Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Tajemniczy Mimik (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=30715)

Rafciu Mistrz 27-03-2005 18:18

Tajemniczy Mimik

Parenascie minut temu kumpel powiedzial mi zebym sprobowal zsummonowac Mimik. Okazalo sie ze sie udalo ! Stracilem 245 mana. Mimik to dotychczas nieznany potwor. Wyglada jak skrzynia. Gdy sie go zabije zamienia sie w zwykla skrzynie (chest). Ma 29hp. Przeprowadzilismy z kumplem testy. Ten potwor nie jest silny. W rata uderzal od 4 do 9 hp w wolfa podobnie. Czy mozna znajesc tego potwora gdzies na mapie? Jesli ktos wie to niech napisze ;)

MaveriC 27-03-2005 18:20

normalnie powiedzial bym : nice joke.....ale po przeczytaniu twoich last postow....jedyne co mi cisnie sie na usta to..shit joke..kasoowac

Wielki MarIuSzzo 27-03-2005 18:23

@Up
Sam sie skasuj. To jest prawda. Jesli nie wiezysz moge ci dac ss na gg (8348570).

ps. Tym kumplem to ja jestem :D

Scream 27-03-2005 18:23

taki summon naprawde istenieje, jest to taki jak by prezent od cip softu. Wiecej na tibianews.net , pozatym jest juz taki temat na forum. Ten potwor chyba nigdzie nie wystepuje.

Louner 27-03-2005 18:24

To jest prawda. Też go widziałem.

casatto 27-03-2005 18:26

nom, też widzialem takiego summona ;p ale jak na razie to nie mam pojecia co to jest, CipSoft chyba by marnowal czas zeby tworzyl summony "zywe chesty" ;/, moze maja jakies zastosowanie ;)

Rafciu Mistrz 27-03-2005 18:28

Scream napisał:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scream
pozatym jest juz taki temat na forum.

Nic dziwnego.. zaczolem latac z summonem po trimerce i sie z milion osob zlecialo :D
nawet nie wiedzialem tego tematu :P

EDIT:
Woops... zwracam honor tamten koles nie jest z trimerki :p

Dj Fara0n 27-03-2005 18:38

Nie moge postawic tego potworka.Wpisuje utevo res "mimik i co widze?A creature with this name does not exist.Wtf?

Wielki MarIuSzzo 27-03-2005 18:41

Tak przy okazji to da sie tez w niego zamienic (utevo res ina), ale wyglada to tak jakbym uzyl runy chameleon na zwyklej skrzynce.

Knight Simon Dark lord 27-03-2005 20:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dj Fara0n
Nie moge postawic tego potworka.Wpisuje utevo res "mimik i co widze?A creature with this name does not exist.Wtf?

bo pisze się mimic a nie mimiK tez to widzialem fajna rzecz ciekawe czy jest taki potwór

Willy The Dark Druid 27-03-2005 20:12

a tak dokladniej mimic ma 30hp i jest za 250 many -.-

Babek 29-03-2005 13:08

Ja też widziałem Mimic i...

Widziałem 2 Mimic przy depo w Carlin Na Celescie.Bylem ciekaw co to było, ale... bardziej mnie ciekawi to co je zsummnowało. To był druid 28 lub 29 lvl nie pamietam dokładnie ; nazywał się Zeonz i zamienił się on w coś podobnego do dziecka beholdera. Może to była jakaś rzecz, a może nowy potwór?? Kto chce zobaczyć tego ss'ka niech pisze mi na gg nr.2648198.

Sirendor 29-03-2005 13:13

about mimic

A oto i wasz Mimic:

http://members.lycos.co.uk/necro/screens/Mimic0001.jpg

Pozdrowienia

Black Dr@gon 29-03-2005 19:48

dzidzius od bh

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Babek
Widziałem 2 Mimic przy depo w Carlin Na Celescie.Bylem ciekaw co to było, ale... bardziej mnie ciekawi to co je zsummnowało. To był druid 28 lub 29 lvl nie pamietam dokładnie ; nazywał się Zeonz i zamienił się on w coś podobnego do dziecka beholdera. Może to była jakaś rzecz, a może nowy potwór?? Kto chce zobaczyć tego ss'ka niech pisze mi na gg nr.2648198.

Te dziecko beholdera nazywa sie "Gazer". B)

Maciek Demolka 01-04-2005 15:08

Mimic - jest to summon, ale na mapie chyba nie można go znaleźć. W sumie: mała rzecz, a cieszy...

Dragon'Rage 01-04-2005 15:20

Hyh mimic ... widzialem go. i zatakowalem :D i zabilem hehe ma 30 hp i nic w sobie ;) nic ciekawego :P

LOLO 01-04-2005 18:24

JA prubowałem to coś z sumonować i mi się nieudało, może trzeba mieć pacca?

Wolan 01-04-2005 21:00

Gdzie można znaleść to dziecko beholdera "Gazer'a" jeśli jest dost ępny na FACC to prosze o mapke i opis co jest po drodze :baby: gg:3380888
a i jest jeszcze taki większy beholder to do niego tez bym prosił mapke i czym i jak mocno wali??

Vermyn 01-04-2005 23:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wolan
Gdzie można znaleść to dziecko beholdera "Gazer'a" jeśli jest dost ępny na FACC to prosze o mapke i opis co jest po drodze :baby: gg:3380888
a i jest jeszcze taki większy beholder to do niego tez bym prosił mapke i czym i jak mocno wali??

Lol.. nie mozna? -.- Tak samo jak nie mozna Elder Beholdera... te potworki bedą wprowadzone po nastepnym update.

Hellraider 02-04-2005 00:18

@Up: Nie zapominaj, że nadal część Daramy pozostaje nieodkryta.

Neon the druid 02-04-2005 00:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dragon'Rage
Hyh mimic ... widzialem go. i zatakowalem :D i zabilem hehe ma 30 hp i nic w sobie ;) nic ciekawego :P

za to, to ja bym zabil ... moj mimic 250 many ...

Raiderek 02-04-2005 18:00

LOL ale zabawa mowie wam.... Create Ilussion ;D
przemienialem sie w rozne stworki i ale byla zabawa przed Depo Thais xD
Ludzie mnie obtoczyli jak boga ;D
szczegulnie gdy zaminilem sie w elder beholdera!! ;D
Znacie jeszcze jakie "nowe" stworki ?? :D

Wielki MarIuSzzo 02-04-2005 18:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dragon'Rage

Summony zazwyczaj nie maja nic w sobie.

duch 04-04-2005 19:20

to chyba tylko dla pacc bo ja robie utevo res "Mimic i nicc pisze Sorry not Posiobe :(

Anaconde 04-04-2005 19:33

Możliwe, ale ja pacca i tak nie kupie. Chocby dalo to mozliwosc przzywania dla xD .

Pacek 04-04-2005 19:41

mimic no i co z tego że mimic, dla mnie to moze być i kameleon, cip soft se jajca z nas robi, a tak przy okazji nie dziwie sie niektórym ze nie mogą zsumonować mimica, a to dlatego że to jest gracz, sprawdziłem to jest do druid gra na secura lvl16, albo to jest gracz i tylko dziwnym trafem nazywa sie jak potwór no nie ważne są ludize co sie lubią nazywać jak potwory nie wiem czemu, może im wtedy morale skacze

Wielki MarIuSzzo 04-04-2005 19:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez duch
to chyba tylko dla pacc bo ja robie utevo res "Mimic i nicc pisze Sorry not Posiobe :(

Musiales albo cos zle wpisac, albo moze nie masz czaru Summon Creature, bo mimic na 100% nie jest tylko dla pacc.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pacek
mimic no i co z tego że mimic, dla mnie to moze być i kameleon, cip soft se jajca z nas robi, a tak przy okazji nie dziwie sie niektórym ze nie mogą zsumonować mimica, a to dlatego że to jest gracz, sprawdziłem to jest do druid gra na secura lvl16, albo to jest gracz i tylko dziwnym trafem nazywa sie jak potwór no nie ważne są ludize co sie lubią nazywać jak potwory nie wiem czemu, może im wtedy morale skacze

Ten gosc zalozyl tego chara dawno temu, kiedy jeszcze (prawdopodobnie) mimica nie bylo.

khazad 04-04-2005 22:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MaveriC
normalnie powiedzial bym : nice joke.....ale po przeczytaniu twoich last postow....jedyne co mi cisnie sie na usta to..shit joke..kasoowac

mimic sie pisze. zsummonowac sie da. teresa orlovsky gepruft :P

Hieyan 02-06-2005 16:57

Widziałem kiedyś jak taka babka zabijała dwoma mimicami 2 skorpiony... Dziwnie to wygladało. Mam nawet filmik, ale musze sprawdzić który to jest. Fajna taka skrzynka:D
Pewnie został zrobiony po to, że gdy komus potrzebna skrzynia np. na loot, żeby nie musiał szukać:P

Tygryseq 02-06-2005 17:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellraider
@Up: Nie zapominaj, że nadal część Daramy pozostaje nieodkryta.

niedługo zostanie :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:58.