłem się jeszcze rozgrzać.... :D. Na Trade chacie wszyscy piszą, że Nareli ma rooka.... Chciałbym tego doczekać.... :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:51. |