![]() |
Loocik na dl :)
Nudzilo mi sie wiec wyrwalem kumpla na dl .......... jak widac slusznie :D aby jutro poszlo na demonach ze szczesciem tak samo :)
http://img.photobucket.com/albums/v2.../DL/dsmirh.jpg |
JA CIE PIER****** Nieno dwa "rary" w jednym......
BTW. Wanna DIE??? <<<< Ech... Zazdrość....... Straszna rzecz :P:P GRATZ LOOTU!! Tylko pozazdrościć! |
Ne no jak to zobaczylem to mnie poprostu zatkalo. Loot boski mozna powiedziec :P
|
8o
n/c fart jak ***.... |
Gratulacje dla Qomar freak
Jak mam być szczery to ja chcę Ciebie shakować 8o Po prostu BRAVO !! :cup: Kiedyś i tak będę lepszy :evul:
-- Jeszcze jedno pytanko ;] Co było w bagu ?? Tak pytam :P |
Edytuj posty :P .
Nie no, gratz! Daj mi to plx plx! :P Kurde, skoro masz szczęście to chyba będzie sell 10 mpa! :-x Gratz jeszcze raz. |
OoOo wow graaaaaatz ;] tesh tak chcem :D
|
Ta a moze twoj kolega wrzucil to do death Dl, i ty o tym dobrze wiedziałeś i umieściłeś na forum żeby zbierać pochwały i gratulacje? Zadko widzi sie 2 rary w jednym ciele.
! |
kiedy mozemy sie spotkac na dwarf bridge a ja cie zabije? mam nadzieje ze nie zalozysz aola :P:P
Topic: Kurde super takie farta to nie widzialem !! powodzenia i sukcesow...naczy lootu :]... |
~¤COŃGRa†ÚŁA†IÓѧ¤~ I HoPÉ ˙YőU ĐIÉ aŃD LO§É I† !
|
pfff..
omfg n/c 8o
gz, oby na demonkach jutro poszło lepiej :p |
Cytuj:
Musze Cie zawiesc.........ja 1 otwieralem dl to wiem jak bylo :) a co do tego czy podzucil....hm.......on nie mial tego ani ja , wiec.....nie wiem jak mugl podrzucic.......nawet jesli gdyyby mial to bym tal na koncu lootpicka tez by bylo dobrze , pochwal jakos nie musze zbierac chcialem sie tylko podzielic tym ze 2 rary w dl to jest mozliwe bo akurat mi wypadly , jakby mi nie wypadly nigdy bym nie przypuszczal ze to pozliwe @ upppppppppppp a bagu byl energy ring :) |
No dobra wierze Ci ty pierd*lonY fuksiarzu!! :P :P Mass fart ;]
|
Jesli moge...........to dorzuce cos z przed chwili :) jak widac cos w stuffie sie zmienilo :P
http://img.photobucket.com/albums/v2...ilssssssss.jpg |
o kurde!!!!GrAtZ!!!!!ale FaRt 8o 8o 8o 8o 8o 8o
|
Wiesz... ewentualnie mogles miec loot dsm i rh, a na koniec huntu podlozyc ze niby loot z jednego dl ;) I tak gratz.. tylko jezeli ty wzioles dsm i rh to ten twoj shooter chyba nie czytal poradnikow o dzieleniu loota ;)
|
WIesz.........czytalem troche.........ale co ty mozesz wiedziec co on dostal hm ?
wlasnie tak myslalem....... NIC :] .........szczerze to ja mu wisze pieniadze za to :) jak juz.......i nie ywpominaj mi co kto nie wie o dzieleniu loota jak nie jestes w tajemniczony hyhy :P ;) |
:p za***isty loot :]
|
Amagad <wow> jednym slowem gratz0r !!
|
OO asz mnie zatkalo
GZ loota |
gzgzgzgzgzgzgzgzgz!
kurde super loot! |
Omg to sie nazywa szczescie :) Zazdrosc -.- Gz i powodzenia, jak masz takie szczescie to moze sie wybierz na necro bo widze ze boh nie masz ;]
|
:d
Spoko Gratuluje loota ,dlamnie totalna bomba :D
|
Omg!!!!!!
OMG!!!!!! GRATZ lootu!!! Heh, jak moj kumpel szedl na Necro to modlil sie zeby mu wypadla chociarz jedna para BoH'ow a tu nic o.O.... nie no nic tylko pogratulowac ^.-
|
Zobaczymy czy te szczescie odzwierciedli sie jutro na demonach.......jesli ktos chce moge zamiescic jutrzejszy loot :)
|
No No
Kurde taki loot to matrzenie wielkie gratz za loota
FORTERA ROX |
ała..........:P
|
ah oh uuu chyba zemdleje, nie ma to jak fuks, chyba ze ktos do martwego ciala wlozyl te itemki [;
|
huh
omg, ludzie całymi dniami huntują żeby znaleść choćby rh a wy 2 w jedym :p , to nie fair ;(
|
Cytuj:
Ale i tak gz : D |
hmmm. wielki egratz
pamietam na aldorze koles do mni egada (znajomy) bylem na DL al glupi loot bo DSM -.- wole rh... zatkalo mni ena maxa |
Cytuj:
Czy ja Cie zmuszam abys wiezyl ? Nie musisz :P wystarczy ze ja wiem co tam bylo hrhr ;] ale zawsze mozesz sobie zrobic postac na celescie i zapytac pewnego pana o imieniu "Marcus davemport" jesli mi nie wiezysz :P to tyle co mialem do powiedzenia. |
Cytuj:
|
Wyj***** Loot Gratz
|
Eh ty farcie
Gratz ;) |
A kiedy będą zdjęcia z Demon Huntu jeśli mogę zapytać?
|
No Spoxik Loocik Tak Dalej ^^ ;) ;) ;)
|
Cytuj:
Ze tak sie wyraze...........wlasnie siedze na demonach :) ........jesli bedzie jakis loot to zamieszcze screena a jak nie to tylko powiem ze jakies gówna :P narazie 3 demony zanami :) |
fake...
To jest fake, ponieważ zobaczcie: Knight blocker ma eq:
K-legs (kolo 15k) c-armor (kolo 15k) c-helmet (7k) demon shield (z 50k) fire axe (z 15k) Wiec powiedzcie mi po jaka cholere kupować AOL do takiego EQ?!?! AOL kosztuje 50k a szansa ze wypadnie demon shield a nie inny eq jest wiecei jaka... WG. autor tego zdjecia dal RH (90k) i DSM (150k) do martwego draga a ten eq pozyczył od SORC! TEMAT DO SKASOWANIA! |
Fajne zdjatka Gratz loota ale czemu masz taka popieprzona grafike?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:44. |