![]() |
Przygody adamka-polacka cz.1
Zamieszczam tu filmik o przygodach kumpla ...Adamka-polacka... :) i jego Bossa MAster espectro.. :p powiedzcie jak wam sie podobalo :)
Przygody Adamka-polacka |
LOL2 niezły filmik ;)rada dla innych nie oglądajcie gdy macie nad sobą matkę,ojca,babcię :Pchyba że macie tolerancyjną matkę babcię czy prababcię ;)
Gl on arcania :D |
c.d.n..........
|
No całkiem niezły filmik :D
Uwielbiam filmy WMV :> Zrób ich more plx0r :P Have a nice day Xawieri |
No za***.iste, wiecej takich filmikow :D
|
Uff wkoncu sciagnalem. Obejrzalem tylko kawalek filmu bo matka obok w pokoju, ale zapowiada sie super. Dawaj nastepna czesc.
|
+9mb ? KeyloggeR ?(nikogo nie osadzam)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
fajnie ze sie podoba wam :D bedzie wiecej :P przygod Adamka-Polack i Master espectro "BOSSA" |
Lol
Ciekawe kto ich tam okradl:>
|
A ja tego nie moge ściągnąć :/ :(.
|
CO ZA ***AK :/ WZIOL MI ZHAKOWAL UZYTKOWNIKA!
|
Cytuj:
|
s****iel...
|
CIAG DALSZY " PRZYGODY ADAMKA POLACKA"
Przygody 2 MILEGO OGLADANIA :p
|
"Czekamy na mastera bo poszedl po 2 kilo fety " :P
|
poprosze o zrehostowanie obu filmikow <blz?>
|
Gratz pomyłu i pozdro dla komentatora. Jak pojdzie dobrze to bedziesz w przyszłości komentował walki pokemon :). Jeżeli nie macie słuchawek w chacie to nie słuchajcie tego jeżeli ktoś jest w chacie :P
|
...
Najlepszy film jaki do tej pory widziałem bez kitu
More plx plx ! |
Nie chce nikogo straszyc ale tylko mowie ze dzieki dobremu programowi mozna pod tkai film zbindowac keyloggera :D Wiec od razu tak an niego nie wyjezdzajcie, ale mysle ze raczej autor nic nei bindowal :P
drugiego filmiku nie ogladalem ale pierwszy jest swietny xD |
Cytuj:
|
Kiedy bedzie 2 czesc
Ponoc juz jest na forum ja jej nie widze
|
Cytuj:
|
Heheheh filmik zamocny xDD More !! :D
|
"K***a nie ten zakręt tu wsteczny ja p******ę"
Rządzisz. Part III blax blax!!111oneonerazraz |
huhu fajnie ze sie wam podoba .. xD postaramy sie z adamkiem-polackiem wiecej ich zrobic :p narazie next EPISODE tylko w Kinach :p
|
ja zamawiam 2 wejściówki na wasz filmik hehe
|
Cytuj:
|
more filmikow i ludzie nie bojcie sie sciagac bo ten filmik nie gryzie i nie jest to zaden keyloger itp syf.to jest dobry film w wykonaniu espectro :P
|
nom:) i komentowac sie tez nie bojcie :P pokazcie ze chcecie widziec dalsze Przygody Adamka-polacka i jego BOSSa Master espectro :p
|
OMFG Jazda >.<
Hardcoer na maxa, czekam na część 3... Może coś o sąsiadce mastera :P |
Cytuj:
|
HUeau. Respect. Jaka zwala, myslalem ze padne;p. Pompa w h.u.j. More plax xD Pozdro 600 dla waszej ekipy
|
OMG ALe Super
Człowiku wymiatasz rób wiecej takich good filmow po prostu wy***iste czekam na nastepne czesci:)
|
hehe dobry ubaw :).. więcej takich poprosze :)..
|
omg nie moge..... :F wymiekam .... Halp More PLax xDDDD
|
LoooL :D Gz pomyslu :P za***00za :D Tez gram na arcanii ;] ^^ No teraz to juz macie policje, swat i w ogole FBI na karku za te wszystkie haracze ;p Moze kiedys widziales takiego noobka (ja) ^^ o nicku : Kylk ;p ... nawet sie ostatnio zrookowalem :D ale teraz powracam hłehłehłe
|
Cytuj:
|
Za***ist*** filmik.Jeden z nielicznych co mi sie podoba :P
|
LOL bardziej przeyebanego filmiku niewidzialem poplakalem sie ze smiechu
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:32. |