![]() |
Problem z avatarami...
Jak pewnie wiekszosc z was zauwazyla, pojawil sie pewien problem z avatarami. Probowalem zmienic avatar, zarowno wczytujac go z dysku, jak i podajac link do niego... nie dziala. Zamiast tego pojawia sie "Gtyk's Avatar".
Czy ktos wie czym jest to spowodowane? i kiedy zostanie naprawione? @Down Tak, twoj widac |
A mój widać?? Bo ja widze tylko swój i niektóre wybrane :/
|
Mamy niestety znowu problem z serwerami. Tym razem cos sie stalo z serwerem obrazkow.
Staramy sie blad naprawic jak najszybciej. Za wszelkie niedogodnosci przepraszamy. |
Tu nie tylko chodzi o avatary. Ja wczoraj czyściłem cookies w przeglądarce i teraz nie mam nic. Ani avatarów, ani nic sam tekst -.-
|
Rotfl, bo to trzeba mieć powerfull avatar żeby można go było widzieć.
|
Bah, mam nadzieje, że ten problem zostanie rozwiązany jak najszybciej... wkurza mnie to :/
|
Cytuj:
|
Uff, to nie tylko mi tak. Jak dzisiaj sobie ustawilem avatar i nie dzialal, pomyslalem ze pewnie jakis glupi jestem i cos zle zrobilem ;]
Up: Ja tam twojego nie widze :D |
a moj działa ? R4ula widze
up up:cos niebardzo twuj widać |
Cytuj:
|
Heh, denerwuje mnie brak avatarów. Tak to można było ocenić gust/charakter/osobowość użytkownika po avatarze ;d Admini naprawcie to jak najszybciej.
|
Mi nic nie wyświetla, nawet emikonów :-(
Czy to mój komp szwankuje czy server??? pozostaje mi tylko cos takiego :-) ..................................... ...._......___...___ . _...... ../ /..../ // /./ // /./ /...... ./ /_../ // /./ // /./ /_..... /___//___//___//___/.... ..................................... |
juz sie balem ze mi sie cos spier***ilo w przegladarce... Dobrze ze przynajmniej ss widac...
|
Cytuj:
@topic Ej no, kiedy naprawicie tego serwa z images (jeśli wiecie co się spier...)? Bo nie powoli zaczyna denerwować to wszystko... |
Załatwcie porządny serwer [czyli płatny], to wszystko wróci do normy.
|
Cytuj:
Pozostaje nam czekać ;). Cytuj:
|
Cytuj:
@All : nie wiem, co wam przeszkadza brak avkow. Fakt, trudno sie przyzwyczaic, ale da sie to przezyc przeciez. |
Cytuj:
Cytuj:
|
@up przynajmniej 1 pociecha :)
|
Mi się już kompletnie grafa na forum spie*******. Normalnie zaraz padne.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Szkoda,szkoda avatarków ale Dadzą (modki) rade ?!
|
a jak nie.....to troche kijowo ;) Dzięki Avatarkom było o 5 razy łatwiej rozpoznać osoby....tak to ....kijowo ;) . Ale przynajmniej widze swój ^^.
|
Cytuj:
Tibia.pl stoi na 3 dedykowanych serwerach dual-xeon 2.8GHz z 1GB RAMu, mamy 5GB limitu dziennego na sam dzial download(i ledwo starcza!), mamy nieograniczony limit na strone/forum. Hostuje nas jedna z najlepszych firm w USA www.theplanet.com Serwery znajduja sie w Dallas. Pochodz sobie po stronach i popatrz na konfirugacje i ceny. Dla przykladu podam ze platny serwer w tej firmie z 2.8GHz, 1GB RAM i 3GB limitu transferu kosztuje miesiecznie od 200$ w gore. A jest to najbiedniejsza konfiguracja. Na takim czyms strona pochodzilaby gora pare godzin o ile wogole wytrzymalaby dluzej niz 10 minut z powodu tylko jednego serwera. |
tyle to nawet ja nie wiedzialem :) lol
nie mamy problemu z hostingiem tylko problem z kontaktem z nimi tak tojest ok :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:02. |