![]() |
Gratulacje świetnego lootu! Mógłbyś wklejić jakieś screeny z walki jeśli masz?
@edit Nom, zedytowales i dales screeny, są zaje...fajne! :D Podobają mi się tacu uzytkownicy co szybko się uwijają z robotą ... |
Big Grats... tylko malo ss
|
wow gratz
zajfajny loot wam wylecial .... ile tam siedzieliscie?
|
zapomnialem :p pozniej wrzuce filmik z huntu ,a siedzielismy 2h 20min
|
No no, ładnie, tylko pogratulować.
|
OMG 2 godziny i takie szczęście :) Niektórzy po całym dniu tyle nie mają :)
|
Najleprzy Polski Team na MytHera
Vataxeb (Najleprzy MAster Sorc) Saxotu (najleprzy Royal) Chuck Lokko Czyli Ja (NAjleprzy elite) :cup: Puzniej Wam Podzuce Filmik :D |
Gratz Chuck
Ale najlepszy on jest od kad nie graja Lady Elwirka i Phantamare... jeszcze w grudniu sytuacja przedstawiala sie tak:
1.Lady Elwirka 70lvl! 2.Phantamare 64lvl! 3.Chuck Lokko 63lvl! warto wspomniec ze Phantamare i Lady Elwirka oboje Police Team;p |
i pomyslec ze ja ich znam;p
|
Kornik Mylisz Sie
PO 1.Pierwszym Polski Blokerem Demonow Na Mythera Jest Chuck Lokko (ja) Muj PIerwszy Demon na 54 Lvl po 2. Czym Skonczyl Sie Twuj Demon HUnt :>?? Zgon Na 2 Demonie Po 3. Jak Cos Chuck Zawsze Byl Wyzej W Lvl Niez PHantamare.. Ale NA Warlockach Nikt Z Was Nie Byl :D |
Ae ;)
Greaz Chuck ;-)
Gdybysmy grali dalej juz pewnie blisko 100lv by bylo :P Moj eplate lezy w domq i odpoczywa moze kiedy go jeszcze uzyje ^^ |
No niezłe nawet ...ale i tak bede miał lepiej :PPP
|
gz hunta. nice loot.
mam pytanie: po co sie stoi na parcelach? czy czary po nich nie ide np,gfb ?? |
Cytuj:
Stoi sie na parcelach, gdy demon sie przerzuci, zeby mozna bylo szybko wejsc do gory;p. |
ehh ja tez tam gralem... kto kojazy name lord go tronks.... thx for xudon (rooknol mi chara) a na dodatek to kolo z rla;]
|
aaaa no i warto powiedziec ze gralem też rezozsajbom i tu tez thx for xudon;]
aaa po oglądnięciu tych ssków mam ochote na powrót na mythere... początki trudne 20 level 53 hp 18 many^^ |
Gratz loota
Widziałem filmik Chuck rulezzzz |
Nie no tylko jedno powiem, szokujacy loot wielkie gratz 8o
|
Według mnie to 2k i 20 min powinno cibsię udać zrobic więcej, niekońecze ciekawych screenów.
Chociasz itak kilka jest niezbyt ciekawych lecz lubie oglądać screeny z huntów. 8o Rub więcej pls! B) |
Gratz
Dzień mieliście naprawde niezły taki loot to tylko pogratulowac, sam sie nie moge doczekac kiedy będę chodzic na demony
|
No niezle Ziooms :D
Coraz wiecej BR jest hacked albo hunted forever na Mytherze tak wiec mysle ze Poland juz nie dlugo bedzie Rules na naszym serviku. Tak dalej Chuck,Vata i Saxotu (i oczywiscie cala reszta PL) :) ogolnie Gratz
|
Nareszcie jakieś zdięcia z Mythery .. jak do tad nie było słychać o mytherze
:P Fajnie ze jest cos z serwera na ktorym gram :D ( jednyna osoba którą znam z tego teamu to Vataxeb :P ) |
wOw!!Tylko tyle czasu i taki loot.Nie no GRATZ!!Ja jak siedze na ghoulach po 3 godz to zadnego life ringa nie znajde. ;(
ps:WTF is bless?!Nie śmiać plz. Edit: Ludzie powiedzcie co to ten bless prosze!!! |
:)
Gratz, blood ma racje, moze niedlugo Polacy opanuja ... Mythere:). Oby tak dalej :). Menek wybierzemy sie razem na demony, domel chce pobic czuka i bloknac demona na 53 lvl :) moze ... mu sie uda.
Niedlugo na demonki ^^ ____________________________ Imie: Druid Feni Swiat: Mythera Lvl: 28 Mlvl: 40 Obywatelstwo: Ab'dendreil :) |
:)
Jaki trza miec taki dobry mlvl zeby isc na demonki?! 55mlvl+?
|
Gratz loota ;]
|
lol, fart~ ale nvm ja tam na ostatnim ss'ie widze tekst "JAGIELLONIA!" , jesteś z białego :D ?
|
aż mnie dopadła chętka powrotu na mytherę, jak zobaczyłem znajome nicki ...
|
Czas pokaze kto the best ;]
Jak mowisz domel ze sprobujesz isc na demona na 53 to ja sprobuje isc na 52 i sie zdziwicie :D Padne to bede mial nauczke a jak nie to Me Rox plxor?? :)
|
;}
;}... pierwszy raz oglądam zdjęcia z Mythery ... nom niezłe dużo szcześcia
Made bY Ma$elko |
Gratz loot !!!
Bardzo fajne zdjątka i cool loot ;)
Justyna paladyn paladyn 20lev 10lvl 68/50 aurea |
Wyczerpaliscie chyba limit szczescia na nastepne kilka(nascie) huntow... Nice!
|
Muj kolega na zdjęciu
Yo Vataxeb spox zdjecia to ten gs co bede kupowal?jak tak to napisz to ja warrior c...
|
Białystok Moim Miastem Jagiellonia Mą Drużyna
Jutro kolejny hunt :D i Kolejny filmik :D cya :cup: |
Cytuj:
|
BIG Gratz !!
Takiego lootu to tylko pozazdroscic !!! |
a ja powiem Wam tyle:
Screeny i loot super ściema jeszcze lepsza.....:| czemu ściema? Bo na pisał kolega że huncili 2h 20min, a na pierwszym screenie jest czas 13.45...a na ostatnim 17.40...obliczcie sobie 17.40-13.45=3h 55minut więc bez takich ściem proszę.... |
Cytuj:
gratz, ale ten kto wkleil SSy to kto ? palek? bo knighcik nie |
Kurcze gdzie ten film bo jakos go nie widze ?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:20. |