![]() |
Jakie piwko lubicie najbardziej?? (od 18lat)
Ja osobiście jestem gorącym smakoszem tego trunku i zwykle popijam pifko
SPECJAL !!!!! :) |
Następny temat od czasów batonika-.-.Tamten został usunięty , a co ten spotka?-nie wiem.Pozwól że się nie wypowiem na temat piwa....warka rox ;) .
|
Co tam od 18lat.. ;) Ja lubie najbardziej Redds'a jablokowego, a potem malinowego.. ;) Ale i tak woodka jest lepsza niz piwo :D
|
pfi ja nie pije piwa.... SPIRYTUS! prosto z wiadra -.-
a tak na serio głupi temt - 90% forum nie ma skończonego 18lat zapewne zaraz zostanie skasowany |
Najlepsze piwo? Nie wypite.
|
Iiii tam... BIMBER R0X! :D :D :D Pamiętam znajomego mojego taty, co jak mu się nudziło to liczył krople owego "trunku".
"Jedna... Dwie... Trzy... (...) Dziewięć... Flaszka! ;) A tak serio- to nie pijam alkoholi jak na rozsądnego dwunastolatka przystało. ;) @down Spoko, mówię, że NIE PIJAM alkoholu. I nie zamierzam... |
ja *******e, 12-latki mowia jakie maja ulubione piwo -.- Ja bym do waszych postow wprowadzil mala poprawke: nie mowicie o swoich ulubionych piwach, tylko o tych, ktore MOGA BYC waszymi ulubionymi za jakies 3 lata... bo nie wierze, zeby ktorykolwiek z was mial stycznosc z tym trunkiem, chyba ze przez przypadek...
ad. topic: one and only - Warka Strong. Ten smak, ta rozkosz, ach, och ;] Lubie tez Książa, Harnasia i.. hm... no, jako to sie nazywalo... a, Lecha :p Jakos bardziej preferuje polskie marki, za wszelkimi Heinekenami czy Carlsbergami nie przepadam. Nie wspominajac juz o Reddsach, ktore sa normalna oranzada, tylko z lekkimi procentami... bardzo lekkimi... |
Czy ja nie mam 18 lat? Chyba... Nie wiem...
Moje ulubione to Heineken, ale najczęściej i tak pije Królewskie albo Steffla, bo mam w najbliższym kiosku... |
Strong 18,15 no i volt+
|
jakiekolwiek :D , byle było tanie i dobrze sponiewierało :p
<tak na serio to nie mam ulubionego, zawsze pije coś innego, zależy też ile chce wypić, gdzie, z kim i ile mam kasy :) > |
chcialbym tylko nadmienić, ze dobre z tanim wzajemnie sie wykluczaja...
|
Cytuj:
|
o kurcze....11, 12 lat!!?? ..ludzie...to juz jest patologia...wy lpiej sie zajmijcie czym konkretnym np szkołą a nie alkoholem
|
Cytuj:
Ja nie pije... jedynie herbate ;P |
@Up:
Ja akurat nie mysle, ze bede jakis 'ql' jak bede pil.. poprostu.. alkohol pozwala sie wyluzowac.. czlowiek jest bardziej smialy.. no i wogole.. a poza tym jak juz pije, to nie codziennie, tylko np. w piatki albo soboty.. A do szkoly sie nie czepiajcie, bo mam bardzo dobre oceny ;) |
Cytuj:
Nie pije bo nałóg wyniszcza, ja zgine grając a nie pijąc !! ;) |
Specjal czarny mocny for ever :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: <chociaz i tak mam 16 lat , to pije i co z tego ? a tak a propo , czesciej pijam wino (nie zeby ta odrazu biały patyk) wiśniówka lub porzeczkowa only plx> :<:<:<
|
Nie żebym się narzucał, ale czy wy mojego posta lub she przeczytaliście? Czy my tam mamy choć jedno słowo, że pijemy alkohol? Może ja ślepy, ale nic takiego nie widzę.
|
Dębowe Mocne i Mocny Full ;]
hehe. |
Volt Tylko z kufla! Takiego specialnego jeszcze ^^ Ale ogolnie nie gardze zadnym oprocz Tatry blee kiedys mi smakowala ale za duzo juz jej -.-. Speszial Black plx...and more more more...
|
Cytuj:
@Topic Myślcie sobie, że jestem pozerem, ale przy okazjach z kumplami lubię wypić jakiegoś małego dębowego or something, co dzdaża się bardzo żadko, i to nie dlatego, ze czuję się gorszy, gdybym się czuł gorszy piłbym przy każdej okazji o papierosach już nie wspominając(oczywiście nie palę). Czy jak pieprzony 12 latek napisze, że ma kaca to znaczy, że to pozerstwo? A jeżeli na prawdę ma i ma w dupie komentarze od "dojrzałych" 13 latków, którzy im napiszą, że są gówniarzami? Ja jestem głupim 12 letnim gówniarzem. O dziwo jako jeden z niewielu takich mam umiar i nie czuję się gorszy kiedys starsi kumple piją jakieś świnstwo... |
hmm.... mi niekiedy daje mąż mojej siostry i najlepsza jest WARKA STRONG
|
Taaaak...Bryna wszyscy wiedzą że ze Zdzichem sączycie bo 3 specjale naraz, ale ujawnianie tego do publicznej wiadomosci to juz skandal. Przez Ciebie dzieci zamiast zająć sie czymś pozytecznym mysla 3 godziny co by tu napisac zeby komus zaimponowac.W temacie wyrażnie bylo napisane od 18 lat, wiec nie wiem dlaczego wydowiadają sie dzieci 11 czy 12 lat. TO juz nawet nie jest smieszne. Moje gusta znasz... juzsie kiedys wypowiadałem.
BORYNA LEPIEJ BYS GRAL A NIE SIE OPIEPRZASZ !!!! ;( |
Cytuj:
|
Cytuj:
3 na raz?? hehe....standard :] niechwaląc sie mój rekord to prawie dyszka :] .....i ja tu nikogo do nieczego nienamawiam tylko zadaje pytanie kto jkaie pifko najbardziej lubi :] ...a co do tibii to moze znowu zaczne grac czesciej.... i sie nieopierdoalam tylko poprostu sie troche zaczołem uczyc :] nawet student czasami musi :P |
Cytuj:
hupe...Polak nie kaktus....pic musi.....a skoro już mówisz o nałogach to moze zwolnij troche z tibią :P a jeśli chodiz o moje niektóre wypowiedzi z Tibii to można powidzec ze kamufluje sie w środowisku :P |
Gonzo ma racje, Tyskie rzadzi.
|
Ja raz w życiu spróbowałem... omal się nie zrzygałem... od tamtego czasu nie pije i nie mam takiego zamiaru... co najwyżej podpiwek xP .
|
Dębowe mocne rządzi. Zaraz dalej Tyskie ofkoz. Albo wina ;)
Wódka tylko na weselach :P |
Cytuj:
hehe......i bardzo dobrze robisz (uwzględniając twój wiek) ....moze niejestem wróżką...ale cos mi sie zdaje ze za kilka wiosen zmienisz zdanie o piwie :D |
Cytuj:
@11-12 lat : ludzie, o co wy tak sie drzecie? Skoro taki 'gowniarz' pije, to znaczy, ze mu sie to podoba. Przeciez nie bedzie udawal, ze nie pije, co nie?-.- Coz, to jego wybor. A zdanie moze wziac kazdy, wiec prosze mi tu nie 'gowniarzowac'.Btw nie mam 12 lat. |
Cytuj:
A bicie rekordu było poprzedzone tygodniami treningów polegających na zmniejszeniu tolerancji :] i udało sie :P |
DAJCIE DŁŻEJ POŻYĆ SWOIM NERKOM
i wątrobom. Pijcie Kubusia albo tego dinozaura co lata po drzewach :P BTW Piwo powoduje: -Zaniki pamięci na czas nieokreślony (aż kumple z imoprezy nam powiedzą co robiliśmy po 10-tej butelce). -Bruździ w dokumentach (nie zdziwcie się jak was policja przyłapie na chodzeniu zygzakiem). -Utrudnia chodzenie, siedzenie na krześle(zawsze można spaść), komunikacje, stanie na baczność, prace, prowadzenie samochodu. -Kac. Według niektórych największy minus piwa i innych alkoholów(bez dopływu zimnej wody jest źle :P) -Kary na kompa(jeżeli twoi rodzice z powodów blizej nieokreślonych zakazują ci pić owego trunku). -Trudności z pamięcią i koncentracją(żadne vigor ani inne ziółka tutaj nie pomogą :P). Mam nadzieje że otworzy to oczy (lub odpowie na niektóre pytania) dłuższych użytkowników trunków ,,mocniejszych" jak i tym młodszym, którzy lubią się popisać (Pozdrawiam moją klasę :D). |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
wy tu sobie gadu gadu o piwach, powiedcie mi czy piliście kiedyś wino samoróbe?
mój brat (25lat) takie robi, są lepsze i słabsze niż takie "buraki" zawsze jak u niego w domu jestem to mnie szklaneczką częstuje :P (podejżewam że takie niedojżałe jest słabsze niż piwo) smakuje jak sok |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Jesli chodzi o alkohol, to nie mam nic przeciwko. To, ze pije to moja sprawa.. bede chcial, to bede pil.. Uncle Warrior, moze czesc sie 'popisuje', ale po co mialbym klamac? Jakbym nie pil, to bym nie pisal.. a poza tym temat jest bez sensu.. bo i tak malo kto pisze o ulubionych piwach, tylko robi sie dyskusja na temat "12-13 letni pozerzy, ktorzy pisza, ze pija piwo..)
@Down: 12 lat to 6 klasa.. mi tez bylo ciezko sobie to wyobrazic.. wiekszosc ludzi 'zaczyna' pic w wieku 13 lat.. bo gimnazjum, to sie jest doroslym i wogole.. (tak im sie zdaje!) Pieerwszy moj alkohol to byl bodaj w listopadzie. Walnelismy wtedy cwiartke przed dyskoteka.. pozniej bylo pol litra.. pilismy jakies pol litra (wodki) co piatek.. czasami byly przerwy.. a w ten piatek kumpel przynosi 0,7.. nie pisze tego, zeby niby pokazac, jaki to ja 'men' jestem.. po alkoholu jest fajnie i 'lubimy' pic.. mozna sie na moment wyluzowac i zapomniec o problemach.. gorzej jest w domu, bo czlowiek zaglebia sie w swoich myslach i te problemy wyrastaja na jeszcez wieksze.. |
12 lat, czyli jeszcze podstawowka... nie, nadal nie moge sobie jakos tego wyobrazic. Mowcie co chcecie, mnie do tego nie przekonacie. Ale to juz jest offtop chyba, wiec radze albo zalozyc nowy temat, albo zakonczyc ta dyskusje.
P.S. Żubry sux :/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:10. |