Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Co u was powoduje, że chce wam sie grac w Tibie!!?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=27712)

Vote 01-03-2005 21:42

Co u was powoduje, że chce wam sie grac w Tibie!!??

.. u mnie to czywiscie free itemki i darmowa kasa:P ...//Wchodze do depo otwieram moja skrzynke , patrze a tam parcel a w nim swiezutkie 6k^^... nie wiem od kogo na ale dzieki..:P iinym razem koles prawdopodobnie konczyl z tibia po wyrzucal troche itemow udalo mi sie zgarnac K arma..:D

Piszcie co wam sie podoba i co powoduje ze chcecie grac w Tibie

Nightwalker 01-03-2005 22:08

Np. wypada ci wkońcu Warhammer, na którego polowałeś całe 3 dni na Wild Warriorach. Kiedyś przez 3 dni to mi 3 wypadały, a teraz.... :(

Ja gram w tibie,bo mi się nudzi. Nie mam co do roboty to gram. Jednak zreguły mam co do roboty:
Lekcje, siłka, reddragon i oparę innych rzeczy. Uzbiera się trochę.

pijopiwnik 01-03-2005 22:11

ja zawsze lubiłem gierki cRpg, a ta mi sie szczególnie spodobała
więc.....chyba tyle:)

pozdro 600 for all

Scream 01-03-2005 22:12

celem mojej gry w tibie jest bycie lepszym w ta gre od innych.

Shinjix 01-03-2005 22:18

Mnie trzymają przy grze kumple i dość duza ilosc wolnego czasu-jak mi sie nie chce badz nie mam czasu-nie gram.
Renember: This is only a Game!

lukaszby 01-03-2005 22:29

Praca...

Nie ma co robic w pracy to gram. Potem przychodze do domu no i też gram bo w pracy brakło mi pare UH do BP albo do następnego mlvl. Z rozpędu robie następnych pare UH więc już nie przerywam, żeby BP zrobić, i tak to sie nakręca samo. Wszyscy znajomi z RL już się powk... na Tibie i skonczyli z Tibią, a ja gram...

Palin Ascoy 02-03-2005 13:30

Wiec...

Poczatkowo w moim miasteczku gralo nas niewielu, bo tylko moj kumpel z klasy jego brat i sasiad. Kumpel mnie na mawial a ja mowilem ze to gowno(bo gre upieksza grafa a tu tak jak by nic). ale pozniej jak udalo mu sie mnie namuwic zaczelem grac. Zaczlem sie coraz bardziej wkrecac. Az w koncu zaczelem grac przez noce i tak w kolko. Zaczleismy na przerwach o tym gadac non toper az zaczeli sie inni wkrecac w gre i teraz nas gra okolo 80 na Ruberze. I wszyscy mowili tak samo jak ja co to za gowno az niezagrali pierwszy raz. Tibia jest cool pod tym wzgledem ze ma wile polaczen np. magia profesje i te bajery choc niepowiem bym bardzo chcial jeszcze jedna profesje gdzie mozna wkladac 2 bronie:D to by bylo cos. Dobra bo was przynudzilem

Palin Ascoy Rubera
Palladyn
8lvl
6mlvl
skille 57/55 i ciagle rosna
:elf: :crusader:

Louner 02-03-2005 19:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lukaszby
Nie ma co robic w pracy to gram. Potem przychodze do domu no i też gram bo w pracy brakło mi pare UH do BP albo do następnego mlvl. Z rozpędu robie następnych pare UH więc już nie przerywam, żeby BP zrobić, i tak to sie nakręca samo. Wszyscy znajomi z RL już się powk... na Tibie i skonczyli z Tibią, a ja gram...

Myślę, że jesteś uzależniony. :(

Vermyn 03-03-2005 14:39

Trudne pytanie, ale mnie matywuje, ze kiedys zrobie Ani ;)

Polewkin 03-03-2005 15:20

Ja uwielbiam siedzieć w depo i robić wiecznie runy i jakoś mnie to nie nudzi!!Nie wiem czemu ale przynajmniej mlvl wzrasta!! :) :) Gdy troche sie tego uzbiera to 3/4 sprzedaje a reszte na hunt biore Dwarf soldierow najczesciej bo czesto robie HMM chociaz ostatnio robie Sdki i na belhodery bo z nich fajny Loot!!! :D :D

Imie xxxx
Serwer Lucera
Level 18
Magic Level 28(dzisiaj 29)
Skille 18/21
Profesja Sorcerer
>>>>>>>>>BEST SORCERER OF LUCERA<<<<<<<<<<<
:mag: :mag: :mag: :mag: :mag:

aliens 03-03-2005 15:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Polewkin
chociaz ostatnio robie Sdki i na belhodery bo z nich fajny Loot!!!

lol z sdekami na beholdera ? gratz...

lukaszby 03-03-2005 23:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Louner
Myślę, że jesteś uzależniony. :(

Ja też tak myśle ale jakoś mi to nie przeszkadza:). Więc nie smuć się, ja się nie smuce. Z każdym nałogiem można skończyć ot tak:). Jak mi się znudzi to skończe grać.

Pozdrawiam, Łukasz

Birmil 04-03-2005 07:08

chce byc najlepszy w axe fightingu na moim serwerze, i blisko juz jestem

Pan Własnego Losu 04-03-2005 10:50

hmmmm... trudne pytanie ale np. to:
10:55 You advanced from Level 15 to Level 16.
i dzieki temu che mi sie grac

Qbak2 04-03-2005 16:39

Grywalnosc!

tibia mnie wciagnela jak zadna inna gra przez 2 miechy bylem uzalezniony!! a teraz juz nie jestem ale lubie grac. poza tym tibia jest darmowa a za inne gry trzeba placic. o!
@Palin Ascoy u mnie to samo kiedy po raz 1 widzialem tibie myslalem ze to guwno ale kiedy zagralem.. ;p moi qmple mowiom ze tibia jest do dupy i nie warto czasu tracic! a sami ani razu nie grali tylko patrzyli jak ktos inny gra, a to sa 2 zupelnie inne rzeczy

Demadorian 05-03-2005 13:20

Dlaczego lubię grać w Tibie?? Hmmm... jest kilka powodów:

* mam sporo wolnego czasu i jakoś trzeba go wykorzystać ;)
* zdobywanie lepszego sprzętu
* chęć bycia coraz lepszym czyli trening
* tworzenie runek jest monotonne, ale myśl o pieniądzach które za nie dostanę motywuje do dalszej gry :p

Można wymieniać tysiące powodów a każdy będzie inny. Jedno jest pewne... ta gra uzależnia!!

Bucik 07-04-2005 15:05

a ja lubie się oderwać od rzeczywistego świata... wszyscy mną pomiatają w szkole to ja ich miotam w Tibi :D

remek 07-04-2005 15:38

Gildia

Jak zalozyc gildie?

Bobi 07-04-2005 16:14

Ja najbardziej lubie jak trenuje w kopalni, oglądam to forum i w tym momencie zabija mnie guard którego któś zlurował. Trace 2 lv w dół + skile, bsa itp. ...
A tak na serio. Lubie grać w tibie bo:
-można poznać fajnych ludzi
-można się wyrzyć np. pkująć
-można być lepszym od innych i z nimi rywalizować (np. w skilach, czy w lv)
-można się pośmiać i to czasami całkiem przednio
Istnieje też oczywiście duże prawdopodobieństwo uzależnienia się bo to cholerstwo wciąga i sami dobrze o tym wiecie ;). Traktuje tibie jako gre bo tylko tym ona jest i wam radze to samo. Świat jest piękny i trzeba się nim cieszyć, a świat tibi to tylko pliki które można usunąć jednym kliknięciem.
Pozdrowienia for all ;)

songo sayan 07-04-2005 18:41

A mnie się w tibii wszystko podoba oprócz br.

patrikoz 08-04-2005 06:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez songo sayan

Tak, tak wszyscy badzmy rasistami, a potem mowmy jacy to jestesmy dobrzy :)

@Ontopic - Advance, Promocja, Nowi koledzy, lepsze EQ, hunty itp

Anaconde 14-04-2005 21:20

Oks, jedziemy!
-wspaniali ludzie, którch poznaje
-przygody
-kasa, umm! :)
-advence itp.
-achh, i jeszcze cosik, ta adrenalina kiedy uciekam przed czyms :D

łasooshekh 14-04-2005 21:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez songo sayan

A mnie się w tibii wszystko podoba oprócz pl.

Nie no bez obrazy, ale gram na Galanie w Carlin i tam jest tylu pl noobków, że aż pojęcie przechodzi... co trzeci Polak tam jest w miare normalny...

Pacek 14-04-2005 22:38

a ja gram w tibie bo czasami akurat nie ma nic innego do roboty i to wszystko a gra z kompem jest nudna

Grodmar 14-04-2005 23:33

Poprostu, gry RPG to całe moje życie, ale nigdy żadna gra 2d, tak mnie nie wciągneła jak Tibia :]

drizztpl 15-04-2005 10:07

Heh. Ja wczoraj byłem na huncie na Warlordach, loot kiepski, ale było tak zajefajnie, że teraz mam straszną ochotę grać w Tibię, normalnie mógłbym tak całymi dniami siedzieć tylko przed kompem i grać, grać, grać...
A poza tym Koledzy (Pozdro Drakenius ;] )

Lord_Nerevar 15-04-2005 18:31

Huh... jakiś czas temu grałem duużo bo mi się ta gra bardzo podobała... teraz czasami mnie nachodzi żeby sobie troche pograc... nieraz loguje sie zeby pogadac...

PS czy ten temat nie powinien być w Inne?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:27.