![]() |
Co u was powoduje, że chce wam sie grac w Tibie!!??
.. u mnie to czywiscie free itemki i darmowa kasa:P ...//Wchodze do depo otwieram moja skrzynke , patrze a tam parcel a w nim swiezutkie 6k^^... nie wiem od kogo na ale dzieki..:P iinym razem koles prawdopodobnie konczyl z tibia po wyrzucal troche itemow udalo mi sie zgarnac K arma..:D
Piszcie co wam sie podoba i co powoduje ze chcecie grac w Tibie |
Np. wypada ci wkońcu Warhammer, na którego polowałeś całe 3 dni na Wild Warriorach. Kiedyś przez 3 dni to mi 3 wypadały, a teraz.... :(
Ja gram w tibie,bo mi się nudzi. Nie mam co do roboty to gram. Jednak zreguły mam co do roboty: Lekcje, siłka, reddragon i oparę innych rzeczy. Uzbiera się trochę. |
ja zawsze lubiłem gierki cRpg, a ta mi sie szczególnie spodobała
więc.....chyba tyle:) pozdro 600 for all |
celem mojej gry w tibie jest bycie lepszym w ta gre od innych.
|
Mnie trzymają przy grze kumple i dość duza ilosc wolnego czasu-jak mi sie nie chce badz nie mam czasu-nie gram.
Renember: This is only a Game! |
Praca...
Nie ma co robic w pracy to gram. Potem przychodze do domu no i też gram bo w pracy brakło mi pare UH do BP albo do następnego mlvl. Z rozpędu robie następnych pare UH więc już nie przerywam, żeby BP zrobić, i tak to sie nakręca samo. Wszyscy znajomi z RL już się powk... na Tibie i skonczyli z Tibią, a ja gram...
|
Wiec...
Poczatkowo w moim miasteczku gralo nas niewielu, bo tylko moj kumpel z klasy jego brat i sasiad. Kumpel mnie na mawial a ja mowilem ze to gowno(bo gre upieksza grafa a tu tak jak by nic). ale pozniej jak udalo mu sie mnie namuwic zaczelem grac. Zaczlem sie coraz bardziej wkrecac. Az w koncu zaczelem grac przez noce i tak w kolko. Zaczleismy na przerwach o tym gadac non toper az zaczeli sie inni wkrecac w gre i teraz nas gra okolo 80 na Ruberze. I wszyscy mowili tak samo jak ja co to za gowno az niezagrali pierwszy raz. Tibia jest cool pod tym wzgledem ze ma wile polaczen np. magia profesje i te bajery choc niepowiem bym bardzo chcial jeszcze jedna profesje gdzie mozna wkladac 2 bronie:D to by bylo cos. Dobra bo was przynudzilem
Palin Ascoy Rubera Palladyn 8lvl 6mlvl skille 57/55 i ciagle rosna :elf: :crusader: |
Cytuj:
|
Trudne pytanie, ale mnie matywuje, ze kiedys zrobie Ani ;)
|
Ja uwielbiam siedzieć w depo i robić wiecznie runy i jakoś mnie to nie nudzi!!Nie wiem czemu ale przynajmniej mlvl wzrasta!! :) :) Gdy troche sie tego uzbiera to 3/4 sprzedaje a reszte na hunt biore Dwarf soldierow najczesciej bo czesto robie HMM chociaz ostatnio robie Sdki i na belhodery bo z nich fajny Loot!!! :D :D
Imie xxxx Serwer Lucera Level 18 Magic Level 28(dzisiaj 29) Skille 18/21 Profesja Sorcerer >>>>>>>>>BEST SORCERER OF LUCERA<<<<<<<<<<< :mag: :mag: :mag: :mag: :mag: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja też tak myśle ale jakoś mi to nie przeszkadza:). Więc nie smuć się, ja się nie smuce. Z każdym nałogiem można skończyć ot tak:). Jak mi się znudzi to skończe grać. Pozdrawiam, Łukasz |
chce byc najlepszy w axe fightingu na moim serwerze, i blisko juz jestem
|
hmmmm... trudne pytanie ale np. to:
10:55 You advanced from Level 15 to Level 16. i dzieki temu che mi sie grac |
Grywalnosc!
tibia mnie wciagnela jak zadna inna gra przez 2 miechy bylem uzalezniony!! a teraz juz nie jestem ale lubie grac. poza tym tibia jest darmowa a za inne gry trzeba placic. o!
@Palin Ascoy u mnie to samo kiedy po raz 1 widzialem tibie myslalem ze to guwno ale kiedy zagralem.. ;p moi qmple mowiom ze tibia jest do dupy i nie warto czasu tracic! a sami ani razu nie grali tylko patrzyli jak ktos inny gra, a to sa 2 zupelnie inne rzeczy |
Dlaczego lubię grać w Tibie?? Hmmm... jest kilka powodów:
* mam sporo wolnego czasu i jakoś trzeba go wykorzystać ;) * zdobywanie lepszego sprzętu * chęć bycia coraz lepszym czyli trening * tworzenie runek jest monotonne, ale myśl o pieniądzach które za nie dostanę motywuje do dalszej gry :p Można wymieniać tysiące powodów a każdy będzie inny. Jedno jest pewne... ta gra uzależnia!! |
a ja lubie się oderwać od rzeczywistego świata... wszyscy mną pomiatają w szkole to ja ich miotam w Tibi :D
|
Gildia
Jak zalozyc gildie?
|
Ja najbardziej lubie jak trenuje w kopalni, oglądam to forum i w tym momencie zabija mnie guard którego któś zlurował. Trace 2 lv w dół + skile, bsa itp. ...
A tak na serio. Lubie grać w tibie bo: -można poznać fajnych ludzi -można się wyrzyć np. pkująć -można być lepszym od innych i z nimi rywalizować (np. w skilach, czy w lv) -można się pośmiać i to czasami całkiem przednio Istnieje też oczywiście duże prawdopodobieństwo uzależnienia się bo to cholerstwo wciąga i sami dobrze o tym wiecie ;). Traktuje tibie jako gre bo tylko tym ona jest i wam radze to samo. Świat jest piękny i trzeba się nim cieszyć, a świat tibi to tylko pliki które można usunąć jednym kliknięciem. Pozdrowienia for all ;) |
A mnie się w tibii wszystko podoba oprócz br.
|
Cytuj:
@Ontopic - Advance, Promocja, Nowi koledzy, lepsze EQ, hunty itp |
Oks, jedziemy!
-wspaniali ludzie, którch poznaje -przygody -kasa, umm! :) -advence itp. -achh, i jeszcze cosik, ta adrenalina kiedy uciekam przed czyms :D |
Cytuj:
Nie no bez obrazy, ale gram na Galanie w Carlin i tam jest tylu pl noobków, że aż pojęcie przechodzi... co trzeci Polak tam jest w miare normalny... |
a ja gram w tibie bo czasami akurat nie ma nic innego do roboty i to wszystko a gra z kompem jest nudna
|
Poprostu, gry RPG to całe moje życie, ale nigdy żadna gra 2d, tak mnie nie wciągneła jak Tibia :]
|
Heh. Ja wczoraj byłem na huncie na Warlordach, loot kiepski, ale było tak zajefajnie, że teraz mam straszną ochotę grać w Tibię, normalnie mógłbym tak całymi dniami siedzieć tylko przed kompem i grać, grać, grać...
A poza tym Koledzy (Pozdro Drakenius ;] ) |
Huh... jakiś czas temu grałem duużo bo mi się ta gra bardzo podobała... teraz czasami mnie nachodzi żeby sobie troche pograc... nieraz loguje sie zeby pogadac...
PS czy ten temat nie powinien być w Inne? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:27. |