![]() |
Staff z orka warriora
Dziwna rzecz mnie wczoraj spotkala, mianowicie z orka WARRIORA wypadl mi Staff, pytalem wszystkich kumpli i ogladalem z jakich stworkow wypada ale nigdzie nei znalazlem ze z warriora czy to jakis bug, czy wypadal cholernie zadko?
|
WoW
Jestes chyba wybrancem gmów. Ale jestes Super. Woooooowwwwww
A mi z trola wypadla szynka i przezylem smutne rozczarowanie ze topada normalnie, a ty jestes najlepszy powinienes zostac godem. NORMALNIE WYBRANIEC!! |
To mozliwe zebys wylootowal staff z orc warriora...moze wypadac bardzo rzadko np 1 na 100000 warriorow....
|
A sam go zabiłeś czy tylko sprawdzałeś ciała? Może ktoś go podłożył albo był już "zepsuty" i to był szaman jednak? :D
|
to byl warrior i sam go zabilem
|
Cytuj:
|
nie no, teraz to jest juz musztarda po obiedzie, jak bo zabiles mogles ss czasnac i to by ucielo komentarze, ale tak to musisz poczekac az zlotujesz nastepnego:=]
|
...
Cytuj:
|
,,PANIE DAJ PAN SPOKUJ"-tyle Ci powiem...
Napewno pomyliłeś ciała albo coś bo to nierealne zbytnio chyba no ale... |
LOL LUDZIE!!!!!!!! Wy myślicie w ten sposob: Jak nie ma napisane na tibia.pl to napewno ten gosciu jest noobem albo jest chory psychicznie!Przeciez moze wypadac cos o czym nie wiemy.......
|
Był temat że raz na xxxxxxx razy z jakiegoś stworka wypada jakiś rare (jak na tego potwora, nie mówmy o g-legsach z cave rata)... Jedna osoba ttwierdziła, ze wypadł jej broad sword z amki albo valkirii... W każdym razie ja w staffa z warriora wie(ż/rz)e:P...
|
Cytuj:
a skoro leci za*******e zadko to nie ma tego napisanego na zadnej stronie ;p |
1.@Badzo srry Zwracam honor spieszylem sie i nie spojrzalem.
2.To napewno byl warrior zabilem go po drodze na beholder quest pod thais (ups. to QS) a skąd tam niby shaman? 3.Jak jeszcze kiedys trafię to dam ss |
A wiecie że to całkiem prawdopodobne...
Ja pewnego dnia...
Wybrałem się na 3 piętro kopalni i zabiłem kilku sodierów Po obszukaniu ciał doszedłem do wniosku że w jednym był Steel Helmet ! Teraz mam wrażenie że nóóbki mnie zaspamują gadaniem że pomylilłem się z guardem ale na 17 lvlu bym nie zabił guarda 3 ciosami z dragon hammera przy 52 Cluba, a z resztą odrózniam Guarda od Solda... <ale sie rozpisałem> :baby: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tez sie zgadzam że może coś wypadać z potworów o czym my nie wiemy:)
|
ale lole
mozliwe ze to bug a mozliwe ze stuff wypada z orc warriora ale na tibia pl nie pisze. Mi raz z trolla na roku wypadl studded armor
|
Może z każdego potwora wypada jakaś rzecz o kturej nie wiemy albo wypadaj ale 1-1000000 pewnie wiele jest rzeczy kture wypadajaz danego potwora raz na 1000000 ale nie wiadomo co .
:) :D |
Niezle....
Mojemu bratowi pewnego dnia z trolla wypadl!!......
VIKING HELMET!! LOL WOGOLE... Jakie zdziwienie na 2 levelu viking z trolla 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o |
Taaa... A mi kiedyś z buga wypadł FS :p
No dobra nie wypadł ale nie miałbym nic przeciwko temu ;) |
...
Juz sie robi bezsensu, teraz kady bedzie pisal ze ja bym chcial zeby wypadl mi z rata mpa, albo z królika g-legs. Temat bez sensu
!-=!ZaMkNąC TeMaT!=-! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:50. |