![]() |
Pk pally team.
Ok przesyłam mój swierzutki filmik z pekowania które przed chwilką sie zakonczyło. A jak się zakończyło zobaczcie sami! :D
Team: 1. Ziolowy Pall(ja) 18 lev 62/50 10 m lev 2. Dark Xantos (skill wymiatacz) 16 lev 68/53 11 m lev 3. Antek szprycha (breaver) 20 royal 62/50~~ 11m lev Oczywiscie wszyscy pallkowie. :) Pk w poblizu venore. Patrzcie i uczcie się jak umierać. www.members.lycos.co.uk/zekok97/Ziolowypk.rec Have fun. Nowe filmiq z pk niedlugo B) :cup: |
Nie ma Key Logerra? :confused:
|
Cytuj:
|
właściwie baaaardzo nudne:/padły same lvl 10-15.Wstyd!!!z takim teamem takie male lvl bić.Warto tylko obejrtzeć końcówke.
|
Bili takie male lvle pewnie dlatego ze takie sie nawinely akurat (evil pk :))
Koncowka niezla, dluga stawialiscie opor temu 41 lvl knighotwi. Itemy fuksem ci sie wyrzucic udalo xD |
Racja lev takie małe bo takie łaziły kiedy chcielismy isc na cos lepszego to sie przysrał ten 41 knight ;/ Ale kit Wazne ze loot wywaliłem i zuzyłem all uh :)
|
Cytuj:
Topic: Nuuuuda. |
Wyłączyłem po 20 minutach, nie uważasz, że to wstyd taki film umieszczać na tibia.de? ;P.
|
Cytuj:
|
Omg...
Największy noob-pking jakiego widziałem. 3 Palków zabija 10-15 lvle i sie cieszą że są Pk'erami... -.- "Ostro?" - to mnie rozwaliło -.-
|
Cytuj:
|
Denne pk jednym slowem :p
|
Cytuj:
@Samek Dokładnie tak jak piszesz to leci ;). |
Cytuj:
Hmm... najlepsi hakerzy są ci co nie zostali jeszcze złapani a za najlepszego złapanego hakera w histori uznaje sie Kevina Mitnicka a nie jakiegoś rosjanina zapewne chodziło ci o Vladimira Levina. @topic Filmik poniżej przeciętnej nie ma czym sie chwalić i osobiście nie zamieścił bym takiego filmiku na forum. |
Cytuj:
Ale ok, masz racje^^ |
Cytuj:
|
NUDNE..Myślałem że z lunary będzie ciekawsze :(
|
Noob
noob pk lol 10-15 lvl zabijamy wez to wyłącz
Nick:Mocna paladinka Świat:Calmera skils:58/53 level:19 30%do 20 B) |
zzz... no nie mam nic do powiedzenia filmik nie udany
|
Cytuj:
|
K***a
Siema all .
Co wy se ****a myślicie.... Zobaczymy jeszcze....jak trapa od*******ima :) |
A takie qwa low lev bo ***a zadnego wyzszego niebyło jak sie przy*******ił ten 41 knight to qwa zanim jakies gnoje i tyle było qwa....
Sry.. z deka mnie poniosło bo jak widze co drugi posta "Low lev pk omg" "zz" "omg noob pk" "omg 10-15 lev pk" "noob" to az mi sie niedobrze robi :/ Ludzie zastanówcie sie zanim cos napiszecie! To ze 1 napisze "10-15 lev pk nuda" to wystarczy a nie wpadnie n00b skopjuje posta wkleji i ma. Ok wygadałem się... Zamknąć temat bo zaraz polecą next kommenty "10-15 lev pk" apowiem wam ze jeden 16 lev padł ! :evul: Rispect... Yours, Notes. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:45. |