![]() |
Tibia.pl zweryfikowana
Strona tibia.pl, podobnie jak pozostałe strony, które uczestniczą w programie supportu stron fanowskich (tibianews, tibia.de oraz tibiabr.com) została zweryfikowana przez CipSoft.
Co się okazało, ilość znalezionych blędów była bardzo niewielka. Dodaliśmy jeden hammer (jest dostępny w grze, choć nie pytajcie nas, skąd go zdobyć ;) ) Zmieniliśmy także koszt w manie czaru Summon Creature z 200 na 200+, gdyż, faktycznie, nie jest to stała wartość, a zalezy od tego, co chcemy przyzwać. Możecie być więc pewni, że informacje, które znajdziecie na naszej stronie, są rzetelne :) |
Ciesze sie ze tibia.pl jest dobrze poinformowana. :D
Brawo matkus za duzo ludzi na stronce online :) I strona nie padla pod takim wielkim naciskiem. Jestem z tego dumny lol :D Edit: OMG OMG JESTEM PIERWSZY!!!! (lol) |
Hammer of Wrath
Atak : 46 Obrona : 12 Waga : 70oz. http://www.tibia.pl/items.php?sort=item&id=357 Quest ? :) |
No i ponowne gratulacje dla ekipy :) Od razu widać, że tibia.pl jest najlepsza :D
Już tylko czekać na ekspansję poza polskę :P |
Polacy potrafią :)
Co tu więcej mowic .
TIBIA.PL RULLEZ |
No, no no, nareszcie współpraca z CipSoftem daje jakieś rezultaty :) Oby więcej takich "nowinek" od CipSoftu :)
|
gratz
jak dla mnie ten hammer jest nagroda z annihilatora :P NPC daje go za misia :] |
Tragedia, tylko jeszcze tego brakuje aby br'y zaczeły tutaj wchodzić :p.
|
Tibia.pl króluje!!!
|
znam przynajmniej 3 strony, które będa podawac newsy u siebie "ściągając" je od nas i podawając jako "nieoficjalnie wiadomo... " :S
|
Polacy górom tylko szkoda ze wojny im dość śłabo idom ;P
WIELKIE THX DLA TIBIA.PL ZAW SZYSTKIE NOWINKI :p:p:p:p:p:p:p:p |
Jednym zdaniem.
TIBIA.PL RULEZ :] |
TIBIA.PL RULEZ :cup:
|
oko
jak na moje oko to jeszcze w narzędziach brak kosy i sierpa ale miejsza... może tibia.pl powinna otworzyć jakis nowy dział może >only english< to by nie tylko polacy się wypowiadali na forum...ale jak widze angielski w "naszym" wykonaniu to chyba to sły pomysł jest
|
Gratulacje...
Pytanie tylko 1 żebym był pewien czy tą broń można >Już< zdobyć z jakiegoś potworka/guestu czy też można ją tylko zobaczyć |
Cytuj:
Cytuj:
|
lól
Ja widziałem taki ;o
|
Cytuj:
Nie!!!!!!!!!! 8o 8o 8o 8o 8o Jeszczne nam tylko tego brakuje, żeby na tibia.pl siedziało 1 000 szwedów i blokowało/spowalniało działanie stronki. Zresztą z własnego doświadczenia wiem, że prowadzenie dwóch wersji niekoniecznie nawet językowych jednej stronki jest czymś okropnym chyba, że ktoś ma zamiłowanie do przepisywania polskich tekstów po angielsku ;). |
Coraz ladniej coraz lepiej :] i tak ma byc !!
|
Szwedzi to chyba najpożadniejsi gracze w tibi więc co chcesz od nich. Gorzej by było jakby zrobiony forum portugalskie wtedy by słynne br wchodziło
|
ciesze się że tibia.pl jest dobrze poinformowana :P
|
Of course :P
Oczywiscie Tibia.pl Rzadzi :) Oby tak dalej .....;)
|
na angielska wersja forum raczej nie ma co liczyc, najwyzej glowna strona zostanie przetlumaczona i hunted.
|
Cytuj:
|
Szkoda, że nie weryfikowali kilka dni temu, gdy Matkus dodał Tibię GG i MC do downloadu :)
|
Tibia.pl zweryfikowana?
Cytuj:
Pozdrawiam |
Cytuj:
Wszyscy wiedzą, że to była fake strona, więc nie wprowadzaj innych w błąd, ok? A co do tego, że tibia.pl jest rzetelnym źródłem informacji... no ja to zawsze wiedziałam ;) A wy nie? ;) |
Cytuj:
Uwierz mi, nie jest łatwo porzcucić coś nam do downloadu :P Cytuj:
|
ja niemowie ze zrobienie angielskigo forum jest trudne, tylko ze go nie zrobicie, bo jakos ciezko se mi to wyobrazic. zostawicie polskie i zrobicie jeszcze jedno angielskie? wtedy niby wszyscy beda szczescliwi, ale te drugie forum bedzie baaaaardzo zadkie odwiedzane bo polacy beda i tak pisac na pierwszym, a obcokrajowcy sami tak duzo nie zrobia. usuniecie/zmienicie te na forum angielskie? Wtedy z aktualnego forum na owym bedzie moglo pisac moze 5-10%, i caly czas beda powstawac posty w polskim jezyku "prosze przywroccie stare forum:((((((" albo poprostu zwykle tematy po polsku, bo wiele osob pewno nic se nie zrobi z tego ze zmieni sie jezyk forum :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I fajnie, że nie dałes się sprowokowac, bo przyposzczam, że cześć moderatorów tutaj dałaby się (wiadomo kto :P) Więc masz u mnie wielki plus :) Pozdro. Cytuj:
Nie pij tyle kawy i uśmiechnij się czasem.. :) |
Hmm..Interesujące ;)
Mówiłem, że CIPSoft będzie rozwijał bronie obuchowe..niezły krok =] Nawet wygląd Silver mace poprawili. Ciekawi mnie tylko jaka jest konkretna nazwa tej nowej broni ? Widzę, że Hammer of Wrath. Natomiast na tibia.br.com i kilku innych stronach pisało "Critical Slug". |
Cytuj:
Ontop: TIBIA.PL RULEZ -.- PS: Jestem 33 :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: |
malutki kroczek w przyszłość.no to czekamy na update ;d
|
polakom gratulujemy TIBIA.PL
|
No to Super... :-(
Spokoo... ale ja mam inny problem
__________________________________________________ ____________ Sorki, że zaśmieciam forum ale to bardzo ważne... Zostałem shakowany :-( Ponieważ na Arcanii w KAzoordon goście rozsyłają wiadomości o stroce na której można zobaczać SCREENY z wyprawy Bubbla wchodząc na tę stronę trzeba było wpisać swój numer i hasło ( oprawa graficzna identyczna do tibia.com... Gdy wpisałem to nie mogłem się już dostać na moje konto.. :-( Prosze wyślijcie to do Mastera..Plase... (nie znam Angielskiego) PROSZE... tym bardziej że oprawa z tibia.com to złamanie praw autorskich www.bubble.prv.pl albo .com <-to ten adres __________________________________________________ _____________ DZIEKI |
Cytuj:
Summon Creature |
Fajnie, że cos dorzuciliscie, :cup: tylko mam 1 pytanko :confused: : co z resztą??
Przeciez wiemy, że sa jeszcze inne itemki i potwory. Kiedy zamierzacie je zamieścic?? |
@up
tzn? jakie? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:19. |