![]() |
:) Fajne ss dawaj więcej :p
|
Fajne ss ale na 1 ss to bylo twoje eq??bo na reszczie masz duzo slapsze:P
|
Nice tylko te dragi troszke nudnawe juz i dlaczego biegasz w takim slabym eq jak masz lepsze? :]
|
Klifie to moj prawdziwy eq a biegam w slabszym poniewaz jestem palladynem i lepszego nie potrzebuje na hunty bo potworkow nie blocze. Lepszy eq nosze tylko na cyce jesli ide na nie trenic ze spearami.A bohy bede nosil od ok 30lvl gdy bedzie widoczny efekt.
|
Fajnawe screeny ale z jednego hunta rób MINIMUM 20 screenów [Ja z 3 godzinnego gh huntu zrobilem 192 screenki :D]
|
Nice :]
Hehe to jest jego eq.... znam go na rl wiec wiem.Lepsze eq bedzie nosil od lvla 30+ e nie wiem co pisac :confused: wiec mowie pozdro...
PS.. Anduril jutro na orc fortress jak odrobisz skilla po deadzie :p |
Mi wystarczy kilka bo i tak nikt nie bedzie chcial ogladac 200 screenow z jednego hunta :P
|
Cytuj:
|
Yhmmm
Oczywiscie ja tam z moim sexy red skullem xD czemu ss z adv nie dales??... :)
|
Niezdazyl zem =P
|
Cytuj:
|
Narazie bohow nie uzywam bo nie daja dobrego efektu i sie boje stracic bo czesto padam. Jak troche lvl nabije to wtedy zaczne nosic.I akurat kasa mi nie jest jakos pilnie potrzebna bo palem i tak nie potrzebuje jakiegos super eq.
|
No ale...
Bohy by Ci sie przydaly kto ma Cie zabic oprucz mnie ?:> j/k
|
No niby tak ale i tak jakos nie chcem ich tracic :P. A ty bys mi i tak pewnie oddal( prawda ze bys mi oddal? ).
|
;//
***a*** zerk ale looz skile odrobisz i znow pojdziemy =p ( mam nadzieje )
|
Moze
Cuz na red skully i tak mi nie sa potrzebne :P po co je tracic wsumie nie mam zamiaru ginac ;)
|
:d
Cytuj:
Ive teraz idziemy na bk -.- nasz extream team podola wszystkiemu B) HEHEH xDD and~jutro na of replay lecimy ale bez deada |
Taa....
Moze bez jego deada..... zobaczymy jak z Toba Bedzie :P
|
Hehehe =-) Jutro to na gs-y moze lecimy?
|
Lol.
To juz nie ze mna :P ja moze pujde wkoncu na te dl'e
|
:/
Ale wy postow nabijacie.... :p ja tez chce... tanis nie idz na dl'e -.- idz gdzies padnij ja wezme twoj loot ok? to jest dobry pomysl 8o
|
Lol.
Nie licz na g arma rh etc:P bo tego nie nosze tylko jaks syf a na czym bym mugl pasc. 8o
|
Ee
8o moze na mnie?? :evul:
|
Uheuheuhe
Z twoimi skillami lol. 8o
|
To moze skoro macie takie genialne plany to pogadajcie sobie o tym na PM albo gadu albo tibi ? Bo smiecicie :/
@topic.. Ssy są nudne i tyle :F |
Eeee zrobilem w sumie chat z forum xD.... tak jakos wyszlo :p
Cya........... @ sozemego co ci sie nie podoba? :P a w nie moj problem nie ja robilem........ |
no....
wreszcie jakis kolo z trimki wkleil screenki :) troszke za malo akcji....ale wazne ze "umiesz wklejac" |
Czyzby temat wygasl ?? :( :p
|
:p
FAjne zdjecia dawaj wiecej :P HeadShoot Rlz!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:22. |