Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Dwa filmy od Zeka Archera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=28761)

-Res- 11-03-2005 15:20

Dwa filmy od Zeka Archera

Umieszczam tu dwa filmiki pierwszy to troche expa dla palka :
Palladynowy Exp :P
A tu dwa smoki :) Uznalem ze skille starcza i chyba starczyly :P Przy okazji kolega sie pochwalil sprzetem(ma sie czym chwalic :P)
Dwa Smoki

COMMENT PLX!

Barbon Avec 11-03-2005 15:27

Super filmiki :D gratz

Hitmanu 11-03-2005 16:11

1st movie:
25 minut i 6% expa...żałosne.

2nd movie:
Ten twój bloker to jakaś lamka, tak bloczył pierwszego draga że wszystkie wave`y zbierałeś i większość gfb >.<
Poza tym nie opłaca sie Mana Shielda pallem na draga.
Ale itak grats dragów...

-Res- 11-03-2005 16:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hitmanu
1st movie:
25 minut i 6% expa...żałosne.

2nd movie:
Ten twój bloker to jakaś lamka, tak bloczył pierwszego draga że wszystkie wave`y zbierałeś i większość gfb >.<
Poza tym nie opłaca sie Mana Shielda pallem na draga.
Ale itak grats dragów...

1:Zajete -.-
2:To ja nie umialem dragow bic a nie on blokowac =/

Hitmanu 11-03-2005 16:28

Res@:

1:
To po co film z 5 cyców dajesz ?

2:
Ty robiłeś wszystko poprawnie, a on jak noob stawał w przejsciu zbierając all wave`y i narażając ciebie na to samo. Wkońcu 60lvl powinien wiedziec co robi-.-

Demonidas 11-03-2005 16:37

huahuahua No wrescie jakis film z xantery
co do filmu gorszego nie widzialem -.-
a styl blokowania przez farciarza jednego draga jest godzien podziwu
malo co z krzesla nie spadlem uff ale sie usmialem:D

Wartki 11-03-2005 16:40

Bro fajny avatar~xDxD
filmiki... ... ... tylko tyle

Demonidas 11-03-2005 16:58

Kogo nazywasz bro. B) tak wiem jestem popularny :] lol

Falco de'Ath 11-03-2005 17:09

Heh, filmik taki sobie :confused:.
@ Demonidas:
Hehe, moze bys sie zajal mlodym narybkiem na Xanterze i wyreczyl tego lame knighta ;)

LOL_13 11-03-2005 17:38

lol!
Zek Archer: Z czego walisz w draga??
Knight Farciaz: z ss
powiem wam jedno ze w dragi sie wali z dworecznej broni -.- w twoim przypadku jest to wh..ktorego nie uzywales..jak widac..te hity sa zdumiewające..40..50..20.. wiesz ja mam nizszy lv a wale po 100 dla draga -.-
znaczy nie zawsze ale sie trafi kilka razy 105 123 itp... :p

-Res- 11-03-2005 17:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LOL_13
lol!
Zek Archer: Z czego walisz w draga??
Knight Farciaz: z ss
powiem wam jedno ze w dragi sie wali z dworecznej broni -.- w twoim przypadku jest to wh..ktorego nie uzywales..jak widac..te hity sa zdumiewające..40..50..20.. wiesz ja mam nizszy lv a wale po 100 dla draga -.-
znaczy nie zawsze ale sie trafi kilka razy 105 123 itp... :p

****a ! ty niekumaty? ja mialem zgarnac expa on walil z ss zeby mi troche dopomuc
@demonidas
nie wypowiadaj sie prosze jak masz bluzgacx Farciarzy bo ich nie lubisz !

Demonidas 11-03-2005 18:06

co do farciarzy to wiem swoje :D
Lubie ich ale nie rozumiem 8o

Mental II 11-03-2005 18:06

Nudne jurz mój duel byl ciekawszy

Benitez 11-03-2005 18:19

UHEUHeuhhueHUeh:P Omg. Bloker, jaki newbie. Stanie w przejsiu i wave dostawales...Jeszcze te jego muj, kturego...:> Eh I ta gildia :) Pozdro, usmialem sie troszka;p

-Res- 11-03-2005 18:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Benitez
UHEUHeuhhueHUeh:P Omg. Bloker, jaki newbie. Stanie w przejsiu i wave dostawales...Jeszcze te jego muj, kturego...:> Eh I ta gildia :) Pozdro, usmialem sie troszka;p

mam w dupie czy dostane za to bana ale ******* sie ! newbie to ty jestes
usuwam to z serva nie bedzie rehosta zamknac temat
@ edit
jeden powie a reszta jak debile w kolko to samo -.-

Falco de'Ath 12-03-2005 17:12

Otwórz oczy koles. W gruncie rzeczy Twoj bloker (poza tym jego wmiare dobrym eq i levcem) byl ch*****ie n00bowaty. Zamiast stawac w tym przejsciu i narazac Cie na obrazenia powinien odciagnac smoka na drugi koniec lokacji tak zebys byl odwrocony do Ciebie plecami bys nie zbieral z f wave.
Moja rada: Zamiast wrzucac Demonidasowi moglbys go np poprosic zeby Cie kiedys zabral ze soba na GS hunta. To spoko koles i napewno by Ci pomogl cos osiagnac (szkoda, ze juz to zaprzepasciles).
Podsumowujac:
+ Xantera (respekt dla tych, ktorzy tam graja ;))
+ pokazaliscie mi nowe miejsce :D

- tragiczny bloker (nie mam nic do zadnej rodziny w jakiejkolwiek ten Twoj kumpel jest :P)
- duza ilosc filmow z dragon huntow

4/10 :confused:

$orcerer Farciarz 12-03-2005 17:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Falco de'Ath
Otwórz oczy koles. W gruncie rzeczy Twoj bloker (poza tym jego wmiare dobrym eq i levcem) byl ch*****ie n00bowaty. Zamiast stawac w tym przejsciu i narazac Cie na obrazenia powinien odciagnac smoka na drugi koniec lokacji tak zebys byl odwrocony do Ciebie plecami bys nie zbieral z f wave.
Moja rada: Zamiast wrzucac Demonidasowi moglbys go np poprosic zeby Cie kiedys zabral ze soba na GS hunta. To spoko koles i napewno by Ci pomogl cos osiagnac (szkoda, ze juz to zaprzepasciles).
Podsumowujac:
+ Xantera (respekt dla tych, ktorzy tam graja ;))
+ pokazaliscie mi nowe miejsce :D

- tragiczny bloker (nie mam nic do zadnej rodziny w jakiejkolwiek ten Twoj kumpel jest :P)
- duza ilosc filmow z dragon huntow

4/10 :confused:

Koleś, jeśli uważasz ze dsm, mms, bohy, g legi, crusher helmet i ss to w miarę dobry eqw to chce wiedzieć, jaki ty masz.
Po drugie mam pytanko. Wy widzieliście tylko 1 draga czy drugiego draga tez widzieliście?
1 drag to było pokazanie jak nie można bloczyc smoka
2 drag to poprawne blokowanie smoka zek ani razu nie oberwał od smoka
Po trzecie.
Dzisiaj z nim byłem na dl. Ledwo będę miał link podam wam.
LOL_13 zek poprosił knight żeby mu z bloczyl draga a nie go zabił. A mój brat chciał wykorzystać sytuacje ze jest nakręcany film to pokazać jak nie powinno się bloczyc draga i jak powinno się bloczyc (drugi smok to pokazuje).Wydaje mi się ze nikt chyba nie widział jak zabijali drugiego draga -.-"

Falco de'Ath 12-03-2005 18:04

1. Juz na 30 levcu mialem czesc z tych rzeczy grajac na Isarze, a on ma 60+ o ile sie nie myle.
2. Spoczko, poprawne/niepoprawne. Mogl chyba o tym nas poinformowac w poscie, nie? Nie byloby po co takiego rabanu robic X(

ciemne dropsy 12-03-2005 20:32

Isara to nie xantera, a pozatym nie sadze zebys mial mmsa dsma czy golden legi na 30 lvlu -.- pewnie od kolegow dostales, w bohy moge jeszcze uwierzyc.

LOLO 12-03-2005 20:39

Mi niedziałają linki :(

SkiLo 12-03-2005 20:40

linki nie dzialaja

rehost plx

-Res- 12-03-2005 20:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LOLO
Mi niedziałają linki :(

Jak juz napisałem
NIE BEDA DZIALAC
z jasnych powodow ? moze byscie przestali tu pisac wkoncu ?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:39.