![]() |
druidzi atakują amere :)
więc tak. Chcem zamieścić tu film, robie to tylko z tego powodu iż kończe już z tibią, a na koniec zrobilśmy lekko zadyme na amerce :P
więkrzość z was napewno pomyśli że to jest keylloger ale naprawdę ja takich scen nieodpie..... filmik zamieszam na ftp: http://members.lycos.co.uk/niutek/ a film polecam naprawdę - bo pada w nim 79lv 8o przypominam iż było nas 4 - 12lv, 13lv, 15lv, 22lv -> all druidzi |
Podaj dokładny link żebym na końcu widział napis .rec !
Wiesz dużo się tera słyszy o tych kayach :( |
Keyloger... -.-
|
boshee naprawdę to nie keyloger!!!!!1
jak najedziesz na LINK ( u góry) to w pasku explolera pokazuje: pkowanieeeeeeeeeeeee.rec |
Wiesz po ilości twoich postów raczej niechce mi się wierzyć że ten link jest czysty -.-
|
|
Cytuj:
|
Ale z was idioci -.-""... (Mówię ofcorse do niedowiarków)...
@Topic Very nice filmik, tlyko po co ona tam właziła ;p... Swoją drogą Lingi to chyba n00b jak o aolu nigdy nie słyszał... @Master Knight de'Vere Nie wiem, nie wiem też skąd się biorą tacy niedowiarcy jak ty... |
masz tu kolega podał ci calkowitego linka (jak dla nobba)
http://members.lycos.co.uk/niutek/pk...eeeeeeeeee.rec a co do ciebie LOLO to się zarejestrowałem tutaj dlatego że zamieściłem swój pierwszy filmik, zawsze tylko sam zasssysałem więc po co mi bylo konto - POMYŚL to nieboli :confused: |
Wiesz co po tymże sie dzisiaj zarejestrowałeś to coś mi sie nie chce wierzyć że ten plik jest czyst a poza tym keylogery mogą być też w plikach *.rec więc... ja nie sciągam jak ktoś ściąga to na właśną odpowiedzialność
A i jeszcze jedno no to nie wiem czemu dzisiaj został usuniety temat o takiej samej nazwe co ten tylko że inny użytkownik pisał tamten temat i zażucono tamtemu użytkownikowi to że zamiescza keylogery na forum! |
Master Knight de'Vere chyba cię mama niekocha!!!
lolq masz jak dla KRETYNA podanego linka do filmiki!!!!!! jak widzisz masz rozszeżenie REC :confused: i się nieodzywaj do mnie tak brzydko gówniarzu bo masz 15 lat i jeszcze możesz ciągać :baby: i na IP niemożna dać bana dla tych co mają NEO :| szkoda mi ciebie i innych na tym forum co myślą ze to keyyloger bo film jest naprawdę super- ale to wasza strata :/ |
Omg nie bede sie kłucił z takim n00bem jak ty poprostu bez komantarza... widać że nie masz chyba nawet 10 lat jak wyskakujesz z takimi tekstami ludzie powiedzcie mi skąd sie biorą takie nooby jak ten?...
|
Zgadzam sie filmik jest wypas. Na końcu jest niezly hardkor. Tylko pogratulować ekipy. Wykazali sie odwagą:P. GRATZ mlvl: ) I ludzie wyluzujcie z tymi keyami
Nie wszystko jest keyloggerem. Pozdrawiam |
mógłby ktoś sprawdzić to jakimś dobrym antivirem?
|
boshee wkońcu jakiś normalny człowiek się znalazł na forum.
wiesz jaki tam lv padł?? kolesiówa z 79lv :] jeszcze nas zdążyla z gwb przeciągnąc :D ale niepadliśmy B) tylko że już niema co grać na amerze bo każdy ma hunta :confused: :confused: |
Hehe, za***isty filmik, ale mogłeś odrazu podać link do filmiku bo inni cię zaczęli wyklinać :/. Lubie takie akcje jak sporo low lvli bije jakieś wysokie :) . Gratz ubicia tego 79 lvla :D .
|
Spoko ale dzisiaj ktoś wystawiał taki sam filmik i zamiast filmu był keyloger :]
|
Coś czuje ze gdybys nie konczyl z tibia to mogli by cie lekko "zbic" za zabicie Sandee :p
|
heeh też tak myśle :D :D
i tak napisała że all mamy roka i jeszcze tych których mamy na stronce wpisanych do friends :D PS: szkoda że miała aola bo mogła jej ładnie wypaść, bo w sumie 4 ją lało to już mogła mieć lipe 8o |
Kurde
Kurde i znowu ten dzieciak (Master Knight de'Vere) jak ktos mowi ze filmik jest dobry to czego odrazu sie srasz...
Filmik nice:) |
Przeskanowane, Bez Keyloggera
|
Cytuj:
|
Master może już niebędziesz posiał nic co :confused:
gówniarz ma 13 lat i jeszcze się panosi!! |
Super film !Sciagac nie ma keylogerka
|
......
Jak dorwe ktoregos z was to zaje*** odrazu X( X(
Za Sandee bekniecie rookiem :evul: :evul: Gwarantuje |
@Master - nie mam nic do Ciebie, ale nastepnym razem nie oskarzaj nikogo bezpodstawnie, ok?
Filmik fajny, chociaz szybko przerwali akcje Wam :( |
Nie Ma Loggera
Niezly Filmik, Thx za odkrycie akwalka mapki :D
A jak ktos myli ze to jest key logger nich nie scaiga , nie bedzie mial zabawy Xd |
Cytuj:
Oglądałem film nawet nawet ale nie jest żadna rewelacja |
Cytuj:
"Ooooo!! On dołączył dwa dni temu i dał posta!! Haha rozgryzłem cie mendo!! Ban mu plx" <-- Niezdziwie sie jak w kilku innych tematach bedziesz podobnie pisał. Filmik Fajowy i koniec ciekawy :) |
Wiem że jest dużo nowych członków i ale niech podają link odrazu do filmu a nie do strony bo sporo ludzi robi tworzy nowych użytkowników żeby zamieścić link do keylogera a w temacie pisza że niby świetny film a a potem sie okazuje że to keyloger dlatego sie zdenerwowałem i napisałem to co napisałem
|
Fajny Keylogger :p
Nie no żartuje szkoda że cie złapali a twoim kolegą udało się uciec? Filmik fajny ( i love pk ) nastepnym razem polecam przejscie sie po miescie i zabijanie każdego po drodze ( trapy są za łatwe xD ) |
Po Pierwsze :
Niebede do was pisal uzywajac ortografi czy interpunkcji bo nielubie polskiego Po Drugie : Niema tu Keyloggera i mozna spokojowo to ogladac ( sprawdzalem :D ) Po Trzecie : Spoko filmik twoi koledzy hyba wygrali medal na najlepszych uciekajacych ****qw podczas PKowania mimo ze to bylo wasze ostatnie pk oni uciekli i niechcieli ci pomuc podczas gdy ty sie meczyles z tymi dwoma typami :) Hail Polska! :flaga_pl: |
Spoko filmik twoi koledzy hyba wygrali medal na najlepszych uciekajacych ****qw podczas PKowania mimo ze to bylo wasze ostatnie pk oni uciekli i niechcieli ci pomuc podczas gdy ty sie meczyles z tymi dwoma typami :)
hhehehe wiem że to lolki :baby: ale i tak 1 z nich jeszcze dostał baty bo go dogonili, a 2 sie udało :] ale i tak już mamy all hunty :D qrdee żebym niezałapal lekkiego laga bo nietrafilem sie UHEM X( bym się nawał z nimi dalej :] a jak zauważyliście bili mnie 60 knajt i 50 druid a ja na 13 lv 8o 8o 8o hehe pozdro |
Spoko filmik ale niestety niewidzielismy kto cie nawala poniewarz zabraklo bardzo waznej rzeczy mianowidze "look" kturego powinienes uzywac zeby nas wtajemniczyc kogo bijecie i kto cie bije :D
Hail Polska! :flaga_pl: |
a na tibia.com sprawdzic to nie łaska? -_- co, nawalali go takie lvle i on miał look brać??!!
poza tym gdyby jego kumple nie zwiali to może by się udało któregoś położyc...ale cóż tak to jest jak się gra z lamkami :P |
Posluchaj jesli mam ogladac jakis film na tibia cam to chce sie bawic jak on trwa a nie gry sie skonczy dlatego wolalbym gdyby uzuwano "look" na osoby podczas trwania akcji X(
Pozatym co za frajda ogladac film i myslac ze wszyscy to 8 lvle a dopiero jak sie skonczy , wlacze neta , wejde na tibia.com , wyszukam nika (pierw bede musial znowu wlaczyc tibia cam i obejrzec... zeby sie dowiecie dokladnie o nick ) a na koniec dopiero mam sie smiac jusz po filmie??? Lepiej odpisz bo cie nierozumiem Hail Polska! :flaga_pl: |
...gdy sorry ze zasyfiam forum ale taki blad to niewybaczalny B)
(nielubie poprawiac 8o) |
ale co to za kłopot? bierzesz stop i sprawdzaz na tibia.com
|
HahahHAHa , Mga Gratz dla was , zeby zabic takiego lvla i zaciaganc go do dziury z trolami to juz jest szczyt :P
13:40 You lose 86 hitpoints due to an attack by Sandee. Name: Sandee Sex: female Profession: Elder Druid Level: 79 World: Amera Residence: Darashia House: Darashia 7, Flat 03 (Darashia) is paid until 28th March 2005 Guild membership: Vice-Leader of the Xtreme Last login: 19.03.2005 04:54:09 CET Account Status: Premium Account |
Zaczymac film? ty hyba hory jestes To psuje nastruj caly :D
Hail Polska! :flaga_pl: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:33. |