![]() |
Dwa filmy od Zeka Archera
Umieszczam tu dwa filmiki pierwszy to troche expa dla palka :
Palladynowy Exp :P A tu dwa smoki :) Uznalem ze skille starcza i chyba starczyly :P Przy okazji kolega sie pochwalil sprzetem(ma sie czym chwalic :P) Dwa Smoki COMMENT PLX! |
Super filmiki :D gratz
|
1st movie:
25 minut i 6% expa...żałosne. 2nd movie: Ten twój bloker to jakaś lamka, tak bloczył pierwszego draga że wszystkie wave`y zbierałeś i większość gfb >.< Poza tym nie opłaca sie Mana Shielda pallem na draga. Ale itak grats dragów... |
Cytuj:
2:To ja nie umialem dragow bic a nie on blokowac =/ |
Res@:
1: To po co film z 5 cyców dajesz ? 2: Ty robiłeś wszystko poprawnie, a on jak noob stawał w przejsciu zbierając all wave`y i narażając ciebie na to samo. Wkońcu 60lvl powinien wiedziec co robi-.- |
huahuahua No wrescie jakis film z xantery
co do filmu gorszego nie widzialem -.- a styl blokowania przez farciarza jednego draga jest godzien podziwu malo co z krzesla nie spadlem uff ale sie usmialem:D |
Bro fajny avatar~xDxD
filmiki... ... ... tylko tyle |
Kogo nazywasz bro. B) tak wiem jestem popularny :] lol
|
Heh, filmik taki sobie :confused:.
@ Demonidas: Hehe, moze bys sie zajal mlodym narybkiem na Xanterze i wyreczyl tego lame knighta ;) |
lol!
Zek Archer: Z czego walisz w draga?? Knight Farciaz: z ss powiem wam jedno ze w dragi sie wali z dworecznej broni -.- w twoim przypadku jest to wh..ktorego nie uzywales..jak widac..te hity sa zdumiewające..40..50..20.. wiesz ja mam nizszy lv a wale po 100 dla draga -.- znaczy nie zawsze ale sie trafi kilka razy 105 123 itp... :p |
Cytuj:
@demonidas nie wypowiadaj sie prosze jak masz bluzgacx Farciarzy bo ich nie lubisz ! |
co do farciarzy to wiem swoje :D
Lubie ich ale nie rozumiem 8o |
Nudne jurz mój duel byl ciekawszy
|
UHEUHeuhhueHUeh:P Omg. Bloker, jaki newbie. Stanie w przejsiu i wave dostawales...Jeszcze te jego muj, kturego...:> Eh I ta gildia :) Pozdro, usmialem sie troszka;p
|
Cytuj:
usuwam to z serva nie bedzie rehosta zamknac temat @ edit jeden powie a reszta jak debile w kolko to samo -.- |
Otwórz oczy koles. W gruncie rzeczy Twoj bloker (poza tym jego wmiare dobrym eq i levcem) byl ch*****ie n00bowaty. Zamiast stawac w tym przejsciu i narazac Cie na obrazenia powinien odciagnac smoka na drugi koniec lokacji tak zebys byl odwrocony do Ciebie plecami bys nie zbieral z f wave.
Moja rada: Zamiast wrzucac Demonidasowi moglbys go np poprosic zeby Cie kiedys zabral ze soba na GS hunta. To spoko koles i napewno by Ci pomogl cos osiagnac (szkoda, ze juz to zaprzepasciles). Podsumowujac: + Xantera (respekt dla tych, ktorzy tam graja ;)) + pokazaliscie mi nowe miejsce :D - tragiczny bloker (nie mam nic do zadnej rodziny w jakiejkolwiek ten Twoj kumpel jest :P) - duza ilosc filmow z dragon huntow 4/10 :confused: |
Cytuj:
Po drugie mam pytanko. Wy widzieliście tylko 1 draga czy drugiego draga tez widzieliście? 1 drag to było pokazanie jak nie można bloczyc smoka 2 drag to poprawne blokowanie smoka zek ani razu nie oberwał od smoka Po trzecie. Dzisiaj z nim byłem na dl. Ledwo będę miał link podam wam. LOL_13 zek poprosił knight żeby mu z bloczyl draga a nie go zabił. A mój brat chciał wykorzystać sytuacje ze jest nakręcany film to pokazać jak nie powinno się bloczyc draga i jak powinno się bloczyc (drugi smok to pokazuje).Wydaje mi się ze nikt chyba nie widział jak zabijali drugiego draga -.-" |
1. Juz na 30 levcu mialem czesc z tych rzeczy grajac na Isarze, a on ma 60+ o ile sie nie myle.
2. Spoczko, poprawne/niepoprawne. Mogl chyba o tym nas poinformowac w poscie, nie? Nie byloby po co takiego rabanu robic X( |
Isara to nie xantera, a pozatym nie sadze zebys mial mmsa dsma czy golden legi na 30 lvlu -.- pewnie od kolegow dostales, w bohy moge jeszcze uwierzyc.
|
Mi niedziałają linki :(
|
linki nie dzialaja
rehost plx |
Cytuj:
NIE BEDA DZIALAC z jasnych powodow ? moze byscie przestali tu pisac wkoncu ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:39. |