![]() |
Wyprawy na demony (zdjęcia walki)
|
|
|
|
|
Zarabiste zdjonka.Wreszcie nie musze ogladac dragow...:D:D:D
|
Dziękujemy za wysłuchanie naszej prosby :) Zastanawia mnie jakie skille masz i jakie skille ma blocker ? ?(
|
Bardzo fajne SS'y. Tylko dlaczego każdy w osobnym poście?
|
super ss moze tez kiedys bede chodzil na Demonki :D Btw.Gratz Za levelek
|
Cool ss-y! Dajcie tego więcej :D
|
Ja mam małe pyanko co do blokera...
Na jednym skrinie widac jak uzywa exura vita...To jest palek??A moze sorc?? :D Nio jestem zachwycony!! :P Sorki za to pyttanko ale nie chce mi sie sprawdzic :P |
Ssy wypas ale juz tyle widzialem rzeczy w tibii ze juz mi sie nudza ale gratz...
Wiadomo ze blokerem nie byl by sorc bo po pierwsze sorc nie bedzie mial raczej skilli 80+ w shieldu a po drugie to demon wysysa duzo many i bylo by to zbyt duze marnotratctwo many, a taki pall gdy juz niema many moze spoko sobie uzywac uh'ow. |
Loot? >.<
--- By Zag Nie postuj. |
@nox
Zdjęcia lootu są w osobnym temacie. Nie wpakowałam wszystkich screenów w jeden temat, gdyż niedawno porządkowałam screeny i poukładałam w kategorie (loot, demony, dle, advance, itp). @Vodinesi Bloker to palek 100 lvl. Do leczenia nie stosuje UHów tylko exura vita. Na hunty bierze mfy :) Dzięki temu jest chyba pierwszym palkiem na Eternii z mlvlem 22 :). @Michaas Żeby się szybciej ładowała strona. Nie jestem fanką napychania 10 screenów do jednego posta. @qazxc3 Bloker - Azgaroth, royal paladin, lvl 100, skille 94/75 Moje skille? lvl 67, mlvl 59, sword 20, shield 26 |
oj nox...
masz tutaj linka ...zreszta ehh.. mogles uwazniej czytac nazwe tematow >.< Gratz,btw Kicia ile tam siedzieliscie? |
@Solak
1 hunt to ok. 5 godzin |
SCRRENY sa super!!!!!!!!!!!!! bardzo mi sie podobaja
(to zbyt piekne zeby bylo prawdziwe :P ) |
No, no :D ladnie ladnie, bloker palek 100 lv :) podobaja mi sie
|
Bardzo mi się podobają screeny Twojego autorstwa Kicia. Mam jedno pytanie, a mianowicie, czy możemy liczyć na taka galeria zdjęć jaka była na tibia.gery i na tej stronie barona. Jedna uwaga: wiele osób może Cię posądzić o postowanie więc na przyszły raz staraj się umieszczać więcej zdjęć w jednym poście :).
Edit: Wyjaśnie coś dotyczącego postów. Osobiście jestem przeciw temu licznikowi pod nickiem, gdyż w większości przez to jest taki śmietnik na forum. Jak już powiedziałaś w swoim temacie: "powinniśmy brać przykład z tibia.de". |
@Zaglada
Aktualnie robię mało nowych screenów, ale jeśli będę mieć jakieś nowe ciekawe to może założę tu temat ;). |
No , No pieknie ! 8o Echh maze o tym zebym ja tez sie wybral na taka wyprawe . Gratulki za 67 lvl.
|
EEEE!!!
Tesz hciałbym na demonki se pójść ale pacca nie mam!:)
|
ciemnosc ciemnosc widze
Bardzo chcialbym zobaczyc te ss ale niestety moje lacze tego nie chaplo, nie wiem dlaczego wiec moze jakis link a nie posty na tibia.pl!
|
@Kromka
Serwer padł, ale już działa, więc nie panikuj, tylko wróć za jakiś czas :/ |
Zawsze myślałem, że jest 1 respawn demonkow :D(nie śmiejcie sie)i troszkę nie na temat: właśnie zaliczyłem pare deadow i jaką postać radzicie mi zalozyc?( ?( ?( (thx, mialem rycka ale sie niesprawdzał)
|
No extra screenki! Wielkie GRATZ :D Tylko szkoda, że na takie wyprawy trzeba mieć PACC :( Ale screenki i tak są super! :D
Cytuj:
|
kicia swietny pomysl na daawanie zdjec w oddzielnych postach przynajmniej mi sie nie laduje to godzine jak jest 10 zdjec w poscie
co to temata ogolnie to jest niezle :D |
hehe spoko screeny i fajnie zrobione :P
|
re: Ilosc screenow na post.
Zarowno 10 screenow na post to przesada jak i 1 na post, tak mysle 2-4 screenow na post i nie tyle chodzi o ladowanie sie strony co o przewijanie jej (niech ktos zobaczy temat Zaglady jak dluga sie calosc zrobila). Takie pytanie do demon hunterow: Ostatnio widze ze na wszystkich screenach ludzie stoja na parcelach - dlaczego? |
@Gremlin
Nie mam zdjęcia góry, ale po parcelach po prostu się szybko schodzi i wchodzi na górę, w razie gdyby Demon zmienił cel na maga. Bloker wchodzi przez teleporter. Te schody, które widać na niektórych screenach prowadzą jedynie do góry (nie da się po nich zejść). Schodzenie przez dziurę na parcelach jest najbardziej wygodne :). |
|
http://kicia.lexx.eu.org/Tibia/tib11.jpg
http://kicia.lexx.eu.org/Tibia/tib12.jpg 13h huntu. Loot: Mastermind Shield, Demon Shield, 6x Fire Axe, 3x Giant Sword, Ice Rapier, 2x Platinum Amulet, 150~ coco + junk |
full wypas na bajerze( mamo kup mi takiego Demona).gratz. 8 :D :D :D :D :D
|
@up
Podpis się chyba ustawia w profilu :D |
:) thx już umiem :D :D :D :D :D :D 8) 8)
|
Ładne screeny Kicia :)
Ale mnie skillami rozczarowałaś 20/26 myślałem że masz lepsze Ja Goliko mam 34 lvl i skille 20/25 mg lvl 49 (mam na dzieje mieć lepsszy od ciebie na tym lvl hehehehe :P) |
:D ...(mialo to oznaczac co wyrazam na temat zaje*** screenow) :D :D
|
Jak wy sobie radzicie z demonami albo dragonami TO JEST SUPER
|
Estra ss!! Gratz. Pytanko ile vitek szlo na demona i jaki bloker ma mlvl?
|
Gratzzzzzzzzz zdjątek ja też pójde na demony za jakies 100 leveli :)) i to nie wiadomo. Jednak najfajniejsze było z fire elementalami łdnie oberwały.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:58. |