![]() |
TEGO JESZCZE NIE BYLO! - Black Knight Solo By Spears +adv to lvl 70 - Lucera
Hiho!
Jak zwykle wita was Mistrzulek z Lucerki i Ancient tez.... Mysle ze tego jeszcze nie bylo prosze macie tu BK Solo with Spears by Ancient Ninja + adv lvl70 Squad... Mistrzulek - 58EK - (Nagrywajacy - Ja) Ancient Ninja - 69 - 70 - Paladyn (Wykonawca Bk Solo) LUCERA! A Teraz Najwazniejsze: http://rapidshare.de/files/1374266/B...spear.rec.html CommenT PlX! |
heh zaraz obejrze ale orginalniej byloby gdyby mialby rozwalic z kamyczków :D
ale graz dla ninji hity niezle szly :) |
Rozumiem "tego jeszcze nie było" odnosi się do naszego forum? bo ja pamiętam filmik jak gościu solował hero TRAPAMI, to się nazywa hardkor ^^.
|
Cytuj:
Ej jesli bys mógl to plx daj link na tego filma w poscie. |
gz
fajny filmik tylkos zkoda ze loota nie bylo :( i grat dla tego pana co adv zdobyl :D
|
Ty all ^^, ostro mnie jechal , masakra. Powinien jeszcze tutaj byc filmik z mojej perspektywy lecz sie nie nagral eh :S. Next ze spear bedzie behemoth hehehe :D
|
:)
mi sie nawet nie chce twojego wyczynu sciagac poniewaz podejzewam ze nic specjalnego tam nie dales nie masz sie co tak chwalic ;p
ja solowalem BK na 56 lvlu z giesa i przyznam nie raz mialem red hp ale udalo mi sie szkoda bo nie przyszlo mi wtedy na mysl zeby nagrac film |
crown armor i shield uciekl wam z przed nosa ;) ale ogólnie fajny filmik
|
NO NO nice ^^
hehe ze spearow nie szkoda ci manasow i kasy ale filmik dobry w ....
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Już widziałem kilka filmików jak pal soluje bk ze speerów nijestem pewein ale jakiś napewno był na tibi.pl.
A hardkor to był jak koleś solował speerami behemota. ;) |
Cytuj:
Już zassałem filmik zaraz obejże i dam edita ;D Niom naprawde fajny filmik postarałeś się . Szkoda że nie udało sie nakręcić Ancientowi bo chętnie bym zobaczył ten film z jego perspektywy ;P. Czasami wyglądało groźnie hity 200+ ale jakoś przeżyłeś no i awans GRATZ!!! |
Cytuj:
bynajmniej nie spierd.... przed nim i nie uzywalem ani exori ani explo solo to solo a nie co najlepsze jak na taki lvl zeszlo mi tylko poltora bp uh |
wedlog mnie taki sobie fil moze jeszce takiego nie bylo ale nie oplacalo sie bic Bk:d ja bym wolal juz 2 dragony
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Widziałem filmik jak 2 knighty biły 2 dragi naraz i jeden koleś padł. A przedwczoraj jak mi kolege kickło to ledwo co przeżyłem z d lanca w ręku. Raz uhem nietrafiłem to na reda spadłem i w dodatku kolege uhać musiałem. Solować 2 dragi nie jest wcale takie proste na jakie się wydaje. ;) |
Gz
nice ale ja zasolowalem bk z spearow na 36lvl ;] :D
|
gz :)
wreszcie chłopaki z LUCERY pokazali na co ich stac (przede wszystkim ancient ninja moj idol z lucerki :P) Wiedzialem ze kiedys to sie wydarzy lucera rox!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Srry Ale Nie Moglem Sie Powstrzymac Co NooBki Potrafia Wymyslic... Nie bede nic wiecej pisal bo kto sie zna to sie domysli czemu sie smieje... |
o j a jaki wyczyn co to malio osob solowalo bk i to na nizszych lvl?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nonono...
;) Odrazu widać, że jakiś chłopak z klasą solował tego bk... Oczywiście to muj kuzynek :] On jest po prostu najlepszy...I jeszcze raz Gratz lvl!!! B)
|
Cytuj:
|
Spoko filmik.
Lepiej by to wyglądałoby z perspektywy pałka ale cóż tak też było fajnie :D Szkoda że loota nie było. Ogólnie dobry filmik. Nie ma to jak palenie many za pomocą mana fluidów i rzucanie exura vita podaczas gdy leje cie BK :cup: YeYe Pozdro |
mula-baczula says:
nice ale ja zasolowalem bk z spearow na 36lvl ;] smieszne smieszne tylko jest taki niefart ze jest bramka levelowa(50)..i nie wiem jak to ona zrobiła ^^na 36 lvl (Oo) powiedz to na priv ok? hhahahaahahah nie no takiego wciskania wała to ja nigdy nie widziałem:D |
Cytuj:
|
HEHE nice
Tego jeszcze nie widzialem :D powtarzam NICE
|
No Ładnie
Behemotha solo ze spear to Champlo na 65 lvlu ubił, ale co 1 kamyczek miał red hp :D:D:D... Poprostu nie można behemotha solować na 65 shielda hahaha :D
|
Tak naprawde Champloo ma 50+ shieldinga nie 65.......
|
Cytuj:
|
moze ja jestem slepy, ale nie robiles look jak jeszcze mial 69 lvl, wiec jaka mozna miec pewnosc ze tego bk ubil na 69 lvl-u, skoro mogl juz miec 70 lvl? bo ja widzialem tylko You see (...) (Level 70) (...) ,wiem czepiam sie^^oczywiscie wierze, ale chce 1 sprawe wyjasnic
Edit: @Kapral coz, pomijajac ze bk by ja/go wtedy zabil z zamknietymi oczami, to mogla to na ots-e zrobic,ale nie wiem dlaczego zbytnio w to nie wierze... |
Cytuj:
|
Gratz
hehe fajny film :), przede wszystki GRATZ udanej próby :D
|
Nice
fajne fajne tylko troche przynudzajace w niektorych mometach :P i tak wole filmiki pk :] ale gratz filmu pls more :]
|
Dla niektorych N/C plx huahua. Narazie jest 89/77 skills ale planujesz miec coskolo 95/80+ na Behemotha, only pacc i jade z koksem.Szykuje sie takze na Pkowanie kolesi z Stone-kamyczków-bedzie grubo :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:48. |