![]() |
Przezymy to jeszcze raz :)
az miło popatrzec :] patrzcie ludzi i uczcie sie!! w ten sposób sie wygrywa wojny :D w ten sposób my wygrywalismy :D |
WoW
Spoko screeny. Ach te wojny... Daj więcej jest co oglądać :D Pozdro |
Az milo popatrzec jak ta holota dostaje baty. Tak trzymac!
|
Fajnie ja tez jestem z Azury;] Znam kilku kolesi z screnow np. Przemo Ent, Pollbul, Ubex itp. Moze kiedys mnie wezmiecie na wojne??:P
|
Ładne screenki. Miło sie patrzy. Dodawaj wiecej fotek i filmów =]
|
gz...fajne ss'y...
|
luzik tez mam swoje ale nieumie zdjenc wklejac :p
|
nie no Fajowe!! B)
|
Gratz dla Was...SSki fajne. Milo popatrzec ze Polacy wygrywaja :D
|
Gratulacje ;) Keep up good work~
|
znam wielu z ss i dobrze ze jestem a raczej bylem na azurze bo mi dzis hakneli ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
|
gratuluje wygrania "przegranej"wojny xD no i oczywiście jeśli możnaby więcej.od przybytku głowa nie boli ;p
btw.jakieś filmy z wojny?(wiem że trudno nagrać wojnę czasem pz a czasem akcja :P: i nie ma czasu) |
szkoda ze nie ma mnie na tych zdjeciach ale moze za pare lvli... :)
btw. Hail Silent Force |
Nice SS!!Drazharm jeśli będzie jakaś wojna na azurze w miejscu dla facców to zawołaj mnie!!Prosze na azurze mam palka 12 level i pall mi sie niebpodoba wiec szukam okazji do zabijania z duzymi levelami!!Ostatnio pomagałem zabic 46 elite k szweda na statku w ab!!!!!Więc jestem do dyspozycji ;)
|
Jak miło popatrzyć jak polacy rządzą na Azurce :) A najlepsze to jest to że Pollbulla to ja znam od rooka :) Miło patrzeć jak ludzie rosną w siłe...
|
hi hi
pozdrawiam mojego kumpla z RL zwanego "Adi Gotti" :P oraz paru ludków z azury ;]
|
Coz, czyli anihilator byl wasza jedyna, nieudana akcja? Cos sie nie chce wierzyc... Moze mimo wszystko pokazac te kilka screenow z nieudanego pvp z Divinitusem, czy jak oni sie teraz zwa... Bo bez nich to zwykla, wojenna propaganda.
|
Gratz wreszcie azura zazna troszke pokoju, trzeba przyznac ze wojna byla bardzo ciezka ale wygrana w wielkim stylu przez SF.
Totalitaryzm zwyciezyl Demokracje :P Szkoda ze niebede mogl sie cieszyc pokojem, eh jak tylko naprawie to cotibia zdazyla zniszczyc wroce na Azurke w wielkim stylu hahaha Cieszmy sie pokojem bo niebedzie on trwal dlugo |
Cytuj:
|
Cytuj:
Widac jak znasz azure rofl |
Wymiatacie
Loozik zawsz epolska w tibi wymiatała nie ma to tamto
Spoko Screeny jak bede miał dzy lvl to poołazimy razen ma swe (HWDSWE) wiadomo :) Pozdro dla wszystkich moich kumpli na Dużych lvl i dla tych co przygotowali te ss POZDRO :) |
moj kolega zna adi gotti i on jest z elblaga (ja tez :D )pozdro dla adi gotti i innyz ze ss a i przekarzcie ta wiadomosc adi gotti'kowi:
moj kolega cie widzi w kawiarence :) zna sie tych kolegow :D poniewaz ja tancze taniec towarzyski :D jutro mam turniej w elblagu zyczcie mi szczescia B) sproboje byc :cup: :D |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Etc. etc. Zreszta czy ja wiem czy wygrana? Moze jakas frag lste zrob Drazharmie... Mi nie pozwala na to wrodzone lenistwo... zreszta... co mi do waszych wojen? |
spoko zdjecia moze kiedys tez mi sie tam uda dojsc. :evul:
|
Cytuj:
Facet co ty wiesz o wojnach, na tej waszej iridii to sie chyba na zapalki biliscie (70 lvl max) pozatym podzial sil jest nierowny(triad jest duzo silniejsza) a tu bylo inaczej tu na poczatku drazharm przez 2 miechy z domku niewychodzil (podobno planowal ja tam niewiem:P) a potem powoli bylo coraz lepiej, az w koncu nastal pokuj na 2 tygodnie w ktorym sf baaardzo przyexpili i od tamtego czasu mieli wielka przewage i wygrali. Wojna trwala 6 miesiecy i przez nia wielu ludzi odeszlo z azury hi lvle PA prawie kazdego od 30~60 lvlu.Wiec mi niepi***ol o jakies wojnie na kamyki na iridii dobra? P.S. Sebridien Apr 22 2005, 20:01:55 CET Killed at Level 101 by Patanou and by Mataca Adi gotti Apr 22 2005, 20:03:53 CET Killed at Level 107 by Anakin Darkwood and by Hawek |
Cytuj:
nie ma to jak zazdrość i czepianie się szczegółów |
Cytuj:
|
Cytuj:
Moze nietyle chec do walki, tylko goscie niemogli i chyba dalej niemoga sie dogadac.U was niema takiego problemu i tym wygraliscie ta wojne (moim skromnym zdaniem).Wygraliscie dlatego ze macie "dyktatora":P |
Cytuj:
Cytuj:
Masa "polaczkow" dolaczyla do Changes i za przeproszenim gowno im to dalo.... Z tego co wiem, przez dluzszy czas Changes siedzialo w pz.... |
Cytuj:
1.Heh 3 wojny w ciagu 2 miesiecy spoko to musialy byc ciekawe 2.Bedziecie mieli kogo opodatkowac jak wygracie P.S. Czasem pogrywam sobie na iridii wiec mniej wiecej wiem jak to sie kreci |
To jak czasem sobie pogrywasz to, co Ty mozesz wiedziec -.- Ja gram na Iridii i o wojnie duzo nie wiem a jesli Ty "czasami" sobie wbijasz to wiesz jedno wielkie "nic". Btw. sily sa nie rowne ? a na Azurze na poczatku byly ?
|
Cytuj:
Wiec niech sie twoj kolega nieprzemadrza ze wygrali juz 3 wojny bo dla mnie to jest smieszne, a wygrana sf na azurze byla w wielkim stylu wlasnie dlatego ze sf na poczatku bylo slabsze a mimo to wygrali. Dlatego ta jedna wygrana jest 100x cenniejsza niz wasze 3 "pseudo wojny" |
Cytuj:
|
Cytuj:
i dlatego wielu hilvli zabralo sie za wymuszanie kasy:P w sf tez byly takie przypadki, ale wkoncu ktos musi placic za te sdki na wojne |
Cytuj:
|
chcialbym zglosic "namefake" jakis blizej niokreslony osobnik ma login "RondelmEn" czy mozna cos na to poradzic (usunac goscia czy cos) bo jak lato sprawdzic moj login jest od sierpnia 2004 a jego od lutego 2005:P
sry ze nienatemat:P ale wiem ze kilku moderatorow gra na azurce^^ |
NO narescie
Narescie cos z azury. Fajo byloby gdzyby w Gazecie tibijskiej zrobili dzial poswiecony azurze :) .
|
No no, Draz ladne ss'ki ... Ehh, te wojny;]
~HAIL SILENT FORCE~ :) |
Bardzo ładne, w szczegulności że 100+ levele nie dają ssków:(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:43. |