![]() |
(ELYSIA) SUPER SMIESZNE PK BR !!!!! GOOD LOOT(mpa)
link: http://rapidshare.de/files/1382162/frajer.rec.html
pkowal sobie.....lecz przez przypadek wyrzucilem troche duzo uh z br'a do wody :D zresztą sami zoabczcie... :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: btw. dla wszystkich ktorzy mnei znali SPRZEDALEM POSTAC " Demonic balnazzar" zaczelem na morganie best pallek.. :evul: |
Hehe :P Całkiem nieźle sobie radziłeś :D Niezły loot. A swoją drogą to ta babka nieźle się zbłaźniła... Powiedziałeś jej, że jest na filmie, a ona "plxplx daj coś za fri" :P Ogólnie mi się podobało.
|
Na tibi.de już cie wyśmieli za to mpa. Po co oszukujesz ludzi? Później znowu jakiś typek zacznie bluzgać wszystkich i wszystko w koło. ;)
|
Cytuj:
gdybys sie nauczyl angielskiego to zoabczylbys ze na tibia.de kazdemu sie podoba i kazdy mowi "nice aim" albo " great movie"....... idz sie poucz anglika anie przed kompem siedzisz i jakies bzdury na forum piszesz... :baby: |
ehh Elysia.. tam zaczynalem swoja przygode z tibiom obecnie gram na lucerze ale fajnie ze Br pekowaliscie bo to noobki a nie np. polakow :)
|
Cytuj:
|
jak sie ściąga ten filmik??
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
a ty jestes N@@BEM ktory nigdy nic nie osiognie w tibi....
|
Właśnie widac że n00bem to ty jesteś bo tylko innych bluzgasz i nieprzyjmujesz krytyki jak chłop tylko jak baba. ;)
@Sorry kobitki ale tak sie mówi. ;) |
Up Wypas
Zgadza się ;] Wstawiając film trzeba byc gotowym na krytyke. |
:]
film ogolnie fajny tylko czemu PKowales tego koelsia co z toba w aprty szedl?:/ tylko sdeki straciles
|
Cytuj:
|
Cytuj:
nigdy nie bedziesz meic wiekszego lvlu odemnie.... nie masz sie co starac.... wiec nie ja jestem noobem.. |
Cytuj:
A tak wogóle to dziecko idz do szkoły sie uczyć a nie w tibie grasz. ;) |
Cytuj:
moze nie osiągnie w Tibii więcej od Ciebie ale w prawdziwym życiu na pewno osiągnie więcej niż Ty.. |
Cytuj:
|
Cytuj:
qrczq moze mnie pamietasz... z poczotku elysi jak stalem w ab, bylem ubrany w turkusowy kolor i zaraz cale ab go mialo ? ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
O i jeszcze jedno chłopie dlaczego ty oddychasz ja to robiłem 4 lata przed tobą więc zabraniam ci to robić. ;) |
a ten tytuł "Frajer" to chyba Ciebie dotyczy ;]
|
zgadzam sie tylko *******one nooby klamia opisami a ty njwidoczniej jestes nobbem poniewaz kto ci uwiezy ze z kogos ci wylecialo mpa a po drugi tak napisales noobie.
|
Lol, 26 lvl, 39 mlvl, 2 fd i 11-13 lvl afk biłe- ale im pokazałe :) The best polish pk player- WIĘCEJ TWOICH FLMÓW NA FORUM !!!!!!!!!!!!
Stracony czas na oglšdanie tego filmu ;/ |
Coś mi sie wydaje że jak ktoś ma mpa to ma tez aola....
|
moim zdaniem ten film jest ciekwy i bardo dobry i bardo mily z pierwiasta z 10
hmmm kupa :baby:
|
Pekowanie może i fajne...
Ale gdzie ten mpa? przyłącze się do opini: waste of time Pierwsza nieudana ofiara fajnie ci zwiała. Marnotrastwo SD połączone z zezowatym (szczęściem?) celowaniem :D Reda zrobiłeś... Ogólnie można obejrzeć |
Wypas
wypas jestes po***any jakis wiesz ziomek chce sie posmiac z tych frajerów co uwieza w to a ty ... mzoe ze on nie umie angielskiego ale dobrze robi fotomontarz wiec siedz cicho skunksie
|
Demionic najmocniej noobowy film jaki widziałe naprawde suuuuper loot i red skull na 11lvl jestes za***i*ty
|
<lol>
Panowie! To forum tibia.pl a nie gej party! :p
|
ehh
Szkoda ze chara sprzedałeś Demonic może niedlugo pójde do ciebie na morgane tym razem jako m sorc :) trzymaj sie
ps troche przesadziłeś z tym mpa :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ty z***ie genetyczny.... sam robilem te postac demonica...nikt mi nie nabijal 80 lvli ps. ja *******e jakie tu nooby, przynajmniej na tibia.de mowia ze to fajny film... przynajmniej mam skilla nie tak jak wy. |
Cytuj:
|
20:46 Geralt Of Riiviia: masz hanta
Pwnd xD Heh fajny filmik, ale kurcze mialeś niefart, bo w akcji z dragonem (kiedy przez Tibia Suite strzelaleś ;p ) koleś był na deep redzie i zostało mu ze ~15 hp :D |
Cytuj:
Genetycznie z***any to ty jesteś czytać nieumiesz. Ja cie nieznam widziałem jak ktoś kto cie niby zna napisał że kupiłeś postać to co się plujesz. Widać po twojej inteligencji że 80 levela sam byś nigdy nienabił. @ Puzon jednynym frajerem to jesteś ty. |
Cytuj:
LOL nie uzywalem suite lolq widac zreszta... |
Cytuj:
napewno slyszaleso niektorych z moich charow.... gram w tibie 4 lata... gralem w to jak ty na ksiedza zorro wolales.. |
Jak juz powiedzial Kolega Wypas lev nie swiadczy o czlowieku lecz jego osobowosc ogolnie zgadzam sie z nim Filmiku nie obejrzalem poniewaz jak najbardziej szkoda mi czasu na to sam mam 86 lev dobre skille i co z tego? jestem w stanie oddac swoj lev czy tam skille za kogos innego bo jesli z kim ide na hunta to odpowiadam za niego i chetnie bym mu uratowal siedzienie czy byl bys to ty czy wypas czy jakis inny ludek.... prawda z tym mpa przesadziles troszke jesli chcesz przyciagnac uwage kogos zeby obejrzal filmik napisz prawde bo sciemnianie nie ma sensu moje filmiki przyznaje sa SA NUDNE ale to nie szkodzi wazne ze daje ludzia zobaczyc jak huncic np Taktyke walki z danym potworem jak bloczyc pozwalam cieszyc sie lootem razem ze mna nic innego mi nie daje wiekszej radosci niz czytanie Pozytywnych postow niektore krytykuja moj film i co z tego? sam tez go krytykuje xD co do dlugosci grania w tibie gram 1 rok mam postac 44 master sorcerer ktorego robilem sam i 86 Elite Knight ktorego dostalem od kolegi i co w tym jest zlego ze gram kogos postacia i nie zrobilem jej sam? dal mi ja bo mnie lubi za to kim jestem a nie za to jaki mam lev..... mam do was prosbe o jedno .... PRZESTANCIE SIE KLUCIC to by bylo na tyle dzieki za uwage i cya xD
|
ale jak to zrobić??
jak sie obsługuje TIBIACAM?? ;( ja nie wiem mam tibiacam i wszystko robie po przyciskach i nic nie idzie co sie dzieje ;(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:33. |