![]() |
Nice ss'y ;> Nice bo ja bralem w nich udzial ^.-.
|
Fajnawe ss'ki :) Dawaj wiecej huntow
|
Ahh
Gratz SS'ów! A kto je robił?! JA! :D Ma się talenta... ;P Lol! Comment plz ... ;]
|
Demon hunt jak demon hunt, zabijanie najlpeszego jak dotąd w Tibii potworka, jest to zajefajne ^^. Ile i jakich wam run poszło :S?? Aha i Brzeczkę znam, ratowała mnie kiedyś z Hell Gate :P
|
Runy
Bysiu - 7-8 bp UH
Brzeczka Miodowa - 10 bp SD Rikelev - 5 bp SD Michael The pall - 2 bp SD i jeszcze 0.5 bp kumpla :P, 18 p-bełtów.. ~300 bełtów ;p |
W moim temacie blagali bym dał jakieś hunty, moje lub ze mną a tu prosze, kazdy temat przeleci i nawet nie pochwali sie swoim zdaniem. Sugeruje sie tym, ze jestes ponad 300 odziedzin a tylko 6 komentarzy ( w tym 4-5 uczestnikow polowania).
|
SS'y bardzo ładne, szkoda że nie było żadnego lepszego loota ;/
|
Gratz fotek, Bysiu mam pytanie, macie może screen loota?
|
Jak zawsze piękne :D gz hunta... ale szkrina loota poprosimy :D
|
Jak Bysiu pamieta co wylecialo to mozna zorbic :P Tylko ze 1 gs spylony, to Bysiu swojego pozyczy na ss'a ;>. Ale to 2x gs'y chyba 3x emerald ( 2x ? ), kilka kokosow i kasa.
|
Fajne ss-y dawaj wiecej
Gratz bardzo fajne ss-y dawaj jak najwiecej.
|
I oto obiecany hunt fajne zdjęcia ale szkoda ze marny loot :(
|
Eh
Ss'u loota nie robiliśmy nawet, bo nie było czym się chwalić. Pare kokosów, 2 GS'y, kasa etc...
Wybaczcie za powtarzający się komentarz, ale nie widziałem drugiej strony ;P |
no fajne ciekawe jaki loot? :p
_________________________ serwer:chimera lvl: 13 :baby: mlvl : 24 :baby: profesja: :mag: |
Cytuj:
|
Gratz Bysiu chcialem pogratulowac skilli bo wiem ile to pracy. Trzymaj sie i oby next hunty byly bardziej loto dorodne:D!!!!
|
pamietam jak bysiu zamieszczal na forum ss z levelów ~70- 75, bylo to niedawno (niedawno to okreslenie wzgledne) a teraz blokuje demonki, i jeszcze do tego wszystkiego mial czas na trening.Power gamer :P. Oczywscie gratz ss-ków, levela, skilli, itd. itp.
|
Gratz
Piękne Zdjecie pokazują ludzie coraz leprze i leprze robią fake ale to nic PIĘKNE ss życze ci udanych Lootuw i zrobienia 100 levela chba ze Masz
|
taa dobra robota.tylko na następny raz więcej rune.ss loota robi się żeby się pochwalić?nie wpadłem na to.;/szkoda że na securze gsy są gówno warte;/
|
@Speed the Firee
99 @pawelek~ u djina 17k, po co loot topic ss ? z 2 gs'ami... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:45. |