![]() |
Basilisk Quest [część1]
$vboptions[postminchars]
|
suuuuuuuuper extra menciu ok cool GRATKI bradzo mi sie podoba rób nastepna czesc :) :D
|
Wykonanie 100/100 (Wkońcu to w paincie..a ja wiem jaka to praca :) )
Pomysł 20/100 (sam mówiłeś, ostatnio było o tym głośno... nawet w fake'ach). |
Gratz bardzo ładnie zrobiony fake! Z niecierpliwością czekam na Part II ;)
|
Bardzo mi sie podoba i chce dalsze czesci dawaj more plx plx plx
|
Wielkie gratz. niezłe wykonanie pomysł wydawał mi się denny ale jak to zobaczyłem to mi się spodobało 8o , czekam na cz. 2 z niecierpliwoscią.
|
Komentowałem to samo, na forum tibii.org.pl, gdy te forum nie działało:
Cytuj:
|
$vboptions[postminchars]
|
@up:
nie mam talentu do robienia faków jak mnie nauczysz to moge poprobowac mialem jeden fajny pomysł ale troche lajtowy i nie wiedzialem jak to zrobic |
Congratulations - Gratulacje
CONGRATULATIONS
Nie no dla tak wspaniałego działa musiałem przygotować specjalne gratulacje :). Mam nadzieje, ze sie spodobaly i zachecily do dalszej pracy :D. |
Bardzo dobry fake :cup:
Jesli to robione w Paint to musiales sie troche nameczyc, ale graficznych bugow nie spostrzeglem. No i nie jest to taka fabula jakiej sie spodziewalem, tylko ciekawsza. A spodziewalem sie: -hi -hello <bla bla bla> -key -<gives you key to the emperor Kruzak treasure chamber> :) |
G R A T Z !!!!!
Czekam na nastepne odcinki ...... |
Nice...
Co ja dużo powiem, Spoko faek i czekam na kolejne części
( szkoda że nie ma takiego questu :p ) |
ładne:)
mógłbym powiedzieć PŁOFESJONALNE:-) @Radek 666: zmień avatar spowrotem. tamten był taki ładny:) |
Wykonanie jak na painta świetne, pomysł też niezły. Mogło tylko coś wypaść z bazyliszka :)
|
Wyyyyyyyyyypas... Naprawde dobry fake, od dawien dawna takiego niewidziałem. Czekam na Next Odcinek!!
|
Hmm ogólnie wykonanie bardzo dobre, nie znalazłem zarzutów.
OCENA 9+/10 Dlaczego tylko 9+ a nie 10, a to dlatego, iż fabuła. Miałem wrażenie, że bazyliszek jest powiązany z skarbcem Emperator'a. Tam jest pełnio drogich i nawet niedostępnych itemów. Tutaj skromne wykopaliska, mało strzeżone. Wiem, że przekopanie całej kopalni dwarfów to dużo, ale sam BK to za mało. Mogłoby być chociąż nie wiem Warlock. Chyba, że... nie powiem bo może stworzysz II część. Osobiście uważam, iż quest byłby w takiej postaci za łatwy. Takie pytanie czemu wyszedł przez Tele, a nie dziure ?? Może tam były skarby?? |
Nie no gratz
Bardzo fajny fake dawaj jeszcze wiecej :)
|
fajne :):):):) zrob czesc jak wracasz z wielkim trudem ( mocne potwory plax) i masz dsl i inne fake'i questy :)
|
WYkonanie Swietne, Fabula Tez Wpozadku , Teraz Tylko Czekac Na Nastepna Część B)
|
To jest super! A ten bazyliszek :D
Pomysł: 10/10 (temat basilika jest popularny) Wykonanie: 10/10 (w Paincie... ql) jesteś :cup: |
$vboptions[postminchars]
|
Fajne pomysl zjechany ale supeer wykonane
|
Wypasiony ten fake :D szkoda tylko, że nie widze dwóch ostatnich zdjątek ;(...
|
Bardzo fajne! Czysto, shludnie i z pomysłem!!! Brawo!
Pomysł: 7/10 (to jednak ciągle basilisk quest) Wykonanie: 9+/10 |
Grattzzz... Masz talent koles. Moglbys takze pokazac lustro ze je wyjmujesz :D ale w koncu autor ty jestes wiec prosze rob jak chcesz :D
|
WYRABANE W KOSMOS !
wiećej nie musze mowić? :P |
powiem jedno fake ladnie wykonany podoba mi sie. oby tak dalej more fakes plz :p
|
No nie fake po prostu super!
WE B) WANT B) MORE B) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111jedenjedenjedenoneo neone |
Fake ciekawy ale historia za krotka, zreszta - bk strzegacy bazyliszka to lekka przesada...ja bym dal z 3 wl conajmniej, badz co badz podobno nagroda jest wyjechana w kosmos...propo moglbys pokazac jak wyglada Basilisk Mirror
Pomysl - 25/100(Basilisk to chyba najczestsze slowo na forum;p) Wykonanie - 101/100 |
Piekne ;*
Wykonanie 10/10 Pomysl 5/10 [sporo razy widzialem fake o takim temacie] |
Ciągle czekamy na Part II Dejvo :D Coś się ociągasz chłopie :P
|
Ciekawe co będzie w 2 części;)
|
Huh! To sie postarałeś. Ładnie wykonane, jak ktoś juz tu powiedział: schludnie, starannie... Pomysł 9/10 Wykonanie 10/10. W dalszej częsci możesz zrobić że jak wychodzisz od bazyla to czeka na ciebie Cachero i mówi że masz mu oddać baziliska inaczej cie zabije ty mówisz: Za nic draniu!:D i on ci wali sd za 1149 ty masz tylko 1hp i mówisz jestem zmęczony padasz i: Zzzz. Zasypiasz budzisz sie wokoło kilkadziesiat guardów walisz UE i szybko biegniesz do skarba tam czeka na ciebie cachero z basiliskiem i król Kazo mówi do niego że nie jest godzien podbiega guard wali go za załóżmy 1000 on pada ty podchodzisz podnosisz basiliska i król mówi ze trelelettarara że ty jesteś godzień dostać klucz do skarbca... itp. Omg rozgadałem się :] Zrób coś takiego tylko będzie troche trudno, ale Ty zdolny chłopak to dasz rade ;) Jesteś moim idolem jeśli Ci sie uda! Powodzenia i czekam na tą część ||. Pozdro 4U, Haxxel.
|
Ta wyżej powinna dostać bana. Wyklinanie, "zły" podpis, i 3 posty pod rząd. (I wiele innych)
<Reported> Czemu nie robisz kolejnych części? Fajne było ;) . @ktoś co mówił o moim avatarze: Raczej nie zmienie. Ten mi się bardziej podoba ;) . @Down Byłem szybszy o kilka sekund xD . |
Niech tylko jakiś modek tu zajrzy... :ban: Urodziwa Trollica :ban:
edit. Radek byłeś o sekunde szybszy :] |
OMG skąd się biorą takie osoby jak "urodziwa~" czy ktos mi powie xD
|
$vboptions[postminchars]
|
Wykonanie 10/10
Pomysł 6/10 Zaje***cie ale pomysł troche oklepany. Czekamy na dalszą część. |
No Dejvo czekamy czekamy :> Nie znam sie na fake'i - ach i dlatego nei mam pojęcia co to za błąd :P Ale mówie Ci, masz talent! ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:54. |