Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Tibia.pl zweryfikowana (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=28697)

MatKus 10-03-2005 20:29

Tibia.pl zweryfikowana

Strona tibia.pl, podobnie jak pozostałe strony, które uczestniczą w programie supportu stron fanowskich (tibianews, tibia.de oraz tibiabr.com) została zweryfikowana przez CipSoft.
Co się okazało, ilość znalezionych blędów była bardzo niewielka.
Dodaliśmy jeden hammer (jest dostępny w grze, choć nie pytajcie nas, skąd go zdobyć ;) )
Zmieniliśmy także koszt w manie czaru Summon Creature z 200 na 200+, gdyż, faktycznie, nie jest to stała wartość, a zalezy od tego, co chcemy przyzwać.

Możecie być więc pewni, że informacje, które znajdziecie na naszej stronie, są rzetelne :)

Tompior 10-03-2005 20:32

Ciesze sie ze tibia.pl jest dobrze poinformowana. :D
Brawo matkus za duzo ludzi na stronce online :)
I strona nie padla pod takim wielkim naciskiem. Jestem z tego dumny lol :D

Edit: OMG OMG JESTEM PIERWSZY!!!! (lol)

sulik 10-03-2005 20:36

Hammer of Wrath

Atak : 46
Obrona : 12
Waga : 70oz.
http://www.tibia.pl/items.php?sort=item&id=357

Quest ? :)

Welshaire 10-03-2005 20:48

No i ponowne gratulacje dla ekipy :) Od razu widać, że tibia.pl jest najlepsza :D
Już tylko czekać na ekspansję poza polskę :P

Pogromca loli 10-03-2005 20:53

Polacy potrafią :)

Co tu więcej mowic .
TIBIA.PL RULLEZ

Vanhelsen 10-03-2005 20:58

No, no no, nareszcie współpraca z CipSoftem daje jakieś rezultaty :) Oby więcej takich "nowinek" od CipSoftu :)

slammer 10-03-2005 20:59

gratz

jak dla mnie ten hammer jest nagroda z annihilatora :P NPC daje go za misia :]

Porzeracz Trawy 10-03-2005 20:59

Tragedia, tylko jeszcze tego brakuje aby br'y zaczeły tutaj wchodzić :p.

Kubus Puchaty 10-03-2005 20:59

Tibia.pl króluje!!!

Shinjix 10-03-2005 21:01

znam przynajmniej 3 strony, które będa podawac newsy u siebie "ściągając" je od nas i podawając jako "nieoficjalnie wiadomo... " :S

chalcedon 10-03-2005 21:26

Polacy górom tylko szkoda ze wojny im dość śłabo idom ;P

WIELKIE THX DLA TIBIA.PL ZAW SZYSTKIE NOWINKI :p:p:p:p:p:p:p:p

Master of Shadows 10-03-2005 21:46

Jednym zdaniem.
TIBIA.PL RULEZ
:]

gazek 10-03-2005 22:12

TIBIA.PL RULEZ :cup:

Tar-Toudi 10-03-2005 23:21

oko

jak na moje oko to jeszcze w narzędziach brak kosy i sierpa ale miejsza... może tibia.pl powinna otworzyć jakis nowy dział może >only english< to by nie tylko polacy się wypowiadali na forum...ale jak widze angielski w "naszym" wykonaniu to chyba to sły pomysł jest

Maniack 10-03-2005 23:46

Gratulacje...
Pytanie tylko 1 żebym był pewien czy tą broń można >Już< zdobyć z jakiegoś potworka/guestu czy też można ją tylko zobaczyć

Vanhelsen 10-03-2005 23:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maniakalny Zabojca
Gratulacje...
Pytanie tylko 1 żebym był pewien czy tą broń można >Już< zdobyć z jakiegoś potworka/guestu czy też można ją tylko zobaczyć

Cytuj:

Dodaliśmy jeden hammer (jest dostępny w grze, choć nie pytajcie nas, skąd go zdobyć ;) )
(10 symbols sux >.<)

Aquan Merus 11-03-2005 06:01

lól

Ja widziałem taki ;o

Porzeracz Trawy 11-03-2005 06:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tar-Toudi
jak na moje oko to jeszcze w narzędziach brak kosy i sierpa ale miejsza... może tibia.pl powinna otworzyć jakis nowy dział może >only english< to by nie tylko polacy się wypowiadali na forum...ale jak widze angielski w "naszym" wykonaniu to chyba to sły pomysł jest

Nie!!!!!!!!!! 8o 8o 8o 8o 8o
Jeszczne nam tylko tego brakuje, żeby na tibia.pl siedziało 1 000 szwedów i blokowało/spowalniało działanie stronki.

Zresztą z własnego doświadczenia wiem, że prowadzenie dwóch wersji niekoniecznie nawet językowych jednej stronki jest czymś okropnym chyba, że ktoś ma zamiłowanie do przepisywania polskich tekstów po angielsku ;).

Theonti 11-03-2005 07:35

Coraz ladniej coraz lepiej :] i tak ma byc !!

Morishante 11-03-2005 07:35

Szwedzi to chyba najpożadniejsi gracze w tibi więc co chcesz od nich. Gorzej by było jakby zrobiony forum portugalskie wtedy by słynne br wchodziło

TiTuS 11-03-2005 08:23

ciesze się że tibia.pl jest dobrze poinformowana :P

DeeJeyek 11-03-2005 10:10

Of course :P

Oczywiscie Tibia.pl Rzadzi :) Oby tak dalej .....;)

Scream 11-03-2005 10:16

na angielska wersja forum raczej nie ma co liczyc, najwyzej glowna strona zostanie przetlumaczona i hunted.

Gewof 11-03-2005 10:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scream
na angielska wersja forum raczej nie ma co liczyc, najwyzej glowna strona zostanie przetlumaczona i hunted.

Nie byl bym taki pewnien. Nie jest trudno zrobic angielskie forum... a ludzi znajacych ang. mamy dosc sporo.

kemotk2000 11-03-2005 10:50

Szkoda, że nie weryfikowali kilka dni temu, gdy Matkus dodał Tibię GG i MC do downloadu :)

Sokerod 11-03-2005 10:59

Tibia.pl zweryfikowana?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MatKus
Możecie być więc pewni, że informacje, które znajdziecie na naszej stronie, są rzetelne :)

Hmmm - to musicie jeszcze poprawic ceny w zakladce poradnik i premium account, bo macie baaaaaardzo stare :p

Pozdrawiam

Vanessa 11-03-2005 11:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kemotk2000
Szkoda, że nie weryfikowali kilka dni temu, gdy Matkus dodał Tibię GG i MC do downloadu :)

Chłopcze... masz kochany admin nigdy czegoś takiego nie zrobił.
Wszyscy wiedzą, że to była fake strona, więc nie wprowadzaj innych w błąd, ok?
A co do tego, że tibia.pl jest rzetelnym źródłem informacji... no ja to zawsze wiedziałam ;) A wy nie? ;)

MatKus 11-03-2005 11:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kemotk2000

Nic mi o tym nie wiadomo. Był ostatnio fake downloadu, ale link przekierowywał na republikę, i był podany tylko na forum.
Uwierz mi, nie jest łatwo porzcucić coś nam do downloadu :P
Cytuj:

Akurat z angielskim forum było by naj mniej problemu. Wystarczy wrzucić orginalne pliki językowe, które to mysmy dopiero na polski język tłumaczyli.

Scream 11-03-2005 11:28

ja niemowie ze zrobienie angielskigo forum jest trudne, tylko ze go nie zrobicie, bo jakos ciezko se mi to wyobrazic. zostawicie polskie i zrobicie jeszcze jedno angielskie? wtedy niby wszyscy beda szczescliwi, ale te drugie forum bedzie baaaaardzo zadkie odwiedzane bo polacy beda i tak pisac na pierwszym, a obcokrajowcy sami tak duzo nie zrobia. usuniecie/zmienicie te na forum angielskie? Wtedy z aktualnego forum na owym bedzie moglo pisac moze 5-10%, i caly czas beda powstawac posty w polskim jezyku "prosze przywroccie stare forum:((((((" albo poprostu zwykle tematy po polsku, bo wiele osob pewno nic se nie zrobi z tego ze zmieni sie jezyk forum :D

Porzeracz Trawy 11-03-2005 11:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morishante
Szwedzi to chyba najpożadniejsi gracze w tibi więc co chcesz od nich. Gorzej by było jakby zrobiony forum portugalskie wtedy by słynne br wchodziło

Ja do szwedów osobiście nic nie mam, do br czy innej rasy również. Chodziło mi o to, że jakby była jeszcze angielska wersja stroki to 2x więcej osób by tu było i serwer by przeciążali.

kemotk2000 11-03-2005 13:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MatKus
Nic mi o tym nie wiadomo. Był ostatnio fake downloadu, ale link przekierowywał na republikę, i był podany tylko na forum.
Uwierz mi, nie jest łatwo porzcucić coś nam do downloadu

Hehe, uwierz mi, że potrafię czytać i umiem na forum rozróżnić nick "MatKus" od "matkus." ...
I fajnie, że nie dałes się sprowokowac, bo przyposzczam, że cześć moderatorów tutaj dałaby się (wiadomo kto :P) Więc masz u mnie wielki plus :)
Pozdro.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vanessa
Chłopcze... masz kochany admin nigdy czegoś takiego nie zrobił.
Wszyscy wiedzą, że to była fake strona, więc nie wprowadzaj innych w błąd, ok?

Dziewcze... Wiem, bo nie po to na tej stronie od dawna się nie mówi o czitach, zeby je umieszczać. Gratuluję logicznej wypowiedzi "Wszyscy wiedzą, że to była fake strona, więc nie wprowadzaj innych w błąd, ok?" Skoro wszyscy wiedzą, to kogo mam w błąd wprowadzać? 8o Bo narazie tylko Ciebie, a raczej sama siebie wprowadziłaś... :baby:
Nie pij tyle kawy i uśmiechnij się czasem.. :)

Adaras 11-03-2005 14:03

Hmm..Interesujące ;)

Mówiłem, że CIPSoft będzie rozwijał bronie obuchowe..niezły krok =] Nawet wygląd Silver mace poprawili.
Ciekawi mnie tylko jaka jest konkretna nazwa tej nowej broni ? Widzę, że Hammer of Wrath. Natomiast na tibia.br.com i kilku innych stronach pisało "Critical Slug".

Zamkniety w domku 11-03-2005 14:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez slammer
gratz

jak dla mnie ten hammer jest nagroda z annihilatora :P NPC daje go za misia :]

Hmm... zauwaz ze ta bron jest dwureczna, czy ktos kto robi annihilatora bral by ta bron dla 3 punktow ataku?(porownajac staty warhammera i tego nowego :P)

Ontop: TIBIA.PL RULEZ -.-

PS: Jestem 33 :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:

PiXik 11-03-2005 15:13

malutki kroczek w przyszłość.no to czekamy na update ;d

FilipYo 11-03-2005 15:49

polakom gratulujemy TIBIA.PL

kicek12 11-03-2005 16:42

No to Super... :-(

Spokoo... ale ja mam inny problem
__________________________________________________ ____________

Sorki, że zaśmieciam forum ale to bardzo ważne...
Zostałem shakowany :-( Ponieważ na Arcanii w KAzoordon goście rozsyłają wiadomości o stroce na której można zobaczać SCREENY z wyprawy Bubbla
wchodząc na tę stronę trzeba było wpisać swój numer i hasło ( oprawa graficzna identyczna do tibia.com... Gdy wpisałem to nie mogłem się już dostać na moje konto.. :-(
Prosze wyślijcie to do Mastera..Plase... (nie znam Angielskiego) PROSZE...
tym bardziej że oprawa z tibia.com to złamanie praw autorskich
www.bubble.prv.pl albo .com <-to ten adres
__________________________________________________ _____________
DZIEKI

Dwimenor 11-03-2005 17:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bubster
Co to jest za hammer??
Coto jest za czar Summon Creature ??

Opis Hammera
Summon Creature

Lord Merciless 11-03-2005 20:15

Fajnie, że cos dorzuciliscie, :cup: tylko mam 1 pytanko :confused: : co z resztą??
Przeciez wiemy, że sa jeszcze inne itemki i potwory. Kiedy zamierzacie je zamieścic??

Scream 11-03-2005 20:25

@up
tzn? jakie?

Lord Merciless 13-03-2005 09:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scream
@up
tzn? jakie?

Nie ma jeszcze faraonów, innych przedmiotow (np. crystal arrow)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:19.