![]() |
Następny pk trap na Ghost land.
Dzisiaj postanowiliśmy zrobić następnego trapa na Ghost land ;p
37 m sorc pada a potem wraca i mści się efektownym UE! Linq: http://www.members.lycos.co.uk/zekok...Trapparty2.rec Coś od puchacz :P http://www.members.lycos.co.uk/zekok97/Pk/Arsenal.JPG Have fun! :cup: |
Filmik spoko chociaz malo osob padlo...
ale i tak najlepszy bul koniec... :p |
Polecam flimiq.Rozpierducha na 102 :P
Team: Ziolowy Pall 18 pall 10 m lev 62/49 Dark Xantos 16 pall 11 m lev 67/53 Lord Puchacz 21 lvl edler 34 m lvl 20/22 Kiribati 20 sorc 33m lvl 20/23 Sir Kogucik 20 drut 35m lvl 20/23 :d:D |
:p:p
Hahaha ale sie usmialem pod koniec:P kto z was nie dednol?
|
Nice filmik:).Ładnego loota ten sorc po was odziedziczył:).Właśnie .Ile osób przeżyło UE:>?
|
Cytuj:
|
xD kól filmik spoko pomysl, może wykozystam -,-
|
Good Idea.... Beczne ^^
|
Lepsza byla 1 czesc ale ta tez jest fajna Gratz:)
|
:)
Dawno nie widzałem tak ciekawego filmiku
UE Rulez |
1 było lepsze ("Daj gryza" plx).
|
To normalne ze movie jest super bo jest z lunary !
|
ja twój film zciągłem z tibia.de :P
|
fajny filmik ale chyba pierwsza czesc byla lepsza, ale tu loot nawet nawet jak na taka malo ilosc osob , ale co jak co jednak koncowka byla najlepsza :P
|
Ue szydze
Fajny trap ale szydze z tego ue!!!!!!! Haha wszyscy zjechaliescie??
Bubble 203 elite antica |
Next trap pewnie bedzie niedługo ,bo niemamy red skulli :)
Tylko sie runki załatwi i mozna isc :) |
fajne fajne
Końcówka najlebsza [IMG]LoLK[/IMG]
|
filmik troche nudnawy , końcówka best i fajny sposób na trapa :D
|
Eeee
Jaki tam filmiq nudawy...?
Ja ci dam nudawy... Zrub sam se jak 37 ms pada :p |
Puch~ mowiles ze wtedy nie bedzie trapa-.- nastepny razem uprzedz mnie bo jak wpadne to masz lipe -.-
A w sumie padł noobek ktory chcal mie ubic :D :D:D:D:D GZ |
Thx :P Może ci powiem kiedy next za bp sd :P
|
Noob
Cytuj:
A TAK WOGÓLE NIECH CI STARA MUZYNA URODZI |
hmm
Filmik calkiem calkiem...
|
hehe
wogle se tego niespodziewalem acha czy wtedy wszyscy padli
??? |
Cytuj:
|
A ja tam sie ciesze ze ten sorc wybil takie ścierwo ktore robi trapy ... jak czujecie sie mocni to idzcie na pk a nie na trapa jak ostatnie cioty ... banda debili
|
Siema rabuke :)
Thx za c-arm dzieki niemu miałem 3 bp sd ;P Fajnie masz jak ciebie stara bije....nierysuj zebami po podłodze.... |
Cytuj:
12.03.2005 12:58:40 CET Killed Haczis knight at Level 9 unjustified 12.03.2005 12:58:17 CET Killed Nikoremek Rama at Level 13 unjustified 12.03.2005 11:44:59 CET Killed Dofuzinu at Level 21 unjustified 07.03.2005 16:49:18 CET Killed Wonoke at Level 13 unjustified 07.03.2005 16:30:33 CET Killed Zalura at Level 13 unjustified 07.03.2005 16:10:18 CET Killed Hellmaister at Level 11 unjustified 25.02.2005 00:00:17 CET Killed Lekoj at Level 9 ok 18.02.2005 14:31:59 CET Killed Zivia Cyryx at Level 15 ok Z tego tylko ten 21 lev na trap padł reszta z pk :) Większość z nas ma podobne wpisy a filmiqów z zwykłego pk niezmaieszczam bo są nudne np lazenie nz swampach szukająć noobów afkeyerów i innego scierwa. Ostatnio nawez zalowałem ze niezałonczyłem Tibi.cam bo znalezlismy niezlego mc usera z za***iscie slabym pvp. (zeby sie uhnąć musiała stanąć na 2 sekundy) Ale zaraz doczepiła sie grupka "h-leveli" |
12.03.2005 12:04:31 CET Killed at Level 37 by a minotaur archer of Lord Puchacz -zabiliscie ja
12.03.2005 12:06:49 CET Killed at Level 21 by Eleanor Vardamir -a ona was po 30 min filmiku myslalem ze bedzie nudne ale pod koniec bylo swietnie |
a ja dzieki temu filmikowi dowiedzialem sie co jest w tamtej jaskini xD teraz boje sie tam wchodzic :P
na koniec troche za szybka akcja jak dla mnie i gdyby nie komenty to nie wiedzialbym co sie stalo :] |
Poskramiacz kto ty ze masz moje kill :P
Chyba wiem juz kto... a moze niee...wes do mnie zagadaj na gg :P (6449256)!! |
Bitch
A wiecie że sie puchacz przy autostradzie puszcza?
Zobaczcie sobie sonde w OWION na tibia.org 100% głosujących opowiedziało się żęby powieśić go za jaja mimo że ich nie ma! |
NO no
nawet fajny
|
Pomyslowaosc ludzka nie zna granic...
Bardzo fajny film, troche nie dopisalo wam szczescie bo jaki byl tego koniec kazdy widzial :D |
Cytuj:
|
...
Widziałem i pierwszą i drugą część, obie są fajne i w obu nie padają same low lvl ;)
Gratz naprawde profesjonalnych trapów ;P Pzdr |
Cytuj:
Thx za c-arma mogłem kupic 3 bp sd na trapa... A jak coś do mnie masz to załatwmy to .... Lord Puchacz ma 2 red skulla :) 16.03.2005 16:14:27 CET Killed Carnivoro sanguinario at Level 11 unjustified 16.03.2005 16:12:54 CET Killed Wutoh at Level 16 unjustified 16.03.2005 15:53:31 CET Killed Jack warlord at Level 16 unjustified 16.03.2005 15:46:59 CET Killed Jessis Taos at Level 22 unjustified Małe lvl ale ważne że LOOt był spox (skull staf,d-shild,bp sd :) |
hahah spoko moj ziomek byl nastepnego dnia na solerze tam i bylo IDETYCZNIE tylko ze bez ludzi juz tylko ciala :)) i parcele mocno edukujacy film
|
Sorry all.Pekowałem z Sirem i Kiri na foldzie:)a niezrobiłem filmiq :(i niestety ja reda,kiri tez a sir bana :(Teraz mam 2 chary na 1 acc z redem na lunie :P
|
Cytuj:
-pod*******iłeś 15 k<że niby cie hakneli> 15:07 Antek Szprycha: Ale nie ma pod*******ania itemków -wywaliłeś mnie z domku na którym wyłożyłem 50%, a więc nie masz sie co chwalić że mnie zabiłeś bo zrobiłeś to nieuczciwie No cóż njawiększy kolega może okazać się największym H.u.j.em |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:08. |